Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś zrobie wydarzenie na fb i wstawię link tutaj żebyście mogły zaglądać tam .Wczoraj nie dałam rady cały dzień za zwierzakami dziś już wet bo mam kota chorego .Więc proszę o wyrozumiałość ...

Posted

Malwa, zdrówka!
Dziewczyny, koniecznie trzeba Kasię wrzucić na fb, ja nawet nie miałam pojęcia, że ona nie ma, a trochę psiaków jednak znajduje tam DT/DS.
Kasia jest kulturalna i sprząta po sobie po prostu ;)

Posted

No, to sie rozchorowałam na dobre, ale za to jestem w domku do końca tygodnia.

I zdrówko się przyda - jak najbardziej ! ;)

Powysyłałam dzisiaj po południu z 30 zaproszeń do Kasi i Barta.

Może jeszcze ktoś tu zajrzy i choć grosik dorzuci do deklaracji.................

Posted

[quote name='Panna Marple']I ja też zerkam ciekawie co u Katarzynki, cud-dziewczynki[/QUOTE]
Ogólnie wszystko dobrze. Lata sobie z Aresem:) Ostatnio przeciągały sobie linę na wzajem, ale szkoda, że nie miałem aparatu... Od tych wszystkich wyczynów Kasia na pewno nas mile zaskoczy na wadze;)

Posted

Cioteczki kochane zajrzyjcie do Dory amstaffki która wróciła z adopcji bo Pani ma ,,allergię" to już drugi domek oddał Dorcię ze względu na alargię.Dorcia to kochana sunia ale nie ma deklaracji na utrzymanie w hotelu.Każdy grosik pozwoli utrzymać ją w hotelu.To wątek Dory;http://www.dogomania.pl/forum/threads/232629-Amstafka-Dora-wr%C3%B3ci%C5%82a-jest-w-hoteliku-ale-nie-mamy-deklaracji-a-potrz-400-z%C5%82-miesi%C4%85c/page6

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ogólnie wszystko dobrze. Lata sobie z Aresem:) Ostatnio przeciągały sobie linę na wzajem, ale szkoda, że nie miałem aparatu... Od tych wszystkich wyczynów Kasia na pewno nas mile zaskoczy na wadze;)
Chyba też zacznę przeciągać linę z Aresem- schudnę wreszcie:lol:

Posted

[quote name='paulina02']Już ;) http://www.facebook.com/events/471296736254830/?context=create

Weszłam w link, ładnie ułożony tekst, super!

Ale myślę, ze możnaby jeszcze dodać, ze cały czas szukamy też deklaracji na opłacenie hoteliku, których tu na dogo nie mamy....:razz:

Z tekstu wynika, że tylko domu szukamy, a kasa jakoś sie znajdzie, bo ludzie opłacają, a tu jak widać z tymi ludźmi problem..........

A jak już jestesmy przy pieniądzach, to czy ktoś się orientuje, czy jest tu taka lista na dogo, zeby wpisać Marr za brak dotrzymania deklaracji?

Chodzi mi o to by przestrzec innych przed tą osobą, która deklaruje, a później ma psiaka w nosie.

Posted

[quote name='Panna Marple']Chyba też zacznę przeciągać linę z Aresem- schudnę wreszcie:lol:
Zapraszam, ale radzę się pospieszyć bo wczoraj Ares miał gości i już niedługo do domu jedzie:)

A to jesienna Pani Katarzyna;)

" class="ipsImage" alt="">