Gusiaczek Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 9 godzin temu, elik napisał: Patrze i patrze i patrze... Pycholek do zacałowania :) Tylko że Ovo zupełnie nie jest całuśna :( Kiedy deklaruję: "BUZI!" nieruchomieje i czeka, aż buziakiem dostanie między uszy z miną: "nooooo dooobra, masz i się raduj!" ;) Quote
anica Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Buziaki Wielkie, dla Was! czegoś mi brakowało! i wszystko jasne!.. znalazłam! ...poŚwiąteczne, poSylwestrowe ,ale równie serdeczne życzenia Wszelkiej pomyślności w Nowym 2017roku muszę nadrobić zaległości... wszędzie Quote
elik Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Tylko że Ovo zupełnie nie jest całuśna :( Kiedy deklaruję: "BUZI!" nieruchomieje i czeka, aż buziakiem dostanie między uszy z miną: "nooooo dooobra, masz i się raduj!" ;) To zupełnie tak samo jak moja Mała. Jak się na nią patrzy, to chce się zacałować, a jak się zacznie całować, to Mała stoi, jak na katuszach, ale jak tylko skończę, to ona zaczyna całuski, gdzie popadnie :) Quote
Maciek777 Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Dnia 5.01.2017 o 08:56, Gusiaczek napisał: Tylko że Ovo zupełnie nie jest całuśna :( Kiedy deklaruję: "BUZI!" nieruchomieje i czeka, aż buziakiem dostanie między uszy z miną: "nooooo dooobra, masz i się raduj!" ;) Mój Baj podobnie się zachowuje co akurat mi się podoba bo można go tarmosić bez obaw o jakieś niechciane polizanie po twarzy (bo nie wiadomo co robił 5 minut wcześniej:) ) ale on nawet dłoni nie poliże. Fotki super - jak tak patrzę na Ovkę to aż mi się spać zachciało:) Ma dopiero 5 lat??? A ja przez ten cały czas myślałem, że to staruszka :D Nie ze względu na wygląd, ale gdzieś coś zostało napisane i tak mi się zapamiętało :D Quote
Gusiaczek Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Dnia 5.01.2017 o 10:35, anica napisał: Buziaki Wielkie, dla Was! czegoś mi brakowało! i wszystko jasne!.. znalazłam! ...poŚwiąteczne, poSylwestrowe ,ale równie serdeczne życzenia Wszelkiej pomyślności w Nowym 2017roku muszę nadrobić zaległości... wszędzie Witaj Aniu :) serdeczności i dla Was Nadrabianie zaległości jest bardzo czasochłonne ... w pracy mamy zakaz korzystania z netu w celach prywatnych, zatem nie wiem jak uda mi się być na bieżąco :( Dnia 5.01.2017 o 10:52, elik napisał: To zupełnie tak samo jak moja Mała. Jak się na nią patrzy, to chce się zacałować, a jak się zacznie całować, to Mała stoi, jak na katuszach, ale jak tylko skończę, to ona zaczyna całuski, gdzie popadnie :) Hihihihih, no właśnie :) 6 godzin temu, Maciek777 napisał: Mój Baj podobnie się zachowuje co akurat mi się podoba bo można go tarmosić bez obaw o jakieś niechciane polizanie po twarzy (bo nie wiadomo co robił 5 minut wcześniej:) ) ale on nawet dłoni nie poliże. Fotki super - jak tak patrzę na Ovkę to aż mi się spać zachciało:) Ma dopiero 5 lat??? A ja przez ten cały czas myślałem, że to staruszka :D Nie ze względu na wygląd, ale gdzieś coś zostało napisane i tak mi się zapamiętało :D W tej chwili śpi dokładnie tak samo tylko wydarła posłanko na środek przedpokoju, by być w centrum - do każdego pomieszczenia ma wgląd i wszędzie blisko :D Z nas dwóch na półce staruszków póki co siedzę ja i ... czekam na Ovo ;) 1 Quote
anica Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Ovolinka to jeszcze młoda dziewczynka! poczekasz jeszcze Gusiaczku, poczekasz Fotki cudne! dziewczynka do zacałowania! ,,,szkoda ,że nie lubi...Tasia uwielbia! chyba jeszcze, bardziej jak ja ...ma potrzebę(mizianek) Quote
Mattilu Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ovka! szmat czsu! wszystkiego najlepszego, jak mowia nasze ludzie :-) Mordki posiwialy nam obu, ale para w nogach jest i za pileczka sie jeszcze niezle daje czadu, dobrze mowie?! Twoja kumpela Hopka Quote
Gusiaczek Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Dnia 18.01.2017 o 10:44, anica napisał: Ovolinka to jeszcze młoda dziewczynka! poczekasz jeszcze Gusiaczku, poczekasz Fotki cudne! dziewczynka do zacałowania! ,,,szkoda ,że nie lubi...Tasia uwielbia! chyba jeszcze, bardziej jak ja ...ma potrzebę(mizianek) Mam nadzieję ;) Ovo jedynie rano wywala brzucho do miziania - to nasz przywitalny rytuał :) Dnia 29.01.2017 o 00:39, Mattilu napisał: Ovka! szmat czsu! wszystkiego najlepszego, jak mowia nasze ludzie :-) Mordki posiwialy nam obu, ale para w nogach jest i za pileczka sie jeszcze niezle daje czadu, dobrze mowie?! Twoja kumpela Hopka Cześć Hopka, fajnie, że zaglądasz :) Para w łapkach solidna, ale duzi ograniczają szaleństwa, bo kilka razy miałam bardzo pokaleczone podusie, a to w połączeniu z wszechobecną solą przyjemne nie było :( Quote
Mattilu Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Oj tak! Soli my tez bardzo nie lubimy! Ale jak kiedys nie posypali a na dworze byla gololedz, to Mattlu malo orla nie wywinela jak ja obie pociagnelysmy, kazda w swoja strone ;-) Hopka i Pola Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 19 godzin temu, inka33 napisał: Łapkom życzę końca zimy! :) Życzymy i my zimowego theendu ;) :) 15 godzin temu, Mattilu napisał: Oj tak! Soli my tez bardzo nie lubimy! Ale jak kiedys nie posypali a na dworze byla gololedz, to Mattlu malo orla nie wywinela jak ja obie pociagnelysmy, kazda w swoja strone ;-) Hopka i Pola Dziewczyny, miejcie litość, Guś jak orła wywinęła tydzień na zwolnieniu siedziała, bo zdarła z twarzy połowę skóry i wybiła zęba, ale to nie moja wina! nie! ona po prostu bez przerwy zalicza glebę i włazi na futryny, ciamajda:D Ovo właścicielka gamonia ;) Quote
Mattilu Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Boże, Ovo, co Ty mi tu za wiadomości straszne sprzedajesz?! Gusia wybiła zęba i zdarła skórę z twarzy...mam nadzieję, że wszystko się ładnie zagoiło a ząb wstawiony? Naprawdę dziewczyny, musicie bardziej uważać! Bardzo proszę... wystraszona Mattilu Quote
Maciek777 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Dnia 3.02.2017 o 11:24, Gusiaczek napisał: Dziewczyny, miejcie litość, Guś jak orła wywinęła tydzień na zwolnieniu siedziała, bo zdarła z twarzy połowę skóry i wybiła zęba, ale to nie moja wina! nie! ona po prostu bez przerwy zalicza glebę i włazi na futryny, ciamajda:D Ovo właścicielka gamonia ;) Boli mnie od samego czytania:/ Quote
Gusiaczek Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Dnia 3.02.2017 o 17:55, Mattilu napisał: Boże, Ovo, co Ty mi tu za wiadomości straszne sprzedajesz?! Gusia wybiła zęba i zdarła skórę z twarzy...mam nadzieję, że wszystko się ładnie zagoiło a ząb wstawiony? Naprawdę dziewczyny, musicie bardziej uważać! Bardzo proszę... wystraszona Mattilu Mattilu, uwaga nic nie wskóra, po prostu ten typ tak ma, kilka lat temu (pierwsze wakacje z Ovo) się rzuciłam jej na ratunek, bo "samochód !!!" - spadłam z tarasiku i cały urlop kryłam za okularami wylew pod oczkiem kaprawem ;) a Siwy rechotał, że za zupę zasłoną aż tak by mi nie przywalił :D 41 minut temu, Maciek777 napisał: Boli mnie od samego czytania:/ Mnie zbyt mocno nie bolało, ale wyglądałam, jak po peelingu grubym papierem ściernym :D A tak naprawdę, to ja, Ovo, miałam największą traumę, bo była łaskawa się wywalić przy mnie! Masakra ;) 1 Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Szaleństwa zimowe z piłeczką i Filipem :D Quote
Gusiaczek Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 12 godzin temu, elik napisał: Ale szczęśliwy psiaczek :) Piłka+Filip+śnieg! = pełnia szczęścia :) Quote
Gusiaczek Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 Taka byłam malusieńka tuż po przyjeździe do BDT .... na stałe ;) Quote
Mattilu Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Proszę wycałować ode mnie ten szorpaty pysio!!! Quote
elik Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Ale słodziaczek :) ... i klapnięte uszko mam :) Quote
Maciek777 Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Baardzo fotogeniczna i jakby siwą brodę pare dni temu dostała;) Nic się nie zmieniła od przyjazdu - dalej jak szczeniak:) Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Dnia 9.02.2017 o 21:56, Mattilu napisał: Proszę wycałować ode mnie ten szorpaty pysio!!! Wycałowana dziękuje :) Dnia 9.02.2017 o 22:24, elik napisał: Ale słodziaczek :) ... i klapnięte uszko mam :) Uszko ułożyło się chyba specjalnie do zdjęcia ;) 15 godzin temu, Maciek777 napisał: Baardzo fotogeniczna i jakby siwą brodę pare dni temu dostała;) Nic się nie zmieniła od przyjazdu - dalej jak szczeniak:) Tak, i usposobienie ma szczeniackie, gdy odpowiadam, że Ovo ma 5lat pytający zawsze mocno zadziwieni :) Różnica w wadze - z 5.30 na 13 kg ;), ale nadal, odpukać, jest szczupła - mam nadzieję, że tak zostanie Quote
inka33 Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Ovo, po 1. uważaj Ty na linię, tak chociaż ze 3 tygodnie pewnie, bo wtedy może nadjechać kontrul straszliwa! ;) po 2. powiedz Guśce, że do twarzy jej z Tobą wkółkową taką dogo'nową, że hej! :) Quote
Maciek777 Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Dnia 13.02.2017 o 13:28, Gusiaczek napisał: Tak, i usposobienie ma szczeniackie, gdy odpowiadam, że Ovo ma 5lat pytający zawsze mocno zadziwieni :) Różnica w wadze - z 5.30 na 13 kg ;), ale nadal, odpukać, jest szczupła - mam nadzieję, że tak zostanie Teriery wiecznie młode!!!:) Mój Baj jest dwa razy starszy, a i tak niejeden szczeniak pozazdrościłby mu zabawowego podejścia:) Wagowo masz prawie dwie dodatkowe Ovy;) 1 Quote
Recommended Posts