deszczowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Amber jest śliczna, na pewno ktoś ją pokocha. Quote
Mośka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jo37 - upewnie sie tylko: TY za sterylke nie zakładałas z wlasnej kieszeni? Wisimy cala te kwote klinice, tak? AFN ma przelac calosc do kliniki z fry, tak? Quote
Jo37 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mośka napisał(a):Jo37 - upewnie sie tylko: TY za sterylke nie zakładałas z wlasnej kieszeni? Wisimy cala te kwote klinice, tak? AFN ma przelac calosc do kliniki z fry, tak? Zgadza się - wisimy całą kwotę z faktury . Do kogo mam wysłac fakturę ? Quote
Mośka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wyslij na AFN - sprawdz adres na watku AFN ( Ostroda chyba). Dzieki Jo, a ja juz pisze do Green. No, dbaj o linie AMBER, bo nikt nie zechce takiego pasztecika :evil_lol: Quote
Jo37 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 asiamm napisał(a):no to hop pasztecik :evil_lol: Tak naśmiewać sie z sunieczki :shake: . Quote
asiamm Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jo37 napisał(a):Tak naśmiewać sie z sunieczki :shake: . hihihiihihi :evil_lol: Quote
Ania W Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 A może być Kluseczka? Amber wprawdzie jest mocno zbudowana ale nie widać po niej aż 17 kg...Ale gdyby miała trafić np. do jakiejś starszej osoby , to powinna trochę schudnąć ;-) Ja myślę , że byłaby idealna dla starszej osoby. Quote
Jo37 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jej potrzebne jest dużo ruchu . Przy starszej osobie to by wyglądała jak kanapa . Lepszy byłby dom z dziećmi . Quote
wanda szostek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Założycielkę wątku proszę o zebranie i wklejenie ogłoszeń w pierwszym poście. Również wszelkich ważnych informacji, które mogą pomóc w ogłaszaniu Quote
Ania W Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Listę ogłoszeń wkleiłam ale nie wiem co mam rozumieć przez informacje, które mogą pomóc w ogłaszaniu. Właściwie jedyną rzeczą jaka wyszła w trakcie wątku to niesprawdzona reakcja na koty. Macie jakieś sugestie? Quote
wanda szostek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ania W napisał(a):Listę ogłoszeń wkleiłam ale nie wiem co mam rozumieć przez informacje, które mogą pomóc w ogłaszaniu. Właściwie jedyną rzeczą jaka wyszła w trakcie wątku to niesprawdzona reakcja na koty. Macie jakieś sugestie? Miałam na myśli te, które będą się w trakcie pojawiały, a będą ważne pod kątem adopcji Quote
Jo37 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nic nowego nie wynikło . Co do kotów - w lecznicy Amber spotkała się z kotem i na niego nie reagowała . Na podwórku zauważa koty ale nie stara się ich gonić . Niestety reakcja w domu nie do przewidzenia . Quote
Ania W Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 to poproszę o sugestie co powinno sie znależć na pierwszej stronie Quote
asiamm Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Aniu, chyba wszystko jest, może coś jeszcze wyjdzie w wpraniu. Ale jak bardzo chcesz coś zmieniać to może te 'formacje' :evil_lol: [quote name='Ania W']Inne formacje: - niesprawdzona reakcja na koty Quote
Jo37 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Przez 3 dni nie miałam netu . U Amber wszystko OK . Niestety niechęć do suczek jej nie przechodzi . Dzisiaj znowu pokazała zęby seterce . Małpiszon i tyle . Nic dziwnego ,że nikt nie dzwoni ani nie pisze . Quote
enia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zadziorka w góre!:lol: a taka grzeczna była w schronie, do dwóch nie umiała zliczyć........ Quote
Ania W Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Enia nie widzisz co ta Jo37 wyprawia? ;-) Dla mnie to czysta "antyreklama" ! Ciekawe tylko czym podszyta;-) Quote
Jo37 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ania W napisał(a):Enia nie widzisz co ta Jo37 wyprawia? ;-) Dla mnie to czysta "antyreklama" ! Ciekawe tylko czym podszyta;-) To nie jest "antyreklama" tylko szczera prawda . Nie chcę ,żeby sunia została oddana z tego powodu . Na spacerach trzeba uważać na każdego psa . Ona nie sygnalizuje niechęci tylko rzuca się do gryzienia .:mad: :mad: Quote
Ania W Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 No ale żeby per "wredota pierwsza", albo "małpiszon"??? Ja ją w akcji widziałam...Pocieszające jest to , że mimo potrafi jeszcze doskoczyć do psa, to daje się natychmiast odwołać (przynajmniej przy mnie tak było :-)) Quote
Jo37 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ania W napisał(a):No ale żeby per "wredota pierwsza", albo "małpiszon"??? Ja ją w akcji widziałam...Pocieszające jest to , że mimo potrafi jeszcze doskoczyć do psa, to daje się natychmiast odwołać (przynajmniej przy mnie tak było :-)) Zgadza się . Ona jest naprawdę karna i mozna ją odwołać . To jest bardzo miła sunia ale trzeba być czujnym . Do ludzi jest bardzo łagodna . Martwi mnie tylko ,że tak się do mnie przywiązała . Quote
Recommended Posts