bela51 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Mam oferte dla mlodego Onka - psa do domu z ogrodem w Bytomiu. Pomyslalam o Lupusie, ale musiałby zaakceptowac 4-letnia Onke rezydentke i 5 kotow. Co Wy na to ? Quote
wolf122 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Gdzie Ty Belu masz takie wejścia???W Bytomiu z ogrodem,to pewnie dzielnice?Super by było :multi: Quote
bela51 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 wolf122 napisał(a):Gdzie Ty Belu masz takie wejścia???W Bytomiu z ogrodem,to pewnie dzielnice?Super by było :multi: Kontakt dostałam od zaprzyjaznionej Pani ze sklepu zoologicznego. Jesli Lupus nie zjada kotów to przystapie do rozmow i osobistego sprawdzenIa domu. Quote
wolf122 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ontakt dostałam od zaprzyjaznionej Pani ze sklepu zoologicznego. Jesli Lupus nie zjada kotów to przystapie do rozmow i osobistego sprawdzenIa domu.-super ,oby Lupus się załapał:loveu:Mimo,że tu się mało odzywam Lupus też mi leży na sercu.Z adopcjami jednak czy tu,czy na fb cieniutko.Trzeba zachęcać a nie ma kogo.Łatwiej,co nie znaczy,że łatwo jakiś grosik,choć dla zdrowego psiaka też ciężko uprosić. Quote
bela51 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Czy Lupus jest wykastrowany ? Prosilabym tez o odpowiedz na temat jego stosunku do innych psów i do kotów. Bez tych info, nie ma sensu podejmowac rozmow. Quote
*Gajowa* Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 bela51 napisał(a):Czy Lupus jest wykastrowany ? Prosilabym tez o odpowiedz na temat jego stosunku do innych psów i do kotów. Bez tych info, nie ma sensu podejmowac rozmow. Lupus nie jest wykastrowany. Stosunek do kotów niesprawdzony, nie mam kotów na swoim terenie. Koty przechadzające się za siatką Lupusa specjalnie nie interesują, nie szczeka na nie. Mieszkamy w lesie i teraz biega dużo wiewiórek , które Lupus sobie spokojnie obserwuje /inne psiaki dostają amoku/. Najwiecej chyba zależałoby od kotów. Lupus wszystkich psów się boi na początku i je oszczekuje. Z suniami sie dogada bez problemu , z psem może być niestety różnie. Quote
auraa Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Bela51 zorientuj się jaki ten dom i czego oni szukają. Wg Gajowej z kotami nie powinno byc problemu. On juz tak długo czeka.:shake: Quote
bela51 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Moge tam pojechac nawet jutro, jesleli ta pani sie zgodzi. Skoro zgodzi sie z suczką to nie powinno byc problrmu. Tylkon ie wiem co z tym stadem kotow, ? Pies mialby mieszkac w domu, ogrod tylko do biegania. Sunia rezydentka tez jest ze schronu. Prosze o ładne zdjecia Lupusa, bo nie wie czy Pani korzysta z interenetu. musiałabym pokazac na laptopie. [email protected] Quote
auraa Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 ok. jesli nie dostanę nowych prześlę jutro rano te co mam. Quote
wolf122 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Trzeba kuć żelazo póki gorące-super byłoby Lupusku.Jest tak słabo z adopcjami...Na fb szukamy choćby dt i cisza... Quote
auraa Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Wysłałam zdjęcia takie jakie miałam. Na FB tez cisza, ja nie wiem, co mam tam sama pisać. Zaglądajcie, udostępniajcie! Quote
bela51 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Zdjęcia Lupusa wysłałam dalej. Oby sie spodobał, bo dom wydaje sie fajny. Quote
bela51 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Niestety, nie mam dobrych wiesci.:shake: Lupus nie chwycił za serce, Panstwo szukają psa, ktory przypominałby niezyjącego poprzednika. Ciemny, podpalany... Lupusku, na pewno trafisz jeszcze na swoj domek, ktory sie zakocha ! Quote
rudynpm Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 No to szukamy dalej! Nie ma co się łamać:) Ja robię ciacha w pon. na bazzarros, to choć trochę, mam nadzieję opiekunce pomoże. Quote
wolf122 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Pierwsze koty,za płoty-dziękuję Bela za Twoją pomoc :loveu: Będzie dobrze,nie tym razem,to następnym. Quote
auraa Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Szkoda. To już drugie koty. Najlepszy okres życia Lupus spędza w hotelu. Lupusku robimy ogłoszenia! Quote
auraa Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 I znowu cisza.................. Lupusku, kiedy ktoś cię zauwazy? Quote
*Gajowa* Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='auraa']I znowu cisza.................. Lupusku, kiedy ktoś cię zauwazy?[/QUOT Kompletna cisza... nawet na spacerach ostatnio Lupus nie ma wielbicieli :-(. Lupusowi kończy sie karma, mamy jeszcze na ok. 4 dni. Quote
wolf122 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Napiszcie na tym wątku o pomoc do naszej "Skarpety Owczarkowej".Myślę,że Owczarkarze pomogą z karmą dla Lupuska.Ja poprę na pewno Lupusa :loveu: Quote
auraa Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Napiszę, juz nie wiem co robić. Quote
DONnka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Witam się u Lupusa :) Szkoda, że z domku nic nie wyszło :roll: Oby następnym razem :modla: Jaką Lupus je karmę? Czy jest do jakiejś konkretnej przyzwyczajony ? Jestem pewna, że zdobędziemy bez problemu wystarczające poparcie w SKARPECIE, żeby kupić chłopakowi żarełko Dwa głosy ZA już mamy :razz: Wolfa122 i mój - brakuje jeszcze trzech..., ale to myślę nie problem Quote
wolf122 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dziękuję za akcję dla Lupuska DONnka:loveu: Pytamy więc - jaka karma dla Lupusa? Quote
Recommended Posts