Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie samo jak tutaj:cool3:. Ja już nie wiem co robić. Cały czas ma ogłoszenia i do tej pory był tylko jeden telefon.
Na fb odezwało się kilka osób.

Posted

Trzeba jakoś wesprzec panią Krysię, tylko jak? Ja jestem głęboko "pod wozem" i jeszcze mam szczeniaka i kociaka z kk na tymczasie. Była u sąsiadów ale stwierdziła że u mnie lepiej. Mimo,że ją maltretuje kroplami i zastrzykami. Czasowo też lezę, dopiero usiadłam do komputera.

Posted

O to też masz wesoło:shake: A może jakiś bazarek na Lupka zbroić? Ja mogę zrobić pyszne i zdrowe ciasteczka wątróbkowe. Ciasta nie umiem piec, bo i nie lubię go jeść, ale te ciasteczka wychodzą mi fajnie. I piekę z różnymi dodatkami dobrymi na sierść, oczy, brzuszki. Testowane na zwierzętach!:)

Posted

A jak podeślę zdjęcia, to ktoś wystawi? Ja mam problemy sprzętowe i nie dam rady. Zrobię ciacha, zajmę się wysyłką, ale rozliczenia musi ktoś ogarnąć.

Ty jesteś kochana:), ja nie. Ja tylko wyprodukuję ciastka;)

Posted

Ciotka, wybrzydzasz! Toć to wiele ras u niego wypatrzysz, jaką tylko chcesz. Tylko brać. Najważniejsze jednak co w środku. Po prostu, fajny pies!
A tak poważnie to Pani Krystyna bardzo potrzebuje wsparcia. Juz długo go utrzymuje.