Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
Malwa szkoda nerwów na takiego człowieka.

Może i racja, ale mnie po prosatu szlag trafia, ze taki ktoś, kto obiecał wpłacać deklarację ma to w nosie.

I nie o mnie chodzi, mnie moze miec w wielkim poszanowaniu, dam radę, ale Kasia potrzebuje pieniędzy, a tych tu niestety brakuje. I nie zasłużyła sobie na takie traktowanie.

W poniedziałek musisz zapłacić za hotelik, będzie brakowało i co zrobisz?

Posted

MALWA napisał(a):
Może i racja, ale mnie po prosatu szlag trafia, ze taki ktoś, kto obiecał wpłacać deklarację ma to w nosie.

I nie o mnie chodzi, mnie moze miec w wielkim poszanowaniu, dam radę, ale Kasia potrzebuje pieniędzy, a tych tu niestety brakuje. I nie zasłużyła sobie na takie traktowanie.

W poniedziałek musisz zapłacić za hotelik, będzie brakowało i co zrobisz?

wystarczy poczytać posty Marr : podnosimy,śliczna sunia i itd i itp.To chyba jakiś dzieciak bo człowiek odpowiedzialny nie daje złudnych nadziei.

Posted

paulina02 napisał(a):
Ja zrobie dziś do Kasi bazarek może coś komuś wpadnie w oko...;)

To wrzuć tu link, będziemy zaglądać i podnosić!

from_wonderland napisał(a):
Wiele brakuje?

Pewnie około 100-150 zł oprócz deklaracji stałych, ale tu dokładnie musiałaby się wypowiedzieć Grażynka.

Posted

Mam prośbę proszę podesłać Kasię do ogłoszeń bo tam trzeba wysłać ma emeil a ja nie potrafię.http://www.dogomania.pl/forum/threads/236061-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-Pomóżmy-zwierzętom-z-kieleckiego-schroniska-DO-20-12

alab108 napisał(a):
hej przelałam 25,00

wpłata jest 29.11.

natie napisał(a):
ja się staram coś wpisywać ale odzew jaki jest każdy widzi:(:(

edit: a zgłaszałyście ją do Fundacji AST? https://www.facebook.com/pages/Fundacja-AST/116296488388169?ref=ts&fref=ts
albo jakiejś innej??

Fundacja AST wie o Kasi .Jest umieszczona na złotych bullach.Fundacja ma dużo psiaków swoich pod opieką.
natie napisał(a):
do tej Pani z fb napisaliscie na PW nr konta????

wysłałam nr.konta.
paulina02 napisał(a):
Dziewczyny moze podac dane do wysyłki kasy na fb ... nie moge ich znaleźć..

nie mogę wpisać swojego nr.konta na FB bo to nie zgodne z prawem bo zbieram na prywatne konto.Tylko Fundacje mogą.