*Gajowa* Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Lupus zmężniał i wydaje mi sie, że trochę urósł :lol: kawał psa z niego się zrobił...;) To rewelacyjny pies, zapatrzony w człowieka, bardzo karny i grzeczny. Na spacerach zachowuje się świetnie, nie ciągnie, idzie spokojnie skupiony na "swoim" człowieku. Teraz biega z dwiema małymi koleżankami Milką i Szarą, na dniach dołączy jeszcze jedna /na razie odpoczywa po sterylce/. Lupus nauczył się delikatności w zabawie tak, że dziewczyny go uwielbiają. Może w teksie ogłoszeń trzeba bardziej chłopaka zachwalić, już sama nie wiem co robić :shake:. Quote
auraa Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 W przyszłym tygodniu zamówię kolejne ogłoszenia, bo poprzednie jeszcze były za świeże. Coś zmienię w tekscie. Quote
sylwija Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 *Gajowa* napisał(a): Może w teksie ogłoszeń trzeba bardziej chłopaka zachwalić, już sama nie wiem co robić :shake:. zachwalać :) szczególnie, ze fajny bardzo. czytam, czytam, czy on ma w ogóle jakieś wady? Quote
auraa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Tak, nie ma rodowodu i nie jest malusieńkim szczeniakiem! Quote
sylwija Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 eee, rodowodowe też lądują w schronach, szczeniaki niemądrzy ludzie psują.. a Tu - bierzesz, co widzisz.. wiadomo, jaki jest :) Quote
*Gajowa* Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='sylwija']zachwalać :) szczególnie, ze fajny bardzo. czytam, czytam, czy on ma w ogóle jakieś wady? Nie ma wad , psi ideał... A dzis na spacerku był ze swoją kumpelą Milką i jeszcze Lupus na dzisiejszym spacerze Quote
sylwija Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 strasznie sympatycznie Lupus wygląda :) musi sympatyczny domek trafić ;) Quote
auraa Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 oby! Pani Krystyna sama go utrzymuje. Jak długo mozna? Kto może mu zrobić wydarzenie na FB? Quote
*Gajowa* Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 wolf122 napisał(a):Witam,podrzućcie na pw proszę link do eventu Lupusa,bo wiem,że był taki.Kiedyś zaglądałem ale gdy się nie reklamuje non-stop,to umiera samoistnie takie wydarzenie.Powstawiam zdjęcia z wątku,pożebram na fejsie,to przynajmniej na karme może Dobrzy Ludzie dadzą;)O adopcji nawet nie wspominam,bo to już zakrawa na cud,niestety. Wygrzebałam taka ofertę... Quote
*Gajowa* Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wczoraj na spacerze spotkaliśmy znów Pusię /to sunia która dzięki spacerom znalazła wspaniały dom w Konstancinie/. Państwo Pusi są zachwyceni Lupusem i "pracują" nad znajomymi, którzy niedawno stracili Onkę. Oczywiście nie możemy na nic liczyć, ale gdyby sprawy potoczyły się pozytywnie to dom byłby wspaniały. Na pewno Lupusa trzeba ogłaszać gdzie tylko sie da... Quote
auraa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Kto pomoże? Lupus potrzebuje pieniędzy duzo ogłoszeń wydarzenia na FB Cioteczki rozgłaszajcie watek! Quote
Cantadorra Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Tak mi przykro, że Lupus pomimo fantastycznego charakteru ciągle bez domu. Dokładnie jak "moje" łobuzy. Zapraszam przy okazji na bardzo ciekawą, elegancką i artystyczną jednocześnie biżuterię srebrną: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwk%C5%82ej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012 Quote
auraa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ruch jak na Marszałkowskiej!:shake: Oj Lupusku nie masz szczęścia na wet na dogo........................... Quote
sylwija Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 auraa napisał(a):Ruch jak na Marszałkowskiej!:shake: Oj Lupusku nie masz szczęścia na wet na dogo........................... trzeba na-wysyłać zaproszeń.. Quote
auraa Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 wysyłałam! Jednodniowe zainteresowanie. Pies nie głoduje. Jest bezpieczny. Nikt go nie podpalił, nie topił, nie obdarł ze skóry to i zainteresowania nie ma. Quote
Recommended Posts