elaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Tosia jest bardzo trudna do fotografowanie, bo trudno jej pobyć chwilkę w miejscu pozostałe zdjęcia tu z Kajtusiem a tu z Miśiem tu zaś dobranoc Państwu Quote
Alla Chrzanowska Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Tylko gęba sama się śmieje, gdy się patrzy na takie zdjęcia:) Quote
elaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Jesteście Państwo tak cudowni, że chyba Was odwiedzę. Mieszkałam w młodości na rogu Mickiewicza i Orzeszkowej, więc dobrze wiem, gdzie mieści się Państwa sklep:) Zapraszamy, czekamy z Tosią Quote
Ania102 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ale się laluni udało! Płyną mi łzy z radości! Ściskam mocno. Quote
Agata P Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Tosia dostała w końcu taki domek na jaki zasługuje :loveu: Quote
ang Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ja też zaglądam, takie wątki podnoszą na duchu:) Quote
zachary Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Tak, Ania102, łzy mogą Ci popłynąć a Tosia może zwariować z takiego szczęścia! I jeszcze elaa ją w kołderkę wpakowała:evil_lol:, aby dziewczynka chudziutka nie zmarzła:loveu:. Odlot normalnie! Jak Tosia się rozpuści, to wiadomo będzie czyja to sprawka:evil_lol:;). Quote
elaa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Witam kochane cioteczki, gorące całusy-lizusy od Tosieńki.Tosia bardzo szybko zaadoptowała się w nowym domku.Nawet specjalnie nie tęskniła.Może dlatego,że wszysy ją bardzo kochają i ma troje rodzeństwa:Misia i Kajtusia-obaj stateczni 8-latkowie oraz fantastyczną około 2 letnią Balbinkę,która daje radę w Tosiowych szaleństwach.Balbinka też już zdążyła mieć dzieci,trafić na łańcuch,a potem do meneli,których dzieci prawdopodobnie zamęczyły jej szczeniaczki.Dodam tylko,że Balbisia waży ok.6 kg.Dziewczynki bawią się cały czas z małymi przerwami.Tosia jeszcze boi się obcych,za grosz im nie ufa.Robi się z niej pięknisia,ma śliczną,błyszcząca sierść,troszkę przytyła,zrobiły jej się wielkie,piękne,szczęśliwe oczy.Wciąż podbiega [Tosia biega,nie chodzi]do kogoś z nas,żeby się przytulić.Bardzo fajnie podaje łapkę,najlepiej wychodzi jej to w okolicy szuflady z ciastkami.Ogólnie to Tosia jest po prostu osobą zalataną,ma czas jedynie na zabawę i posiłki.No i bardzo fajnie jest zasnąć pod kołdrą w łóżku u pani.Tosia jest bardzo ciepłolubna.Na zimę dostanie ciepły sweter.Wszystko się powoli układa-Tosia,Balbinka i Misio są już u siebie,a Kajtuś ma nowych przyjaciół. Poniżej link do wątku naszej małej Balbinki,gdzie na zdjęciach jest też Tosiunia http://www.dogomania.pl/forum/threads/231404-Maleńka-Balbinka-w-DS!!!-)/page2 Quote
justysiek Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 to wspaniałe wieści p.Elu:loveu: dziękujemy za taki wspaniały dom dla Tosi! pozdrawiam serdecznie i buziaki dla psiego towarzystwa:loveu: przeklejam z wątku Balbinki, tu nie potrzeba słów:loveu: Quote
Recommended Posts