Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Ja zamawiałam u cioci [B]Taks[/B]. :) moje są małe -dla takich małych psiaków. Zapytaj czy zrobi :)[/QUOTE]
Gdyby się zgodziła to dałabym ci kasę w sobotę a ty zamówiłabyś u niej z 2 3 takie chusty ?

• Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedną małą dla naszych małych schroniskowych wielkości jak twoja tinka może niewiele większe drugą średnią dla psów wielkości Rabina czy Filona i jedną dla dużych psów np. Borysa czy właśnie Baszy :)

Posted

A Tinka wrócila niedawno ze spacerku :) Teraz leżakuje i odpoczywa:
[IMG]http://i45.tinypic.com/30i7ts9.jpg[/IMG]

Uwielbiam z nią spacerować. Tak ładnie chodzi na smyczy, zdarza jej się pociągnąć gdy zauważy gołąbka albo wróbelka, ale to normalne :) Jest baaaaardzo grzeczna na spacerkach.

Posted

Nasza mała kluska, dzis jest po pierwszej kąpieli! :) Niestety zdjęć nie mam, bo nie dała sobie zrobić :) Przeżyla całą kąpiel, była bardzo grzeczna, nigdzie nie uciekała, tylko na samym początku wcale nie chciała wpakować się pod prysznic. Jak tylko skończyłyśmy się kąpać, to wystartowała z łazienki jak struś, dostała takiego kopa energii jak nie wiem co. :D Szalała,latała po domu ślizgając się po panelach, nie mogłam jej zatrzymać. :) Teraz leży i się wylizuje, chyba poprawia po mnie niedoskonałości w myciu :D A jak wasze psiaki przeżywają kąpiele,podzielcie się swoimi przeżyciami z wanny bądź prysznica podczas kąpieli waszego pupila?

[IMG]http://www.frezownia.pl/img/foto_02.jpg[/IMG]

Posted

Dokładnie tak samo reagują, rzadko ktory pies lubi kąpiel no chyba że w jeziorze :-) ale za to po kąpieli zachowują się jak po Red Bullu ;-)

Posted

Oj Tina to niechętnie wskakuje do jeziora, stawu itp. Nie da się jej przekupić smakołykami, ani patykiem czy piłką. Ona nie lubi żadnych zabawek, woli bawić się z człowiekiem bez żadnych dodatków :) Może kiedyś uda nam się przekonać sunię, że kąpiel w jeziorze to świetna zabawa. :D

Posted

[quote name='jostel5']Jedna z moich suń włazi do wanny ,kiedy ja w niej siedzę....I trzeba gamonia wypychać.:)[/QUOTE]

hahahah, tego jeszcze nie słyszałam. Ja spotykam sie z przypadkami, które niechętnie patrzą w stronę prysznica :) W tym także Tina.

Posted

[quote name='Madzialenos']Tinuśka buziaki od cioci :)[/QUOTE]

Przekazane, mordeczka wycałowana. Tymuś dzięki za przybycie, zachęcamy do częstego odwiedzania i czytania co tam u Tinki słychować. :D

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Przekazane, mordeczka wycałowana. Tymuś dzięki za przybycie, zachęcamy do częstego odwiedzania i czytania co tam u Tinki słychować. :D[/QUOTE]

oki nie ma sprawy tym bardziej że opole jest blisko mnie a widzę że macie dużo dziadzi w schronie

Posted

[quote name='tymuś']oki nie ma sprawy tym bardziej że opole jest blisko mnie a widzę że macie dużo dziadzi w schronie[/QUOTE]

Ojj to prawda psiaków powyżej 10 lat jest aż nadto :( tylko brakuje dobrych zdjęć

Posted

Melduję się i zapisuję śliczność. Z opisu wynika, że suńka to chodzący ideał, a tu proszę... tyle lat szukania stałego domu :shake: Ogromnym plusem i zarazem pocieszeniem jest to, że Tina ma bardzo dobrą opiekę. Trzymam kciuki za małą! Coś czuję, że tym razem dość szybko znajdzie dom :)

Posted

[quote name='Gezowa']Melduję się i zapisuję śliczność. Z opisu wynika, że suńka to chodzący ideał, a tu proszę... tyle lat szukania stałego domu :shake: Ogromnym plusem i zarazem pocieszeniem jest to, że Tina ma bardzo dobrą opiekę. Trzymam kciuki za małą! Coś czuję, że tym razem dość szybko znajdzie dom :)[/QUOTE]
Na pewno znajdzie szybko domek i to cudowny :)

Posted

[quote name='Gezowa']Melduję się i zapisuję śliczność. Z opisu wynika, że suńka to chodzący ideał, a tu proszę... tyle lat szukania stałego domu :shake: Ogromnym plusem i zarazem pocieszeniem jest to, że Tina ma bardzo dobrą opiekę. Trzymam kciuki za małą! Coś czuję, że tym razem dość szybko znajdzie dom :)[/QUOTE]

I już jesteśmy, obeszłyśmy całe osiedle na dobranoc, psiaki załatwione, wyspacerowane teraz idą sobie smacznie spać :) A Pani jak zawsze na noc szaleje na dogomanii. :D

[B]Gezowa[/B] , dziękujemy za przybycie. Oby twoje przeczucia sprawdziły się i Tinka wreszcie zamieszka u kogoś na stałe! :)