Gusiaczek Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) Mówię "do poczytania", zaraz spacerek i za jakieś 2 godzinki wypad na Roztocze :multi: Trzymta się ;) Ps. na "mentosa"też jestem w gotowości " skoro jesteście niekonsekwentni i nazywacie Ovo jak wam się podoba? nie dziwne,że np. na "paola" też śmignie" - powiedział Fiip może ma rację .... ? Mentos, wychodzimy ! ;) Edited September 1, 2013 by Gusiaczek Quote
inka33 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ovusia, napisz książkę... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: daleka ciotka błagająca Quote
Mattilu Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='Gusiaczek'] Ps. na "mentosa"też jestem w gotowości " skoro jesteście niekonsekwentni i nazywacie Ovo jak wam się podoba? nie dziwne,że np. na "paola" też śmignie" - powiedział Fiip może ma rację .... ? Mentos, wychodzimy ! ;)[/QUOTE] Och, mlody glos krytyki!!! Skad ja to znam...;) Quote
anica Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ... ja wiem, że Ovka to inteligencja chodząca!... i jakby się do niej nie zwrócić... to zawsze wie, że to do niej;) Quote
Nutusia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Mam wieści "z frontu". Panna na wakacjach postanowiła zmienić zapach na wakacyjny i... udało się! Niestety, zdaje się, że radość nie trwała długo i teraz pachnie mydłem Biały Jeleń albo szamponem Bambino - w zależności od tego, które było dostępne w pobliskim sklepie ;) Quote
Mattilu Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Jak z "frontu"- to wojna, a jak wojna jest - to straty musza byc ;) Quote
Ellig Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]Zapraszam serdecznie! 7.09.2013 r. o godzinie 20:05 na kanale drugim telewizji polskiej odbędzie się emisja programu "The Voice Of Poland", w którym córka Gusiaczka, Olga D. dała czadu.[/B][/FONT][/SIZE]:) Quote
Ellig Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Oj, musze zadzwonic do Gusiaczka, zeby obejrzala program w TV. Moj syn pracuje w tzw. Mediach i widzial juz fragmenty tego programu, ale niespodzianka, nic wiecej nie powiem.;) Quote
Mattilu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) No to lecę do domu, żeby TV nastawić na czas;-) no i prosze, jak sie czlowiek zapamieta w pracy, to mu sie daty myla. Wlaczam TV a tu nic! juz mellam w ustach przydkie slowa, gdy oswiecilo mnie, ze to pewnie nie dzisiaj...:oops: Edited September 4, 2013 by Mattilu Quote
Ellig Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Mattilu']No to lecę do domu, żeby TV nastawić na czas;-) no i prosze, jak sie czlowiek zapamieta w pracy, to mu sie daty myla. Wlaczam TV a tu nic! juz mellam w ustach przydkie slowa, gdy oswiecilo mnie, ze to pewnie nie dzisiaj...:oops:[/QUOTE] Gusiaczek zawiadommiony:) Monika program jest w sobotę. Quote
Ellig Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ovolinka, wybaczysz? [SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]Ten, kto kupi cegiełkę- szpulkę ma duze szanse na wygranie przepięknej i naprawdę drogiej nagrody, dużej figurki "Para koni" z brązu na marmurowej podstawie.[/B][/FONT][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246471-Panie-kup-Pan-szpulk%C4%99-CEGIE%C5%81KOWY-Z-LOSOWANIEM-NAGRODY-do-15-09-13-21-00/page3"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...13-21-00/page3[/URL] Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Ellig']Ovolinka, wybaczysz? [SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]Ten, kto kupi cegiełkę- szpulkę ma duze szanse na wygranie przepięknej i naprawdę drogiej nagrody, dużej figurki "Para koni" z brązu na marmurowej podstawie.[/B][/FONT][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246471-Panie-kup-Pan-szpulkę-CEGIEŁKOWY-Z-LOSOWANIEM-NAGRODY-do-15-09-13-21-00/page3"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...13-21-00/page3[/URL][/QUOTE] Jestem zaszczycona Ovo kochająca Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Ellig']Gusiaczek zawiadommiony:) Monika program jest w sobotę.[/QUOTE] Skręca nas ze złości i niewyspania :mad: Olga dostała wiadomość, że śpiewa jutro - okazało się, co się okazało. Jasne! podbijanie oglądalności ! Szkoda tylko, że tyle osób spędziło czas przed TV wcale nie z zamiłowania i zainteresowania ... Jest nam goopio ... jednak daliśmy się nabrać Przepraszamy Tych, którzy dla Olgi (dziękujemy!) poświęcili czas. Olga przeryczała noc i powiedziała, że ma tego już dość!, że żałuje, że tak jej wstyd, że to nie jej świat. Hmmmmmmmmmm, akurat ja wiedziałam od początku, że nie jej, ale .... ja wiem, Ona się właśnie dowiaduje ... Zaśpiewa w kolejnym odcinku, a w którym? - któż to wie Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 (edited) Zdjęcia i filmiki (jak Filip "obrobi") będą, a teraz Wam powiem: cudne Roztocze, Zwierzyniec, moja łączka, ale wolę w domu, ze stadem .... nie mogłam spać, jeść (poza kompostownikami Gospodarzy i sąsiadów;)) bardzo nie na łapę była mi rozłąka, ale Gusiak gadała, że jestem bardzo okej dzielna ;) Oczywiście ganiałam za piłeczką , patykami 18/24 h. i to było klawe Jednakowoż wolę, ZDECYDOWANIE WOLĘ, być u siebie ... balkonik, VII piętro, winda, podusia na swoim miejscu, fotelik, dywanik, michy .... G. gada, że ja do niej podobna ..... ? no, może ... rudy łeb, krzywe nogi .... :evil_lol: a jak zobaczyłam Filipa myślałam, że mi tyłek odpadnie! ogon tak machał, "że nie wypowiedzieć" później przyszła Olga i abarot! B. dzięki, że więcej nas tu nie ma, bo odpadłby, jak nic! Jestem w domu i to najważniejsze, a że łączki nie ma? nic to! jest trawnik i Koło! ;) Pozdrawiam Ovo po urlopie [IMG]http://images65.fotosik.pl/148/24f74ed180b70680.jpg[/IMG] Edited September 8, 2013 by Gusiaczek Quote
Ellig Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Gusiaczek']Skręca nas ze złości i niewyspania :mad: Olga dostała wiadomość, że śpiewa jutro - okazało się, co się okazało. Jasne! podbijanie oglądalności ! Szkoda tylko, że tyle osób spędziło czas przed TV wcale nie z zamiłowania i zainteresowania ... Jest nam goopio ... jednak daliśmy się nabrać Przepraszamy Tych, którzy dla Olgi (dziękujemy!) poświęcili czas. Olga przeryczała noc i powiedziała, że ma tego już dość!, że żałuje, że tak jej wstyd, że to nie jej świat. Hmmmmmmmmmm, akurat ja wiedziałam od początku, że nie jej, ale .... ja wiem, Ona się właśnie dowiaduje ... Zaśpiewa w kolejnym odcinku, a w którym? - któż to wie[/QUOTE] Jedyny program muzyczny, gdzie jury nie wie kto spiewa i jedyny , ktory ogladam z przyjemnoscia, tym razem sklad jury mi nie odpowiada do konca, ale cuz.... Na 99,9% Olga zaspiewa za tydzien w sobotę :) Juz sie nie moge doczekac!:) Olga jeszcze nie wie ,ze "ten swiat" na teraz to jest tylko epizod, potem bedzie juz lepiej!:) Buziaki dla Was kochani:) Quote
Ellig Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Cześc slicznota!:) [url]http://images65.fotosik.pl/148/24f74ed180b70680.jpg[/url] Quote
Mattilu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Olga trzymaj sie ogona Ovo, a wszystko bedzie dobrze :) Zobaczysz! Hopka, ktrora wie ;) Quote
inka33 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Mattilu']Olga trzymaj sie ogona Ovo, a wszystko bedzie dobrze :) Zobaczysz! Hopka, ktrora wie ;)[/QUOTE] Hopciu, moja wyobraźnia spadła z krzesła... :mdleje: daleka ciotka obolała - ze śmiechu! :D Quote
Isadora7 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 A ja przyszłem bo mnie dawno nie było, bo się komputero sfajczyło. Rambo blokers Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Ellig']Jedyny program muzyczny, gdzie jury nie wie kto spiewa i jedyny , ktory ogladam z przyjemnoscia, tym razem sklad jury mi nie odpowiada do konca, ale cuz.... Na 99,9% Olga zaspiewa za tydzien w sobotę :) Juz sie nie moge doczekac!:) Olga jeszcze nie wie ,ze "ten swiat" na teraz to jest tylko epizod, potem bedzie juz lepiej!:) Buziaki dla Was kochani:)[/QUOTE] Dla Ciebie też - ogromniaste:) Dziekuję [quote name='Ellig']Cześc slicznota!:) [URL]http://images65.fotosik.pl/148/24f74ed180b70680.jpg[/URL][/QUOTE] A miałam być omc jamnika szorpatego ;) Gusiak gada, że kocha niespodzianki i prawi:" oby takich więcej" :) Cześć Cioteczko:) Ovo [quote name='Nutusia']Pozdrawiamy Domatorów :)[/QUOTE] Pozdrawiamy i my :) [quote name='inka33']Hopciu, moja wyobraźnia spadła z krzesła... :mdleje: daleka ciotka obolała - ze śmiechu! :D[/QUOTE] My też mamy banana :) [quote name='Isadora7']A ja przyszłem bo mnie dawno nie było, bo się komputero sfajczyło. Rambo blokers[/QUOTE] No, Rambo, ważne że jesteś .. tak w ogóle Ovo radosna Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='Mattilu']Olga trzymaj sie ogona Ovo, a wszystko bedzie dobrze :) Zobaczysz! Hopka, ktrora wie ;)[/QUOTE] Olga jak tylko wróci złapie ogona i będzie gitara ;) właśnie ma kolejne nagrania, we wtorek Gusiak jedzie do TV, by towarzyszyć Pierworodnej niestety psów nie życzą sobie ... :shake: chamy niepsiolubne .. Ovo zdegustowana Quote
Mattilu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 To dajcie znac, kiedy mam warowac przy TV ;) Hopka wspierajaca Quote
Gusiaczek Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='Mattilu']To dajcie znac, kiedy mam warowac przy TV ;) Hopka wspierajaca[/QUOTE] Z tego, co widzim za tydzień będzie "dzień Kamela" (chyba), Olga jest u Mariki Jednak trudno ich ogarnąć. Uczestnicy jednak, jak się okazało, nie dostają osobistych powiadomień, a jeno ogólne ... Quote
anica Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 ... trudno :roll:.... będziemy warowali przy TV Jasia Pozdrawiająca Quote
Recommended Posts