Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Ściskamy i pozdrawiamy Tunię całą naszą rodzinką!

Malagos bardzo dziekujemy:lol: .Ale piekna juz jest Twoja LILI
mysle ze w końcu TUnia też stanie sie ładna i zdrowa.
Tunia waży w tej chwili 4,5 kg.Jesze z kilogram przydałby sie:cool3:

Posted

Witaj Amisko ! Tunia jest taka sama jak moja ś/p Norka.Malutka drobinka. Moja Noreczka od dziecka chorowala.Pozostalo po niej tyle badań lekarskich,że my wszyscy w rodzinie razem tylu nie mamy. Pozostały tylko te wyniki , zdjecia i ogromny żal ,że mozna bylo jeszcze cos zrobic. Tunieczka jest śliczna,taka slodka kruszynka.Co jej wlaściwie dolega.Mój wet,mowi,ze musi uważac co przy mnie mowi ,bo ja wiem wiecej od niego. Jak się ma chorego na wszystko psa to przez 4 lata wiedzy sie nabędzie. Ciesze sie bardzo,że w yciagnieto szczeniaka ze schroniska w Poznaniu ,Jest śliczny,ale szlag mnie trafia,ze on tam był od stycznia i nikt nie wzioł go na tymczas. Teraz wszyscy zachwyceni a kiedys byl brzydszy ? Dziekuję za rekomendacje. Przepraszam za mój nerwowy ton ale ja juz taka jestem w podobnych sytuacjach..Dobrze ,ze moj Tz mnie zna i w takich sytuacjach bierze za lokieć i odprowadza na bok ,zeby jak mowi "piana opadla'

Posted

zaraz jedziemy a TUNIĄ do weta na dalszy ciąg leczenia.
Od jutra konczy sie tymczasowy domek i nie wiem co dalej z TUNIĄ:shake:
Ona naprawde jest biedniutka.Tak bardzo lgnie do człowieka,tak bardzo prosi o mizianie ,delikatnie podszypuje;) i jest tak bardzo posłuszna.
I na smyczy idzie wrecz przyklejona do człowieka.:loveu:
Jest bardzo łagodną sunią ,przy wszelkich bolesnych zabiegach tylko piszczy cichutko:-( .

TUNIA PROSI O DOMEK

Posted

Malutka TUNIA cieżko chora,trudno mnie to pisać ale jest żle.:placz:
Jak na razie nie trafiono z antybiotykiem a antybiokogram dopiero po kilku dniach:-(
Z TUNIA jest coraz gorzej:placz: :placz:

Posted

Oj, niedobrze!
Kurcze, antybiotyk nie podziałał, czas mija, sunia coraz słabsza....
No, rozpacz kompletna :shake:
Amiśka, a gdzie jest teraz Tunia?

Posted

Dzieki Malagos:lol:
od wczoraj u mnie
własnie wrócilam od weta.
Dal inny antybiotyk i nie miala gorączki po raz pierwszy /dałam rano czopek pyralginy-jak dostała
to temperatura spadla duzo mniej kaszlała i duzo spala/
ale bardzo kaszle i nie bardzo chce jeść.
Dostanie kroplówke.
Teraz wlasnie jak piszę to zasnęła.
SASANKA pieknie opiekuje sie TUNIĄ ,zagląda ,sprawdza czy jej lepiej bardzo broni jak ktos chce zagladnąć:diabloti: ,nie wiedzialam ze mam taka troskliwą jamnisię.
TUNIA leży opatulona w skrzynce"szpitalnej" śpi ,:loveu: ........

Posted

Wróciliśmy od weta.
Następna cieżka noc przed nami.:-(
Tunia nie je.
Malutka mimo ciężkiej choroby zawsze zamerda ogonkiem.
Przy zastrzykach piszczy ale nawet nie próbuje gryżć.
Oj zeby wyzdrowiala.

Posted

Amisko ! Bardzo sie martwie o Tunię.Co mówi lekarz ?Jest pewny co naprawde jej dolega ? Miała robione wyniki?Wiem ,ze jest przeziebiona ale jeszcze moglo coś sie przyplątac.Takie male cialko a takie wymeczone.