justysiek Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 wpłynęło 50zł od Alla Chrzanowska, dziękujemy!!! Quote
Agata P Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 przypominam o nr.konta jeszcze nie dostałam...... Quote
justysiek Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Agata P napisał(a):przypominam o nr.konta jeszcze nie dostałam...... już wysyłam:oops: Quote
Ania102 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Dziękuję wszystkim, wstępnie jedziemy w czwartek z możliwą zmianą na weekend. Jeśli w weekend to i tak zabiorę ją w czwartek gdzieś...jeszcze nie wiem gdzie ale dłużej nie wytrzymam świadomości, że ona jest na tym łańcuchu. Dodzwoniłam się dziśdo jej właścicielki i ma mi jutro dać książeczkę. A ten kolega ze zdjęć to żaden mój podopieczny, jakiś chłopak chodził z nim i przyłączyłyśmy się z Tosią. Ona chce się bawić ze wszystkim co żyje, jest w niej tyle radości, nie wiem skąd to się wzięło u tak biednego psa. Jest niesamowicie grzeczna, wraca na zawołanie, chociaż do końca jeszcze nie rozumie, że Tosia to jej imię. Ogłoszenia Moniko robiłam jej na tablicy, gumtree i morusku. Wcześniej zamawiałam pakiecik (dałam jej tam na imię Sara na szybko jeszcze nie wiedziałam, że dzieci sąsiadów dali jej imię Tosia) Quote
justysiek Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 wpłynęło 200 zł z kundelkowej skarbonki. Quote
ang Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 justysiek, wysłałam dziś 155 zł do Ciebie 135 z bazarku (5x25 + 10 zł nadpłaty od bahlsa):multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227493-AQUA-SLIM-KT-!!!!!-na-wyniszczoną-dobermankę-ze-świętokrzyskiego-tylko-3-dni-28-V proszę Cię o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak wpłyną + 20 zł moja deklaracja:cool1: Quote
justysiek Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 ang napisał(a):justysiek, wysłałam dziś 155 zł do Ciebie 135 z bazarku (5x25 + 10 zł nadpłaty od bahlsa):multi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227493-AQUA-SLIM-KT-!!!!!-na-wyniszczoną-dobermankę-ze-świętokrzyskiego-tylko-3-dni-28-V proszę Cię o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak wpłyną + 20 zł moja deklaracja:cool1: ok jak wpłynie to potwierdzę tu i na bazarku:) dziękuje ang:loveu: Quote
*Gajowa* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Cieszę się, że Tosia juz wkrótce rozpocznie prawdziwe szczenięce życie. Zakochałam sie w malutkiej i myślałam o BDT dla niej ale aktualnie nie jest to możliwe. Teraz trzymam kciuki za super domek dla niej. Quote
Buńka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Przepraszam Aniu ze jeszcze ci nie wysłałam zdjęć tych fantów na bazarek ale strasznie dużo mam taraz na głowie i kompletnie nie mam czasu. postaram się wysłać jeszcze w tym tygodniu może dzisiaj wieczorem. super że z Tosiunią się tak wszystko jak na razie udaje:) oby tak dalej :) Jutro wpłacę to 10 zł co obiecałam. Niewiele ale zawsze coś;) Quote
justysiek Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 wpłynęło 155zł od ang bazarek plus 20zł deklaracja:loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Niedługo zacznie się czerwiec, swoją deklarację stałą postaram się wpłacić już 1.06 Quote
monika083 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 justysiek, przelalam Ci kase z bazarku na Biszkopta i 20zl deklaracji na Tosie, wszystko razem poszlo. edit: wlasnie dopatrzylam, ze deklarowalam 30 a nie 20 ;/ jutro przeleje dyszke:oops: Quote
Ania102 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Cioteczki jutro zabieram Tosię:) Umówiona jestem z Jaagą na transport w weekend, musimy to dogadać, bo ang wypatrzyła bezdomną suczkę, która również zatymczasuje u Jaagi- jesli wszystko pójdzie dobrze. Wczoraj byłam z Tosią na spacerze i znowu szalała z astkiem, ta kobieta u któraj jest powiedziała, że ciągle wypatruje kiedy po nią przyjdę(stoi na łańcuchu przed brama, bo wychodzi pod furtka) Suczka jest po prostu przekochana, bardzo się cieszę, że ma szansę na szczęście! Quote
Jaaga Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Aniu, czy dałabyś radę przed wyjazdem Tosi zrobić ładne zdjęcia do ogłoszeń? Oczywiście jak już ją z tego podwórza zabierzesz. Quote
justysiek Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 monika083 ok, ja sobie to przeleje zeby bylo ok:) jak kasa dotrze wysylam paczke, tylko adres mi wyslij na pw:) wplynęło 20zł od AgataP dziękuje w imieniu Tosi:) Quote
Alla Chrzanowska Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Trzymam kciuki i cieszę się, że Tosieńka będzie bezpieczna Quote
Ania102 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Tosia dziś została zabrana, książeczkę też mam:) Teraz leży na łóżku oparta głową o Pawła. Tak się cieszyła, że ją zabraliśmy, że skakała z radości przez kilka godzin. Musimy jej znaleźć najlepszy dom na swiecie, który będzie ją kochał bezgranicznie. Jaaga zdjęcia mam póki co te które wstawiałam (ale są ładne niektóre, prawda?), poproszę Pawła żeby jej zrobił a wieczorem sama postaram się zrobić kanapowe. Quote
Alla Chrzanowska Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Hurra! Super! Bardzo się cieszę! Tosieńko! Teraz będzie już tylko lepiej! Quote
Jaaga Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Właśnie o takie domowe zdjęcia mi chodzi. Takie najbardziej ludzi przekonują. U mnie o takie byłoby trudno, bo moje sunie, które mają teraz małe, tak ich pilnują że nawet kotu nie wolno podejśc, nie mówiąc o wprowadzeniu obcego psa do domu. Aniu, a co z drugą suczką? Udało się ją złapać, czy dopiero jutro będzie ang próbować? Oby dała się zabrac i nie była w ciąży. Quote
ang Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Jaaga napisał(a): Aniu, a co z drugą suczką? Udało się ją złapać, czy dopiero jutro będzie ang próbować? Oby dała się zabrac i nie była w ciąży. Jaaga, ja odpowiem;) wczoraj ją widziałam, jeśli będzie decyzja, że transport w weekend, dziś ją zabiorę do domu (ze względu na Milkę i kota może być u nas w domu tylko kiedy jesteśmy cały czas w domu). Dziś po południu lub jutro rano zabrałabym ją do wetki - niestety miejscowa wetka nie dysponuje sprzętem) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Jakoś tak wyszło, że deklaracja dla Tosi za czerwiec mi się zdublowała. Widocznie Dziewczynce pieniądze są bardzo potrzebne, niech więc tak zostanie:) Quote
savahna Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Zapraszam dziewczyny na watke kolejnej świętokrzyskiej bidy. Każda pomoc mile widziana.Na razie się ogarniamy. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227765-Pan-za-granice-a-pies-na-ULICE!-STRASZLIWIE-CHUDY-DUŻY-I-B-ŁAGODNY-SZNAUCER-WILCZARZ O ogłoszeniach pamiętam,lada dzień zrobie:oops: Quote
Recommended Posts