keakea Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 :( Maksik, tulkaj mocno dziś Ciocię Obieżyświat od nas wszystkich. Quote
obiezyswiat75 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 To będą cholernie smutne święta. Dwa koty w ciągu miesiąca. I nagle tak jakoś pusto się zrobiło... Quote
obiezyswiat75 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Bardzo dziękujemy za życzenia :) My rownież życzymy Rodzinnych i Spokojnych Świąt. A w kwestii co u nas. Jak siądę do komputera to wrzucę dzisiejsze zdjęcia Maksia. Oczywiście w kuchni, bo gdzieżby indziej :) Maksio się drapie choinką, Figa wypija wodę ze stojaka a Fruzia atakuje bombki. Poszły już 3. Sik na choinkę zaliczony, jeden łańcuch lekko nadgryziony. Byle do Świąt :) A od czwartku jest z nami kot Filemon. Kot Filemon wraz z matką i rodzeństwem mieszkał na ulicy. TOZ w Otwocku rozpaczliwie błagał o pomoc i dom. No to się zgłosiłam. No i tak... Quote
obiezyswiat75 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Spadnie to mięso czy nie spadnie? Ależ ten stołeczek zachlapany. Trzeba go dobrze umyć I podłoga też brudna Coś jeszcze wylizać? Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Przedstawiam Filemona Jaki słodki!!! A jak reszta psiego i kociego towarzystwa zareagowała na nowego domownika? Quote
obiezyswiat75 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Gabi79 napisał(a):Jaki słodki!!! A jak reszta psiego i kociego towarzystwa zareagowała na nowego domownika? A różnie. Fruzia chce się bawić, od Tośki dostał po nosie, psy nie wykazują nadmiernego zainteresowania - tak właściwie, to żadnego nie wykazują. Jeden kot więcej nie robi im różnicy. Quote
obiezyswiat75 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 azalia napisał(a):Kot Filemon nie mógł lepiej trafić. Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 azalia napisał(a):kot filemon nie mógł lepiej trafić. popieram!!!!!! Quote
obiezyswiat75 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 A czy ja się już chwaliłem, że zjadłem Sarze łóżko? Chyba nie? No to zjadłem. Nie tak żeby całkiem, ale to białe ze środka calkiem wyciagnalem. Fajnie się ciągnęło. Pancia jak mnie nakryła to aż usiadła na schodach i zaniemowila. Ale to nie moja wina. To Sara zaczęła. Ukradła mi świńskie ucho i takie fajne pałeczki, ktore pod choinkę dostałem. Bym ją ugryzł ale nie mam jak za bardzo. No to jej zjadłem łóżko. Moze następnym razem się złodziejka zastanowi zanim mi cos ukradnie. Quote
rita60 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 No co ty Maksiu...zjadłeś łóżko;) Quote
obiezyswiat75 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ano zjadłem i nie wykazuję skruchy. Wcale a wcale. Chociaż z drugiej strony...Sara ma teraz nowe łóżeczko a ja wciąż stare. Może powinienem swoje też zębem zahaczyć? Pańcia mówi, że ja mam trudny charakter. No ale Pańci też nic nie brakuje. Wczoraj cały dzień pyskowałem. Bo tak. Pańcia prosiła, żebym się uciszył ale ja pyskowałem dalej. I wiecie co? Pańcia też zaczęła szczekać. Tak zgłupiałem, że aż się uspokoiłem. Jakaś niewychowana chyba, że szczeka na staruszka. Quote
Nadziejka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Bajkowe cudne zwierzunki :iloveyou::buzi::buzi:i nowy bracisio hohooo :buzi: bajkowy domus i opowieści :bye: :bye: ach jak pięknie :bye: milion pozdrowionek caluniej rodzince Quote
rita60 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Masz rację malenki...nie mozna szczekać na staruszka;)ale odpuść już sobie te łożeczko:razz: Quote
obiezyswiat75 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Ciocie, Szczęśliwego nowego Roku Wam życzę :) Maksik Quote
obiezyswiat75 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Z cyklu: jak dobrze mieć sąsiada. Mój mi dzisiaj zrobił awanturę, że nasz karmnik dla ptaków mu przeszkadza, bo "przylatują i hałasują". Nawet już nie chce mi się tego komentować ale chyba mam coraz bardziej dosyć ludzi :( Quote
keakea Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Zawsze najlepsze pomysły na odpowiedź przychodzą po fakcie - ciekawe, co by zrobił, jakby usłyszał, że on mieszkając jako sąsiad, też przechodzi/przejeżdża i hałasuje... Quote
rita60 Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):Z cyklu: jak dobrze mieć sąsiada. Mój mi dzisiaj zrobił awanturę, że nasz karmnik dla ptaków mu przeszkadza, bo "przylatują i hałasują". Nawet już nie chce mi się tego komentować ale chyba mam coraz bardziej dosyć ludzi :( Ja już od dawna mam dosyć ludzi,to najbardziej bezduszne i okrutne istoty... Quote
Malgoska Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 obiezyswiat75 napisał(a):Z cyklu: jak dobrze mieć sąsiada. Mój mi dzisiaj zrobił awanturę, że nasz karmnik dla ptaków mu przeszkadza, bo "przylatują i hałasują". Nawet już nie chce mi się tego komentować ale chyba mam coraz bardziej dosyć ludzi :( biedny sąsiad, należy mu współczuć..... postrzegania świata... moje też hałasują :) Quote
Nadziejka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ciociuniu zdrowenka Tobie :buzi: i całej gromadce :buzi: Quote
Recommended Posts