Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jo37 - upewnie sie tylko: TY za sterylke nie zakładałas z wlasnej kieszeni?
Wisimy cala te kwote klinice, tak? AFN ma przelac calosc do kliniki z fry, tak?

Posted

Mośka napisał(a):
Jo37 - upewnie sie tylko: TY za sterylke nie zakładałas z wlasnej kieszeni?
Wisimy cala te kwote klinice, tak? AFN ma przelac calosc do kliniki z fry, tak?

Zgadza się - wisimy całą kwotę z faktury . Do kogo mam wysłac fakturę ?

Posted

Wyslij na AFN - sprawdz adres na watku AFN ( Ostroda chyba).
Dzieki Jo, a ja juz pisze do Green.

No, dbaj o linie AMBER, bo nikt nie zechce takiego pasztecika :evil_lol:

Posted

A może być Kluseczka?
Amber wprawdzie jest mocno zbudowana ale nie widać po niej aż 17 kg...Ale gdyby miała trafić np. do jakiejś starszej osoby , to powinna trochę schudnąć ;-) Ja myślę , że byłaby idealna dla starszej osoby.

Posted

Listę ogłoszeń wkleiłam ale nie wiem co mam rozumieć przez informacje, które mogą pomóc w ogłaszaniu. Właściwie jedyną rzeczą jaka wyszła w trakcie wątku to niesprawdzona reakcja na koty. Macie jakieś sugestie?

Posted

Ania W napisał(a):
Listę ogłoszeń wkleiłam ale nie wiem co mam rozumieć przez informacje, które mogą pomóc w ogłaszaniu. Właściwie jedyną rzeczą jaka wyszła w trakcie wątku to niesprawdzona reakcja na koty. Macie jakieś sugestie?

Miałam na myśli te, które będą się w trakcie pojawiały, a będą ważne pod kątem adopcji

Posted

Nic nowego nie wynikło . Co do kotów - w lecznicy Amber spotkała się z kotem i na niego nie reagowała . Na podwórku zauważa koty ale nie stara się ich gonić . Niestety reakcja w domu nie do przewidzenia .

Posted

Aniu, chyba wszystko jest, może coś jeszcze wyjdzie w wpraniu.
Ale jak bardzo chcesz coś zmieniać to może te 'formacje' :evil_lol:
[quote name='Ania W']Inne formacje:
- niesprawdzona reakcja na koty

Posted

Przez 3 dni nie miałam netu . U Amber wszystko OK . Niestety niechęć do suczek jej nie przechodzi . Dzisiaj znowu pokazała zęby seterce . Małpiszon i tyle . Nic dziwnego ,że nikt nie dzwoni ani nie pisze .

Posted

Ania W napisał(a):
Enia nie widzisz co ta Jo37 wyprawia? ;-)
Dla mnie to czysta "antyreklama" ! Ciekawe tylko czym podszyta;-)

To nie jest "antyreklama" tylko szczera prawda . Nie chcę ,żeby sunia została oddana z tego powodu . Na spacerach trzeba uważać na każdego psa . Ona nie sygnalizuje niechęci tylko rzuca się do gryzienia .:mad: :mad:

Posted

No ale żeby per "wredota pierwsza", albo "małpiszon"???
Ja ją w akcji widziałam...Pocieszające jest to , że mimo potrafi jeszcze doskoczyć do psa, to daje się natychmiast odwołać (przynajmniej przy mnie tak było :-))

Posted

Ania W napisał(a):
No ale żeby per "wredota pierwsza", albo "małpiszon"???
Ja ją w akcji widziałam...Pocieszające jest to , że mimo potrafi jeszcze doskoczyć do psa, to daje się natychmiast odwołać (przynajmniej przy mnie tak było :-))

Zgadza się . Ona jest naprawdę karna i mozna ją odwołać . To jest bardzo miła sunia ale trzeba być czujnym . Do ludzi jest bardzo łagodna .
Martwi mnie tylko ,że tak się do mnie przywiązała .