Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do erki i wegielkowej własnie. Kurde ja bym pojechała nawet jutro bo mam wolne, w poniedziałek mam pracę więc nawet nie podjadę do Tosi. Czwartek mam też wolny. Może w czwartek pojechałąby ze mną justysiek?
Justysiek jak tu zajrzysz to daj znać.

Posted

Niestety , nikt od nas nie jedzie na Śląsk. Ale przecież Jaaga napisała,ze jej TZ może przyjechać po sunię, więc skoro jest kasa na transport, to w czym problem?

Posted

Jeśli nic nie znajdziemy to rzeczywiście Andrzej po nią przyjedzie albo spotkamy się w połowie drogi. Justysiek nie ma jeszcze pieniędzy na koncie a ja nie mam jak w tej chwili założyć to i tak musimy poczekać aż wpłyna. Dziś chciałam od tej kobiety u której Tosia jest odebrać książeczkę, ale nie otworzyła.
Jaaga a kiedy mógłby przyjechac tak wstępnie?

Erko a czy jest potrzeba ewentualnego zabrania jakiegoś stworzenia z Kielc?

Posted

Tosia śliczna, znajdzie domek w mig:) dobrze że jedzie na DT, niestety ja mam już max deklaracji stałych jak na moje możliwści, na razie nie mogę pomóc finansowo

Posted

Aniu, Tosia przyjechałaby do kojca. Mam wolny z dwoma budami. Do domu psy zabieram tylko zimą.

W kojcu przecież tez dowiem się, czy zachowuje czystość między spacerami, bo jak nie to bedę musiała podłogę sprzątać ;).

Skoro jest żywiołowa na spacerach, to pewnie z Gupikiem bedą szaleć. Teraz Gupik nie ma z kim, bo Oskar i Chow są za stare i tylko je drażni.

Co do tranpoertu, to zadzwonię.

Posted

ja nie sadze,ze ona utrzymuje czystosc w domu, w koncu jest na tym lancuchu, kto ja tam uczyl. Ale to przeciez mlodzik jest, to dwa-trzy dni i pies juz wie gdzie wolno sie zalatwiac.

Posted

Ja mogę tylko jednorazowo wpłacić 10zł. Wiem to niewiele ale mam dużo zobowiązań. Poprosze na pw dane do wpłaty. Moge wpałcać tylko na poczcie więc pełne dane z adresem prosze.

Posted (edited)

Dziękuję za jednorazowe wpłaty. Dziś byłam u ślicznej Tosieńki , znowu jej włascicielka mi nie otworzyła. Chciałam zabrać książeczkę i powiedzieć jej, że jeszcze w tym tygodniu zabiorę Tosie. Gdybym miała tu u kogo ja przetrzymać te kilka dni, ale każdy niestety odmawia.
Jaaga póki co nie mam tez kierowcy do Zawiercia, ale staram się ze wszystkich sił kogoś namówić, kogos kto da radę z taką trasa.
Wstępnie miałyśmy jechać z justysiek ale chyba nie damy rady.

Justysiek dopisz deklaracje i deklaracje moniki083 wpisz jako stałą przez 3 miesiące.

Zdjęcia z dzisiejszego spaceru

Tosia poznała kolegę

Edited by Ania102
Posted

monika083 napisał(a):
ja nie sadze,ze ona utrzymuje czystosc w domu, w koncu jest na tym lancuchu, kto ja tam uczyl. Ale to przeciez mlodzik jest, to dwa-trzy dni i pies juz wie gdzie wolno sie zalatwiac.

A wiesz,że niekoniecznie. Właśnie wysłaliśmy szczeniaczka do ds, który był u mnie wprawdzie dwa dni tylko ale ani razu nie załatwił się w domu.:p
Psiak koczował ze swoją bezdomna mamą w podkieleckiej miejscowości.Już kilka takich szczyli podwórkowych miałam i większość miała małoo wpadek higienicznych. Myślę,że wynika to z faktu,ze one są przyzwyczjone,że do załatweiania się traweczka słuzy...
Ale wiadomo,różnie może być.;)

Posted (edited)

Dziewczyny, mam już wszystkie wpłaty z mojego bazarku, proszę o pw z numerem konta (jeśli przesyłałyście to sorry, usunęłam pewnie pomyłkowo), z bazarku jest 125 zł, dziękuję Licytującym bardzo:loveu:

edit: zapomniałam napisać, że bahlsa wpłaciła 10 zł więcej, więc przeleję 135 zł :)

Edited by ang