Ellig Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gusiaczku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! sto latek w zdrowiu, szczęściu i miłości!:) Quote
Ellig Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gu, jakem niewierzaca, piszę - Amen. Wiecej pokory, Amen. To bylo do wypowiedzi Gusi i Inki Quote
anica Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gusiaczku również przybiegłam do Ciebie z życzonkami Wszystkiego Najlepszego!!!!!! kochana jesteś!.. ale to już chyba wiesz Quote
Gusiaczek Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Kochane Moje :) z całego serca dziękuję za pamięć i piękne życzenia :calus: serdecznie Was pozdrawiam urodzinowo ;) Quote
inka33 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gusiaczku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! sto latek w zdrowiu, szczęściu i miłości! :) Skoro się dowiedziałam, to się do życzeń dołączam - Najlepsiego, Gusiaczku! :Rose: Wiecej pokory, Amen. To bylo do wypowiedzi Gusi i Inki Nie całkiem to rozumiem, ale moze dlatego, że mam podły dzień... Quote
Gusiaczek Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Kochana Rodzinko, z całego serca dziękuję i jeszcze odrobinę świętuję ( tzw. luz dnia świętego i nie mam się doczepić do niczego ;)) Quote
Mattilu Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Gusiaczku, zyczylam Ci juz zrana, ale i z wieczora nie zaszkodzi: zycze Ci ukojenia :) A po wlosku to sie tak ladnie nazywa: serenitá, a chodzi o to, zeby w sercu bylo jak w sloneczny cieply dzien na niebie: ani jednej chmurki:) Quote
Gusiaczek Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Gusiaczku, zyczylam Ci juz zrana, ale i z wieczora nie zaszkodzi: zycze Ci ukojenia :) A po wlosku to sie tak ladnie nazywa: serenitá, a chodzi o to, zeby w sercu bylo jak w sloneczny cieply dzien na niebie: ani jednej chmurki:) Bardzo dziękuję w jednym słowie zawarte piękne życzenia :) Dziękuję :) piękne róże i w realu się czerwienią życzeniami :) Quote
yunona Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ja również dołączam do życzeń :BIG: :bday: :BIG: i bezczelnie zapraszam na bazarek dla biedniusich jamnisiów : http://www.dogomania.com/forum/topic/144009-my-si%C4%99-zimy-nie-boimy-zapraszamy-do-6122014-do-godz-2400/ Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Ja również dołączam do życzeń :BIG: :bday: :BIG: i bezczelnie zapraszam na bazarek dla biedniusich jamnisiów : http://www.dogomania.com/forum/topic/144009-my-si%C4%99-zimy-nie-boimy-zapraszamy-do-6122014-do-godz-2400/ Byłyśmy, a jakże :) Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Prawie zeżarłam wczoraj kolejnego yorka ..... nie jest tak,że zaczepiam, nie sadzę się, ale tylko mi warknąć, gooowniarzu! NOi wtedy nie ma zmiłuj! szał mnie ogarnia !, a natura terierowata nie pozwala na luz i pobłażanie psim przecinkom pańcia zapytała (o mnie) "sunia?" "tak" odpowiedziała Gu, "możne być kłopot" i był! jak się ma psa pyskacza, to na smyczy, a nie luzem prowokującym! tak uważam Ovo osiedlowa agresorka Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Czekam na Was na bazarku wejście przez banerek Gu Quote
Hope2 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Gusia...może Ovcia yorków nie lubi? a jak jeszcze jej mikrus pyskuje-dziwisz się? a ludzie naprawdę mogli by trochę myśleć i na smyczy prowadzić, jak zadziora mają-wsio ryba małego, czy dużego, a nie ojować :( Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Gusia...może Ovcia yorków nie lubi? a jak jeszcze jej mikrus pyskuje-dziwisz się? a ludzie naprawdę mogli by trochę myśleć i na smyczy prowadzić, jak zadziora mają-wsio ryba małego, czy dużego, a nie ojować :( nie przepada, bo pierwszą scysję miała właśnie z yorkiem .... Ovo sama z siebie nie jest zaczepna, ale wyczuwa na odległość agresora - od razu widzę po niej, że trzeba skrócić smycz, bo będzie awantura, no i nie daj buk wyskoczyć do niej z pyskiem .... podobne jesteśmy z tą różnicą, że mnie smyczy ni kagańca nie da się założyć ;) Quote
Gusiaczek Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 jestem i pozdrawiam przed/świątecznie ;) Ovo Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Dziękujemy Kochana, i Tobie dobrych dni świątecznie życzymy :loveu: Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Ponoć urodziłam się w styczniu ... zatem za chwilkę, za malutki upływ czasu będę miała 3latka :) Nie pamiętam, jak było, wiem, jak jest - jest dobrze z bardzo prostej przyczyny - miłości Kocham ich oni mnie G. gada, że uszy mam niejamnicze, nogi za długie, kłaki narastają mi ponoć z "prędkością światła", "żarta" jestem i w ogóle "po co mi to było" :megagrin: Siwy nauczył mnie kiwania i boisko z domu robi :loveu: Wszystko moja wina, wina moja, że dałam im radość bycia ze mną Wszystkim Ogonkom zapomnianym, źle traktowanym, moim Kochanym Bratnim Duszom, życzę, nie tylko świątecznie, by człek się opanował, zrozumiał, że to co ich boli, takosamo boli nas, niechaj zauważą nareszcie, że drugi policzek zawsze nadstawiamy za nich ... miłość i szacunek niechaj będą naszym udziałem, w popapranym świecie, na zawsze! nie dajmy się zwariować, żyjmy spokojnie, zwyczajnie , z szacunkiem dla samego siebie, którym łatwiej dzielić się, gdy się go po prostu ma Guś powiedziała, że na Wieczerzę nie pojedzie beze mnie .... jedziemy ! :) Quote
anica Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Jak tu się Świątecznie zrobiło! zajrzałyśmy i zostawiamy buziole i buziole te urodzinowe z życzeniami Wszystkiego Najlepszego!!! :beerchug: :wub: pomimo że tak bardzo spóźnione! i jeszcze buziole te Świąteczne, zostawiamy w Gusiaczkowie :x-mas: Quote
inka33 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ponoć urodziłam się w styczniu ... zatem za chwilkę, za malutki upływ czasu będę miała 3latka :) Nie pamiętam, jak było, wiem, jak jest - jest dobrze z bardzo prostej przyczyny - miłości Kocham ich oni mnie G. gada, że uszy mam niejamnicze, nogi za długie, kłaki narastają mi ponoć z "prędkością światła", "żarta" jestem i w ogóle "po co mi to było" :megagrin: Siwy nauczył mnie kiwania i boisko z domu robi :loveu: Wszystko moja wina, wina moja, że dałam im radość bycia ze mną Wszystkim Ogonkom zapomnianym, źle traktowanym, moim Kochanym Bratnim Duszom, życzę, nie tylko świątecznie, by człek się opanował, zrozumiał, że to co ich boli, takosamo boli nas, niechaj zauważą nareszcie, że drugi policzek zawsze nadstawiamy za nich ... miłość i szacunek niechaj będą naszym udziałem, w popapranym świecie, na zawsze! nie dajmy się zwariować, żyjmy spokojnie, zwyczajnie , z szacunkiem dla samego siebie, którym łatwiej dzielić się, gdy się go po prostu ma Guś powiedziała, że na Wieczerzę nie pojedzie beze mnie .... jedziemy ! :) Ovolinko, jesteś bardzo mądrą i kochaną psinką, wiesz...? :buzi: Quote
Recommended Posts