Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panna Marple napisał(a):
Nerwówę na dogo to ma się na wejściu w pakiecie...

Święte słowa Ciotka! Radość się tu miesza czasem z nerwami, czasem z rozpaczą. Karuzela uczuć w jeden wieczór.
Lecę na bazarki:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panna Marple napisał(a):
Nerwówę na dogo to ma się na wejściu w pakiecie...

To prawda .Sama jestem zła na siebie po co było mi się logować na dogo by teraz to wszystko przeżywać a tak żyłam sobie w nieświadomości .Ale jak się powiedziało A to trzeba ciągnąć ten kulawy wózek psich tragedii i nieszczęść.Pan wczoraj wysłał sms do osoby mającej robię PA,że rezygnują z Kasi.Może to i dobrze bo Kasia zasługuje na naprawdę dobry domek i ludzi co ją pokochają .Miałam trochę obawy bo to ludzie bardzo młodzi ale nigdy nie skreślam nikogo by potem nie żałować ,że przepadła szansa na domek.Tak że szukamy dalej domku dla Kasi.

Posted

baster i lusi napisał(a):
To prawda .Sama jestem zła na siebie po co było mi się logować na dogo by teraz to wszystko przeżywać a tak żyłam sobie w nieświadomości .Ale jak się powiedziało A to trzeba ciągnąć ten kulawy wózek psich tragedii i nieszczęść.Pan wczoraj wysłał sms do osoby mającej robię PA,że rezygnują z Kasi.Może to i dobrze bo Kasia zasługuje na naprawdę dobry domek i ludzi co ją pokochają .Miałam trochę obawy bo to ludzie bardzo młodzi ale nigdy nie skreślam nikogo by potem nie żałować ,że przepadła szansa na domek.Tak że szukamy dalej domku dla Kasi.

Szkoda............widac, to nei ten domek. Moze i lepiej, ze rezygnują teraz, a nie po adopcji.

Grazynko ile Kasia ma teraz pieniążków?

Pytam, bo wpłata za hotelik za 2 tygodnie, a to w sumie niebawem........

Posted

[quote name='MALWA']

Grazynko ile Kasia ma teraz pieniążków?

Pytam, bo wpłata za hotelik za 2 tygodnie, a to w sumie niebawem........

rozliczenie finansów Kasi.

saldo na dzień 12.09.
725 zł
WYDATKI WRZESIEŃ.
420 zł opłata za hotel 03.09.
50 zł zwrot kosztów paliwa za dowóz Kasi do weta na zabiegi i kontrolę. 03.09.
725zł - 470 zł =255 zł
==================================
+ 255 zł
+ 150 zł bazarek Malwy 02.10.
+ 20 zł od Córci Alab 02.10.

deklaracje stałe

baster i lusi 20 zł 20 zł 03.10.
Alab108 20 zł wpłynęło 20 zł 04.10.
Malwa 10 zł wpłynęło 10 zł 02.10.
Nikus 15 zł wpłynęło 15 zł 10.10
Natie 10 zł wpłynęło 10 zł 05.10.
Marr 50 zł wpłynęło
Moca35 10 zł wpłynęło 10 zł 09.10.
Panna Marple 20 zł wpłynęło 60 zł za 10. 11. 12. 15.10.
mkk999 + 25 zł 15.10
[B]WYDATKI
opłata za hotel 420 zł 04.10.
--------------------------------------------
wpłat do 18.10. + 595 zł
opłata za hotel - 420 zł 04.10.
===============================
+ 175 zł saldo na dzień 18.10.

Posted

Jesli dobrze liczę, to po zebraniu pieniązków z obu bazarków, które w tej chwili prowadzimy dla Kasi, plus deklaracje za listopad, to i tak kilkadziesiąt złotych może zabraknąć, bo niektórzy płacą później ( termin wypłaty w pracy ) niż przypada nam termin zapłaty za hotelik.

Widzę, ze jeszcze Marr nie zapłacił, a przesłałam nr konta do wpłaty....................

Posted

Kurcze, szkoda... ale i tak lepiej, że sie okresliwi zawczasu. Ale szukamy dalej. Idzie nam coraz lepiej, coraz więcej zainteresowania budzi Kasia.

Posted

Lepiej teraz niż żeby mu się odwidziało jakiś czas po adopcji, ale i tak wielka szkoda:(
Wielu ludzi takich jest, nie mają odwagi. Ja w ciągu ostatniego tygodnia 3 razy prosiłam, żeby mi dali znać nawet jeśli się nie zdecydują, żebym wiedziała na czym stoimy i oczywiście nikt ani smsa nie napisał, ani nie zadzwonił.

Posted

paula_t napisał(a):
Lepiej teraz niż żeby mu się odwidziało jakiś czas po adopcji, ale i tak wielka szkoda:(
Wielu ludzi takich jest, nie mają odwagi. Ja w ciągu ostatniego tygodnia 3 razy prosiłam, żeby mi dali znać nawet jeśli się nie zdecydują, żebym wiedziała na czym stoimy i oczywiście nikt ani smsa nie napisał, ani nie zadzwonił.

No, niestety... przykre, że takich ludzi jest aż tyle. Kompletny brak odpowiedzi, kiedy wcześniej zaznaczało sie, że na tym nam zależy jest wg mnie tylko dowodem nieodpowiedzialności. nawet interesów nie warto z takimi ludxmi prowadzić, nie mówiąc o powierzaniu żywego stworzenia.

Posted

Zaglądam do Kasi..............

I pochwalę się, ze na moim bazarku jets juz 137 zł ! Kurcze, jak ja się cieszę, ze mój kolejny bazarek cieszy sie powodzeniem!

Posted

MALWA napisał(a):

I pochwalę się, ze na moim bazarku jets juz 137 zł ! Kurcze, jak ja się cieszę, ze mój kolejny bazarek cieszy sie powodzeniem!

cioteczka masz siłę przebicia.super bazarki robisz.

Posted

cioteczka masz siłę przebicia.super bazarki robisz.

Dzięki temu bazarkowi i temu, który robi from wonderland oraz pozyskanym deklaracjom starczy na zapłatę za kolejny miesiąć !

Posted

MALWA napisał(a):
Dzięki temu bazarkowi i temu, który robi from wonderland oraz pozyskanym deklaracjom starczy na zapłatę za kolejny miesiąć !

No, to całe szczęscie. Ja muszę jakoś rozbujac ten mój bazarek, bo słabo na nim.

Posted

MALWA napisał(a):

Tobie w ogóle zawsze świetnie idą bazarki:)

Posted

paula_t napisał(a):
Tobie w ogóle zawsze świetnie idą bazarki:)

Nie odpuszczam - w przyszłym tygodniu będzie kolejny dla Kasi.

Zgłosiła się do mnie jedna osoba z fantami, to one idą na ten następny bazarek.

Nie dokładam do obecnego, bo i czasu już mało i mieszać nie chcę.