Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuanna a jednak popełniłaś banerek po raz drugi. Jesteś zdolna wszystko umiesz. A podlinkować też umiesz? DZieki w imieniu Łezki.

Posted

[quote name='Isadora7']Musisz zmniejszyć moze miec maksymalnie wysokość 100 px bo moderator uzunie

Poprawiony Nie bardzo mi wyszedł. Mam nadzieję, że dziewczyny zrobią lepszy :)
Bardzo chciałabym wspomóc małą...ale chwilowo spłukałam się i muszę wpłacić obiecane pieniądze. Może coś za tydzień...albo na bazarek dla małej jeszcze coś w domu wyszperam. Postaram się jakoś pomóc :)

Posted

Zuanna zatem po stokroć dziękuję. b-b tobie też dziękuje za obecność, za wszystko. Pomagajmy jak kto może i umie. Wszystko jest ważne. Łezka tego potrzebuje.

Posted

Banerki bardzo fajne ,doris66 jak wchodzę z Twojego to kieruje na wątek Siwej,
chyba masz to samo co ja jak wstawiamy banerki w sygnaturę to kieruje na wątki których banerki miałyśmy wcześniej.

Posted

Doris - spróbuj wstawić sam obrazek (na górze wkleiłam niepodlinkowany). Następnie zaznacz go (tak jak tekst się zaznacza), kliknij w taką kulę z łańcuszkiem i w okienko wklej link do wątku Łezki

Posted

buniaaga napisał(a):
Banerki bardzo fajne ,doris66 jak wchodzę z Twojego to kieruje na wątek Siwej,
chyba masz to samo co ja jak wstawiamy banerki w sygnaturę to kieruje na wątki których banerki miałyśmy wcześniej.

Ale Twój działa dobrze :)

Posted (edited)

[quote name='zuanna']

Buniaaga - zrobiłam mniejsza wersję banerka, bo jak wstawiasz podpis, to masz przekroczoną wysokość sygnatury i wycina.

Dziękuję już wstawiłam mniejszy, ale nie mogę dodać nic więcej np linku do bazarku dla Łezki bo mam komunikat że przekroczona długość.

i dziękuję mojej siostrzyczce za wpłatę na leczenie Łezki...chociaż jej na dogo nie ma ale zawsze mi pomaga:loveu:( musiałam się pochwalić siostrą:oops: )

Edited by buniaaga
Posted

[quote name='buniaaga']Dziękuję już wstawiłam mniejszy, ale nie mogę dodać nic więcej np linku do bazarku dla Łezki bo mam komunikat że przekroczona długość.

i dziękuję mojej siostrzyczce za wpłatę na leczenie Łezki...chociaż jej na dogo nie ma ale zawsze mi pomaga:loveu:( musiałam się pochwalić siostrą:oops: )

To obok banerka Łezki powinno się zmieścić

Posted

[quote name='buniaaga']Dziękuję już wstawiłam mniejszy, ale nie mogę dodać nic więcej np linku do bazarku dla Łezki bo mam komunikat że przekroczona długość.

Zobacz teraz Bazarek dla Łezki

[quote name='buniaaga']... i dziękuję mojej siostrzyczce za wpłatę na leczenie Łezki...chociaż jej na dogo nie ma ale zawsze mi pomaga:loveu:( musiałam się pochwalić siostrą:oops: )
Taką siostrą to nawet trzeba się chwalić :cool3:

Posted

dzięki wielkie zuanna za banerek do bazarku,zdolna z ciebie ciotka,wstawiłam pod banerkiem Łezki obok nie chciało wstawić tradycyjnie komunikat że za długi.
b-b właśnie taki napis chciałam wcześniej wstawić i nie przyjmowało,dzięki za pomoc:)