Ania102 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Jaaga w tym momencie jestem bez srodków do życia ale poproszę justysiek żeby kupiła z pieniędzy Tosi, nie wiem nawet gdzie się zapożyczyć na swoje wydatki. Justysiek jak wejdziesz to proszę przelej mi z 30 zł albo kup na Krakvecie jakieś gryzaki. Dziś dzwoniła Pani o Tosie z Opola, miała mix pinczera, wolałaby mniejszego psa ale Tosia jej się spodobała. Chcieliby podjechać z mężem i ją zobaczyć, powiedziałam, żeby skontaktowała się z Tobą i , że masz inne psy do adopcji (miałam na myśli Melę). Może Państwo zadzwonią i któraś dziewczyna wpadnie w oko. Quote
Jaaga Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Aniu, o gryzakach pisałam tylko dlatego, że tu pytałas czy jej zamówić. Czy ta pani spod Opola to nie przypadkiem ta, która wystraszyła się wizyty przedadopcyjnej? Ona rozmawiała z moją mamą, wiem że mieli psa, ale muszę zapytać mamę, czy wie jakiego. Co mam mówić odnośnie wizyty? Mało prawdopodobne, że chcieliby przyjechać ją zobaczyć i jak się spodoba nie wziąć, tylko jeszcze raz przyjechać. Daj znac, żeby wiedziała, czy najpierw tam ktoś podjedzie. Quote
justysiek Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Aniu już jest wyróżniłam tablicę Twoją za 19,99zł. podaj lika do moruska to też wyróżnię. a co do tych gryzaków to powiedzcie jakie i zamówię i odrazu puszczę na adres do Jagga. Quote
ang Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dziewczyny, zaglądam po znajomości z reklamą bazarków dla Meli tu jeden świetny, który zrobiła Incia http://www.dogomania.pl/forum/threads/228342-Gad%C5%BCety-RC-Farmina-Pro-Plan-ciuchy-bi%C5%BCu-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Meli!Do-24-czerwca-godz-22!!! a w moim podpisie drugi Quote
Jaaga Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Niestety, ta osba która miała do nas dzwonić, nie odezwała się. Quote
Ania102 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Trudno, mam nadzieję, że w końcu ktoś zadzwoni. Postaram się porobić ogłoszenia nowe. Jaaga co mogę napisać w treści innego niż do tej pory. O jej tendencjach niszczycielskich lepiej milczeć ale trzeba informować jeśliby komuś wpadła w oko. Quote
Agata P Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Zaglądam do Tosi i przy okazji zaproszę na bazarek do mojego ''znaleziska'' [FONT=comic sans ms]Zapraszam na bazarek dla połamanego AGATA Husky'owatego cudeńka [/FONT]KLIK Quote
Jaaga Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Przyjechali ludzie ją oglądać, ale jak dla nich jest za duża i nie zainteresowali się nią. Nie wiem, co napisać więcej w ogłoszeniu. Nie ma co pisać o tym, że zjada budę, przecież gdyby miała kogoś cały czas w domu, to może być idealnym psiakiem. Po prostu wystarczy powiedziec, że jest zywiołowa i potrzebuje sporo zajęcia i uwagi, jak to podrostek. No i nie decydowac się na rodzinę, gdzie musiałaby być 8 godz. sama. Taki czas. Mało kto zdecyduje się na psa przed wakacjami. W sierpniu już bedzie lepiej. Quote
Ania102 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Mam nadzieję, że będzie:) Na konto Tosi wpłynęło 25 zł od znajomej z dogo. Justysiek zapisz proszę. W przyszłym tygodniu mam trochę wolnego więc porobię nowe ogłoszenia. Jaaga ja jestem załamana kotami, demolują mi pokój. Nie mam żadnych telefonów, przepraszam dzwoniła Pani w 5tym miesiącu ciązy...Mam nadzieję, ze po wakacjach w końcu się ułoza adopcje Quote
Jaaga Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Moje kociaki też szaleją, ale głównie pozakuwetkowo ;). Nie miałam o nie ani jednego telefonu. Nie mówiąc już o adopcjach dorosłych kotów:roll:. Kociaki zajęły łózko w sypialni i praktycznie tylko w nim się nie załatwiają :oops:. Na Miau dałam rzeczy na bazarek, żeby chociaz na karmę nazbierać, bo w sumie mam 7 kotów schroniskowych, co da się odczuć choćby w samym zużyciu żwirku w ten upał. Ponów proszę ogłoszenia Tosi, jak będziesz miała czas. Jest już ponad miesiąc i nie ma zainteresowania. Jak miała przyjechac, to byłam pewna, że w 2-3 tyg. będzie w DS. Quote
sharka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ania102 przeleję Ci kaskę na wyróżnienie ogłoszenia na tablicy, może to coś poskutkuje edit: doczytałam że justysiek wyróżniła 22.06, ale będzie na kolejne Quote
justysiek Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='sharka']Ania102 przeleję Ci kaskę na wyróżnienie ogłoszenia na tablicy, może to coś poskutkuje edit: doczytałam że justysiek wyróżniła 22.06, ale będzie na kolejne[/QUOTE] dziękujemy sharka:loveu: Tosia ma wyróżnioną tablicę do 22 lipca. Quote
ang Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dziewczyny, czy moją deklarację zaliczyłyście na maj czy na czerwiec? ja płaciłam na koniec maja i mi się wydawało, że ona na czerwiec, bo chyba i Tosia od czerwca jest w dt (jak Mela), ale w rozliczeniach widzę, że jest jakby na maj a w czewrcu mnie nie ma, dajcie znać, jak to rozkminić, bo jeśli trzeba wpłacić dodatkowo za czerwiec to puszczę x 2 (czerwiec i lipiec) Quote
justysiek Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='ang']Dziewczyny, czy moją deklarację zaliczyłyście na maj czy na czerwiec? ja płaciłam na koniec maja i mi się wydawało, że ona na czerwiec, bo chyba i Tosia od czerwca jest w dt (jak Mela), ale w rozliczeniach widzę, że jest jakby na maj a w czewrcu mnie nie ma, dajcie znać, jak to rozkminić, bo jeśli trzeba wpłacić dodatkowo za czerwiec to puszczę x 2 (czerwiec i lipiec)[/QUOTE] juz poprawilam blad, oczywiscie ze za czerwiec jest Twoja deklaracja, czyli teraz za lipiec tylko:) za dt wplacalam 05,06,2012, wiec dzis mija miesiac, na koncie mam 190zł i dzis wplynelo od sharka 20zl na tablice wyrozniona. Quote
ang Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 a jak wyglądają finanse? wystarczy na dt na lipiec? Quote
justysiek Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='ang']a jak wyglądają finanse? wystarczy na dt na lipiec?[/QUOTE] jest 190zł czyli brakuje 60zł. Quote
ang Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='justysiek']jest 190zł czyli brakuje 60zł.[/QUOTE] ja w poniedz wpłacę 30 (stała+jednorazowa) + 30 deklaracja moniki083 to będzie na czysto chyba Quote
justysiek Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='ang']ja w poniedz wpłacę 30 (stała+jednorazowa) + 30 deklaracja moniki083 to będzie na czysto chyba[/QUOTE] tak, tak:) dziękuje ang w imieniu Tosi. Quote
ang Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='justysiek']tak, tak:) dziękuje ang w imieniu Tosi.[/QUOTE] a nie ma za co:) ja tylko tak informacyjnie:oops: Quote
justysiek Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 dziękuje, mi już czasem łeb paruje od tych wszystkich wątków. zrobiłam Tosi wydarzenie na fb http://www.facebook.com/events/400134190034969/?context=create Quote
sharka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 cioteczki, dysponujcie tymi 20 zł ode mnie na to co małej potrzebne :) Quote
justysiek Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='sharka']cioteczki, dysponujcie tymi 20 zł ode mnie na to co małej potrzebne :)[/QUOTE] dziekujemy!!!:) Quote
Recommended Posts