ludwa Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Zapraszam na bazarek z nowymi rzeczami:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ECZKI-do-29-05 Quote
Ty$ka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 co z odłowianiem suki? Czy wszystkie szczyle są bezpieczne? Czy dobrze rozumuję, że tylko 2 szczeniaki szukają DS? A czy DS są sprawdzone, pewne? Quote
ludwa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nie znam pozostałych ds. Przeze mnie 3 trafiły na dt. Niby jeden ma się stać ds ale ja bym wolała, żeby jednak szczeniak znalazł dom a dt pozostał dt. Ten u niki ma na pewno super, nie wiem tylko co na to królik:) Pozostałe 2 raczej też dobrze, bo załatwiane przez taką psiarę, która raczej wie o co chodzi:) A co do tego, którego wiozła nika, to już Ona się musi wypowiedzieć:) Quote
Ty$ka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dziękuję za informację :) W takim razie czekam jeszcze na nikę. Quote
ludwa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 a ja zapraszam do kuchni:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...hni-)-do-29-05-_-_-_-_-_ i tutaj zapraszam:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1-05-ZAPRASZAM-)******* Quote
nika_85 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Dwa szczylki odrazu na miejscu były odebrane przez koleżanke mamy Wilakaros, Ja wiozłam jednego do koleżanki zakręconej na punkcie zwierząt babeczki z bazarku ze sklepu zoologicznego z którą mam kontakt Drugi jest u kolegi męża- będziemy sie widywać ze Sticzem z nim na spacerach ;) a sticz u mnie- myślę, że ma dobrze :), królik poszkodowany :(, ale jest coraz lepiej, przyzwyczajają się do siebie :) Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 czyli, że kóre ogłaszać musimy? koneicznei potrzebujemy zdjęć tych psiaków, które szukają domów, no i oczywiście info o charakterze czy cos. Quote
ludwa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Do ogłaszania są na pewno te dwa których zdjecia są w poście 124. Ciemna to dziewczynka, jasny chłopczyk. No i zobaczymy co z trzecim. Ale jak już się telefony rozdzwonią, po ogłoszeniach, to tam też jest jasny chłopiec. Byle ogłoszenia poszły, bo maluchy rozrabiają i przyzwyczajaja się nie do tego, do kogo powinny Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 ok. wiecie, ponieważ ich nie poznałam, to miesza mi się masakrycznie. Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 kurczę. spróbuję, ale - fotki i info. wiek określony? szczepienia sie zaczęły? i nie ma mowy, zebym zrobiła zetaw w stylu mgie, 1000 stron ogłoszeniowych. gratka, gumtree - tyle moge. Quote
ludwa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Cokolwiek, byle zaczęli dzwonić. Szczepień jeszcze nie ma. Są w trakcie odrobaczania. Pod koniec tygodnia druga dawka. Na razie wyłaziło robactwo, więc zobaczymy jak będzie dalej. Wiek ok 3 m-cy Quote
ludwa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Dzięki:) Trzeba je wyadoptować zanim się porozrastają w każdą stronę:) Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 dzięki - sręki. oddawaj cukinię! i bierz marmelade! Quote
ludwa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 maluchy były wczoraj obejrzane przez weta. Druga dawka odrobaczania czeka:) Poza tym nie dają Markowi spać, robią Mu pobudkę o 3:) P)odziwiam chłopaka:) A co ciekawa sunia, chociaż mniejsza, to jest cięższa od chłopczyta:) A coś się dzieje w sprawie suki na wsi? Quote
nika_85 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 My też mamy nocne pobudki :) Śpimy razem, pierw jest piszczenie ok. pierwszej w nocy, bo chce zejść na siusianie z łóżka, a o tej godzinie jest strasznie ciemno, więc ja wstaje, wysadzam na gazetę w kuchni i idę spać, później pobutke ma moja córcia ok. 4.00- czas na zabawę... więc zabieram "szczura wstrętnego " do siebie, żeby dał dziecku pospać ;) Jeżeli chodzi o psią mamę to dzwoniłam do straży w Grójcu, powiedzieli że mam dzwonić do Goszczyna, dzwoniłam, pan pytał gdzie i wogóle, powiedziała i tyle z ich strony...( ku zdziwieniu pana...) umówiłam się, że w piątek będę dzwonić żeby sie dowiedzieć czy udało się ją złapać... Quote
ludwa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nika, musisz cisnąć do bólu. Jak nie będziesz jak wrzód na tyłku, to oni mają to w poważaniu...:( Quote
nika_85 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 no właśnie miałam takie wrażenie... facet był wogóle dziwiony, że zglosiłam i po o jeszcze będę dzwonić... zobaczymy co usłysze w piątek... Quote
endurka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 nika_85 napisał(a):no właśnie miałam takie wrażenie... facet był wogóle dziwiony, że zglosiłam i po o jeszcze będę dzwonić... zobaczymy co usłysze w piątek... czyli jednak to nie gmina Grójec? Quote
mtf zalesie Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 a co zrobia jak ja zlapia jak to nie grojec-podaj tel.to moge tez podzwonic i ponudzic im Quote
Wilejkaros Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Odwiedziłam dziś "grubasy", Frodo 3,7kg, Noa równiutko 4kg, ale wygląda na drobniejszą (już wiem! Ona jest czarna, a czarne wyszczupla ;)). Wałówkę na tydzień mają, gryzaki też dokupione. Marka z DT uwielbiają i chyba coraz bardziej się przywiązują do niego (chodzą za nim krok w krok), ale jest postęp, bo dały się ciotce pogłaskać. Wczoraj podczas podróży do weta zostały zauważone przez właściciela jednego ze sklepów, który zaproponował, że na jego witrynie można umieścić jakiś duży plakat zachęcający do adopcji. I teraz pytanie: czy ktoś ładnie, graficznie umiałby to "ogarnąć"? Marek nie ma stałego dostępu do neta, ale tekst w Wordzie może napisać (bo najbardziej "charakterologicznie" je zna), także tylkoewentualnie kwestia obróbki i układu graficznego całości. Mogę wydrukować w pracy i przekazać do zawieszenia (ale drukarkę kolorową mam tylko formatu A4, większe A3 będzie już czarno-białe). Quote
ludwa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Marek już chyba też gdzieś jakieś ogłoszenia wieszał, bo miałam 2 telefony o maluchy ale jeden się rozłączył...(chyba nie była zbyt rozmowna ale nie bez powodu....), drugi też zrezygnował, chociaż byłam milsza (ale jakoś dreszcze mnie biorą jak słyszę: - mieliśmy haskiego ale oddaliśmy siostrze. - dlaczego? - bo się jej podobał..., no właściwie sprzedaliśmy go siostrze.... A potem się dziwię, że adopcje stoją a psy w hotelikach... Czy ja jestem jakaś "nie teges"? Quote
Recommended Posts