Becia Lublin Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 kochane maleństwo zdrowiej szybciutko :loveu: Quote
doris66 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Zuanna a jednak popełniłaś banerek po raz drugi. Jesteś zdolna wszystko umiesz. A podlinkować też umiesz? DZieki w imieniu Łezki. Quote
b-b Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Isadora7']Musisz zmniejszyć moze miec maksymalnie wysokość 100 px bo moderator uzunie Poprawiony Nie bardzo mi wyszedł. Mam nadzieję, że dziewczyny zrobią lepszy :) Bardzo chciałabym wspomóc małą...ale chwilowo spłukałam się i muszę wpłacić obiecane pieniądze. Może coś za tydzień...albo na bazarek dla małej jeszcze coś w domu wyszperam. Postaram się jakoś pomóc :) Quote
b-b Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='zuanna'] Coś takiego mi wyszło.... No proszę jaki piękny !!!! :D Quote
doris66 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Zuanna zatem po stokroć dziękuję. b-b tobie też dziękuje za obecność, za wszystko. Pomagajmy jak kto może i umie. Wszystko jest ważne. Łezka tego potrzebuje. Quote
zuanna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 b-b napisał(a):No proszę jaki piękny !!!! :D się uczę :oops: Pierwszy testowałam na Nero Quote
doris66 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Podczepiłam . Działa. Zuanna teraz się nie opędzisz od ciotek co beda zamawiały banerki. Quote
buniaaga Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Banerki bardzo fajne ,doris66 jak wchodzę z Twojego to kieruje na wątek Siwej, chyba masz to samo co ja jak wstawiamy banerki w sygnaturę to kieruje na wątki których banerki miałyśmy wcześniej. Quote
doris66 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Kurcze ja nie wiem jak to usunać? Kto wie dlaczego tak jest.? Quote
zuanna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Doris - spróbuj wstawić sam obrazek (na górze wkleiłam niepodlinkowany). Następnie zaznacz go (tak jak tekst się zaznacza), kliknij w taką kulę z łańcuszkiem i w okienko wklej link do wątku Łezki Quote
buniaaga Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ja wstawiłam u siebie i mnie kieruje dobrze,doris66 spróbuj jeszcze raz. Quote
zuanna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 buniaaga napisał(a):Banerki bardzo fajne ,doris66 jak wchodzę z Twojego to kieruje na wątek Siwej, chyba masz to samo co ja jak wstawiamy banerki w sygnaturę to kieruje na wątki których banerki miałyśmy wcześniej. Ale Twój działa dobrze :) Quote
buniaaga Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 zuanna napisał(a):Ale Twój działa dobrze :) no właśnie jest już dobrze:roll: naprawiło się:) Quote
buniaaga Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A ja zapraszam na bazarek dla Łezki...kupujcie,podrzucajcie:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227848-Bi%C5%BCuteria-na-pomoc-dla-suni-%C5%81ezki-chorej-na-nu%C5%BCyce!?p=19198704#post19198704 Quote
zuanna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Buniaaga - zrobiłam mniejsza wersję banerka, bo jak wstawiasz podpis, to masz przekroczoną wysokość sygnatury i wycina. Quote
zachary Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Zuanna, przepiękny banerek zrobiłaś Łezce! Mam nadzieję,że sunia szybko wróci do zdrowia i znajdzie wspaniały domek! Quote
buniaaga Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) [quote name='zuanna'] Buniaaga - zrobiłam mniejsza wersję banerka, bo jak wstawiasz podpis, to masz przekroczoną wysokość sygnatury i wycina. Dziękuję już wstawiłam mniejszy, ale nie mogę dodać nic więcej np linku do bazarku dla Łezki bo mam komunikat że przekroczona długość. i dziękuję mojej siostrzyczce za wpłatę na leczenie Łezki...chociaż jej na dogo nie ma ale zawsze mi pomaga:loveu:( musiałam się pochwalić siostrą:oops: ) Edited June 7, 2012 by buniaaga Quote
zuanna Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='buniaaga']Dziękuję już wstawiłam mniejszy, ale nie mogę dodać nic więcej np linku do bazarku dla Łezki bo mam komunikat że przekroczona długość. i dziękuję mojej siostrzyczce za wpłatę na leczenie Łezki...chociaż jej na dogo nie ma ale zawsze mi pomaga:loveu:( musiałam się pochwalić siostrą:oops: ) To obok banerka Łezki powinno się zmieścić Quote
b-b Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='buniaaga']Dziękuję już wstawiłam mniejszy, ale nie mogę dodać nic więcej np linku do bazarku dla Łezki bo mam komunikat że przekroczona długość. Zobacz teraz Bazarek dla Łezki [quote name='buniaaga']... i dziękuję mojej siostrzyczce za wpłatę na leczenie Łezki...chociaż jej na dogo nie ma ale zawsze mi pomaga:loveu:( musiałam się pochwalić siostrą:oops: ) Taką siostrą to nawet trzeba się chwalić :cool3: Quote
buniaaga Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 dzięki wielkie zuanna za banerek do bazarku,zdolna z ciebie ciotka,wstawiłam pod banerkiem Łezki obok nie chciało wstawić tradycyjnie komunikat że za długi. b-b właśnie taki napis chciałam wcześniej wstawić i nie przyjmowało,dzięki za pomoc:) Quote
krakowianka.fr Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 wlasnie dotarlam na watek czy ktos robil jakis bazarek aby pomoc w oplacie kosztow utzrymania i leczenia przez Fundacje? Quote
Recommended Posts