Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lupus zmężniał i wydaje mi sie, że trochę urósł :lol: kawał psa z niego się zrobił...;)
To rewelacyjny pies, zapatrzony w człowieka, bardzo karny i grzeczny. Na spacerach zachowuje
się świetnie, nie ciągnie, idzie spokojnie skupiony na "swoim" człowieku.
Teraz biega z dwiema małymi koleżankami Milką i Szarą, na dniach dołączy jeszcze jedna /na razie
odpoczywa po sterylce/. Lupus nauczył się delikatności w zabawie tak, że dziewczyny go uwielbiają.
Może w teksie ogłoszeń trzeba bardziej chłopaka zachwalić, już sama nie wiem co robić :shake:.

Posted

*Gajowa* napisał(a):

Może w teksie ogłoszeń trzeba bardziej chłopaka zachwalić, już sama nie wiem co robić :shake:.

zachwalać :) szczególnie, ze fajny bardzo. czytam, czytam, czy on ma w ogóle jakieś wady?

Posted

[quote name='sylwija']zachwalać :) szczególnie, ze fajny bardzo. czytam, czytam, czy on ma w ogóle jakieś wady?

Nie ma wad , psi ideał...
A dzis na spacerku był ze swoją kumpelą Milką

i jeszcze Lupus na dzisiejszym spacerze

Posted

wolf122 napisał(a):
Witam,podrzućcie na pw proszę link do eventu Lupusa,bo wiem,że był taki.Kiedyś zaglądałem ale gdy się nie reklamuje non-stop,to umiera samoistnie takie wydarzenie.Powstawiam zdjęcia z wątku,pożebram na fejsie,to przynajmniej na karme może Dobrzy Ludzie dadzą;)O adopcji nawet nie wspominam,bo to już zakrawa na cud,niestety.

Wygrzebałam taka ofertę...

Posted

Wczoraj na spacerze spotkaliśmy znów Pusię /to sunia która dzięki spacerom znalazła
wspaniały dom w Konstancinie/. Państwo Pusi są zachwyceni Lupusem i "pracują" nad
znajomymi, którzy niedawno stracili Onkę. Oczywiście nie możemy na nic liczyć, ale gdyby
sprawy potoczyły się pozytywnie to dom byłby wspaniały.
Na pewno Lupusa trzeba ogłaszać gdzie tylko sie da...

Posted

wysyłałam! Jednodniowe zainteresowanie. Pies nie głoduje. Jest bezpieczny. Nikt go nie podpalił, nie topił, nie obdarł ze skóry to i zainteresowania nie ma.