Eden Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dalej szukasz chusty? Taks ma jeszcze dwie...rożowe :multi: Takie, na samym dole wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227081-rozliczony-obroże-smycze-szelki-na-Kielce-i-Szydłowiec-do-26-05?p=19096347#post19096347 Quote
piescofajnyjest Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 czesc Tinusiu:) ale masz sie fajnie z tymi spacerkami z Ewelina.... Quote
Ewelinaaa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Dziękuje za odwiedzinki :) Staram się, by Tina miała urozmaicone spacery :P Quote
kamos Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Odwiedzamy Tinkę:loveu:, udanego wekeendu !:p Quote
Ewelinaaa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 kamos napisał(a):Odwiedzamy Tinkę:loveu:, udanego wekeendu !:p Dziękuje i wzajemnie :) Akuratnie w ten weekend nie mamy pieknej pogody,deszczowo, pochmurnie, i zimno, ale Tina przeżyje jutro moją imprezke urodzinową!!! :) Już nie moge sie jej doczekać! :D Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 To nawet lepiej Ewelinko, że nie zadzwonili, niż by zabrali Tinke i po paru dniach przywieźli z powrotem. Ludzie są nieodpowiedzialni i tyle, a takich ludzi dla Tinki nie chcemy i czekamy na PRAWDZIWY domek!!! :) Quote
Ewelinaaa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Uwaga Uwaga!!. Dla Tiny jest zarezerwowany dom w Gdansku, swietna rodzinka,strasznie mi sie podoba. Prowadza dt dla kociaków, na szczescie Tina nie ma problemu z kotami. :D:D:D Do zalatwienia zostaly nam tylko formalnosci czyli wizyta PA i umowa adopcyjna oraz nieszczesny transport, który mam nadzieje cudem sie znajdzie! Czy ktos jest w stanie nam pomóc z wizyta PA i transportem, oczywiscie za pokryciem kosztów. Ale sie Tince trafilo, oby taka szansa nie przepadla!! :D Trzymajcie kciuki i pomózcie nam w poszukiwaniu transportu i zrobienia PA! Quote
Gezowa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Oj, to trochę daleko od Ciebie :( Wiesz może w jakiej dzielnicy mieszka ta rodzinka? Dość sporo osób z trójmiasta kręci się na dogo, zawsze można ich zapytać :) Quote
Ewelinaaa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Musze się dokładne spytać, bo narazie to wiem ze w Gdańsku i szukam jakiejś osoby z tego miasta.! :) Nie ważne ze daleko ode mnie zrobię wszystko , zeby Tinka tam dojechała cała i szczęśliwa! Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Najciemniej pod latarnią, bo z tego co widziałam, to Tinkę chce adoptować wredne słonko z dogo:D Ewelinko, nie będzie na pewno problemu ze znalezieniem kogoś, kto przeprowadzi wizytę w Trójmieście, a nie pozwolimy, żeby na przeszkodzie stanęły kilometry!!!! Jak się cieszę Tineczko:multi: Quote
jostel5 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Łomatko!:crazyeye: A skąd się ten domek wziął????Spadł z nieba tak nagle??? Jakie Anioły go zesłały? Z wizytą p/a w Gdańsku problemu raczej nie będzie,z transportem-myślę-też nie ,bo ostatecznie Tina przyjechała do Ciebie pociągiem i tak samo może pojechać do Gdańska,jeśli nie będzie jakiegoś samochodu,który zechciałby ją zabrać z Opola.... Quote
kamos Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Cieszymy się niesamowicie z obrotu sprawy, oby wszystko się udało. Quote
Ewelinaaa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Tak ,ciocia wredne słonko zabiera ją do siebie :)! To wspaniały domek ,z tego co słyszałam. Rozmawiałam z nią osobiście i jest naprawdę świetnie! Oby tylko Tinka nie zawiodła i sprawdziłą się w 100% . Boję sie tylko o te kociaki, bo jeden kot to nie to samo co 8 :) Mam nadzieje ze w razie czego domek do którego jedzie nie zrezygnuje z niej nigdy na świecie! Quote
wredne_słonko Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Tak ,ciocia wredne słonko zabiera ją do siebie :)! To wspaniały domek ,z tego co słyszałam. Rozmawiałam z nią osobiście i jest naprawdę świetnie! Oby tylko Tinka nie zawiodła i sprawdziłą się w 100% . Boję sie tylko o te kociaki, bo jeden kot to nie to samo co 8 :) Mam nadzieje ze w razie czego domek do którego jedzie nie zrezygnuje z niej nigdy na świecie! Witam się ;) Ewelinko nie strasz mnie. Czemu boisz się o kociaki? Nie mamy zamiaru rezygnować z Tinki ale tak jak mówiłam przez telefon - często już 2 miesięczne maluszki biegają u nas luzem po mieszkaniu. Z doświadczenia wiem, że takie malce bardzo garną się do psów ( nasza poprzednia suńka robiła wręcz za mamkę ;) ) Musimy mieć pewność, że psiak, którego weźmiemy nie uszkodzi żadnego kociaka :) Quote
Ewelinaaa Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Myśle, ze wszystko bedzie w jak najlepszym porządku. Po przyjeździe do was sunia z pewnością bedzie lekko zdezorientowana. Nowi ludzie, nowe otoczenie, inne zwierzęta itd. Będzie z pewnością lekko zaniepokojona, dlatego chciałabym aby nie od razu przyciągać ja do wszystkich kotów. Najpierw niech się przyzwyczai do was, do waszej rodziny, a później pomału można ją przyzwyczajać z życiem wśród tylu kotków:) Quote
wredne_słonko Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Oczywiście, że nie zostanie zapoznana z większością tymczasów ;) jednak nie ma możliwości izolowania jej od rezydentów. Nie oczekuję od psa, że z kotami będą wyjadać sobie z dzióbków, czy coś w tym stylu ;) Ale nie może reagować nerwowo na jakieś próby bliższych kontaktów z ich strony, np ocieranie się. Dlatego jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do jej stosunku do kotów to proszę sprawdź to jeszcze. Pozytywne nastawienie do kotów, jak już mówiłam to warunek bezwzględny :mad: Quote
pomóżpomagać Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Tak, tak lepiej sprawdzic za wczasu nz zeby Tinka pozniej przezywala niepotrzebnie przykre rzeczy:) Tinka musi sobie poradzic, to taki aniolek. Trzymam kciuki:) Quote
yoshi22 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ewelina zawsze możesz iść z Tinką do kociarni w schronsiku na sprawdzenie :) Jak cos to służę pomocą. Trzymam kciuki! Quote
jostel5 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ewentualnie "okocić" ją teraz zaprzyjaźnionymi futrami z każdej strony! Ciekawe,czy to możliwe...? Quote
wredne_słonko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 yoshi22 napisał(a):Ewelina zawsze możesz iść z Tinką do kociarni w schronsiku na sprawdzenie :) Jak cos to służę pomocą. Trzymam kciuki! Nie wiem czy kociarnia to dobry pomysł. Mam w domu 3 nieszczepione kociaki.. Quote
Ewelinaaa Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 W tym tygodniu sprawdzę to jeszcze raz! Chce też mieć pewność na 100%, bo na razie mam na 80% ;D Oczywiście jeśli wszystko będzie w całkowitym porządku to zdam relację :) Mysle, ze Tina krzywdy im nie zrobi, to za spokojne i kochane psisko. :D Quote
yoshi22 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Wredne słonko a kiedy będziesz szczepić kociaki? W schronie wszystkie są zaszczepione i są zdrowe. Quote
Recommended Posts