Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='keakea']Ja to chyba najbardziej lubię suszone skórki z dorsza i kabanosy ze żwaczy, tak fajnie śmierdz... znaczy chrupią... :)

R(rrr)ulon[/QUOTE]
I to jest pewnie to...
Witam wszystkich słonecznie i wtorkowo:lol:

Posted

Jestem po niemal 20-to dniowej nieobecności na dogo, spowodowanej urlopem i brakiem dostępu do neta....

Witaj Kacperku:) Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze:) Przytulam Cię ciepluchno i mocno:):):)

Posted

Siemka Kacper,

Duzi przyszli z pracy i piskali bardzo uradowani, że weekend (acoto?)
Ja tam nie piskałem, ale też się cieszę, bo czuję, że jutro nigdzie nie lecą rano i będzie można ich porządnie wycałować :)

R(rrr)ulon

Posted

U nas też - Duża lata jak z pieprzem i na głowie staje, żeby jakoś wychłodzić Domek, ale un malutki, a okna na południowy wschód, więc jest strasznie.
Wszystkie okna zasłonięte, wentylator chodzi non stop z lodem w środku, robimy przeciąg na korytarz, Duża moczy mnie w wannie, a i tak ledwo zipimy :(
Do chrzanu z takim latem :(

R(rrr)ulon

Posted

Patrzyłam w meteo. Podobno w nocy deszcz, a jutro i pojutrze prawie 10 stopni chłodniej. Oby to prawda była...

Lato z takimi upałami to mordęga nie do opisania.

Może wiatraczek dla Kacperka i kompanii?

Posted

Są wiatraczki, termofory z lodem, ale i tak gorąco. Spacerki wykreślone z planów, nawet do ogrodu tylko na konieczne sprawy. Boni też wrażliwa no upały, ochładza się mokrymi ręcznikami. Kacper ręczników nie lubi. Tylko Argos pełen werwy, buszuje w ogrodzie od rana i nie ma mowy o utrzymaniu go w domu:lol: Ech młodość.......

Posted

A czy Kacperek chociaż w te upalne dni zrezygnował z kocyków?? :evil_lol:

Mój jamnior w ten nocny upał próbował wejść pod kołdrę na której spałam i pchał się uparcie! Co to za pies żeby w duchotę jeszcze pod kołdrę się pchać :roll: :evil_lol: a przy okazji mnie budzić :mad: ale szybkooooo odpuścił :p

Posted

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/4629/1001951t.jpg[/IMG]

Nareszcie skończyły się upały, można biegać, do łask wróciły porzucone kocyki i Kacperek znowu układa sobie legowisko.

Posted

[url]http://img688.imageshack.us/img688/4629/1001951t.jpg[/url]
Kacperku, jakiś Ty U-RO-CZY!!!
Normalnie nie mogę się na Ciebie napatrzeć Przystojniaku Jeden Ty!!!
Przytulanki dla Kacperka, Boni i Argoska:)

Posted

[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/9098/1001955i.jpg[/IMG]

Kacperek dziękuje za odwiedziny i zasłużone zachwyty. ;)
Dzielny z niego jamniczek- świetnie sobie radzi, chociaż są dni, gdy tylne łapki nie nadążają za chęciami.

Posted

Boni, mam nadzieje, że nie masz nic przeciw, żeby na wątku Kacperka zwrócić się o pomoc dla Maxia... tyle Cioteczek tu zagląda, może któraś podaruje uśmiech sierotce?

[CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][B]Maxio,[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/224448-Czy-te-oczy-Maxa-mog%C4%85-k%C5%82ama%C4%87-Dlaczego-nie-mam-domu/page16"]

[B]Czy te oczy Maxa mogą kłamać? - Dlaczego nie mam domu?
[/B]
[/URL][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][B]po prawie dwóch latach pobytu w schronisku, ma szanasę na domek...
Pomóżmy Mu opuścić schroniskowy kojec i pozwólmy, by nie musiał patrzeć na świat zza krat...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[SIZE=5][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Maxa-Pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-pojecha%C4%87-do-domku-%29-%21"][COLOR=#ff0000]Bazarek cegiełkowy dla Maxa. Pomóżmy mu pojechać do domku :smile: ![/COLOR][/URL][/B][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][B]Podarujmy Maxiowi uśmiech!!![/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

Oczywiście, nie mam nic przeciwko psiakom szukającym pomocy na Kacperkowym wątku. Każdy sposób dobry, aby w tłumie nieszczęścia dojrzeć potrzebującego.

Dzisiaj nie mam dobrych wiadomości. Kacperek od wczoraj źle się czuje . Leki nie pomagały, płakał, pojawiły się drżenia mięśni, tylne nóżki ciągnął. Nie spaliśmy praktycznie całą noc i rano pojechaliśmy do weta. Dostał nowe leki, na cztery dni cimalgex. Jeżeli nie będzie poprawy maluszkowi zostaną podane sterydy. Cysty w prostacie rosną i konieczna jest operacja. To też powoduje ból. Lekarz mówił, że może być ewentualnie zastosowana blokada kręgosłupa. Czy ktoś miał z tym do czynienia u swojego psa?
Kamień na zębach dalej narasta, a przecież był usuwany na początku czerwca.
Najważniejsze, aby Kacperek nie cierpiał, to jego popiskiwanie, patrzenie w oczy, taka niema prośba o pomoc są nie do wytrzymania, gdy nic nie pomaga...
W poniedziałek mamy kolejną wizytę u lekarza, wtedy ustalimy termin operacji prostaty i związanej z tym kastracji.
Teraz maluszek śpi, jest rozluźniony, nie ma napiętych mięśni. Niech te tabletki pomogą....
[CENTER][COLOR=#00ff00][SIZE=7][FONT=georgia][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#00ff00][SIZE=4][FONT=georgia][/FONT][/SIZE][/COLOR][SIZE=5][/SIZE][SIZE=7][COLOR=#00ff00][FONT=georgia][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]