Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RudziaPaula']nie mam,ale spoko.pomogłam jak mogłam.teraz chce innym pomóc.[/QUOTE]

Rudziu ja rozumiem , że możesz coś mieć do mnie , domyślam się nawet co , ale może nie odgrywaj się na Rastim bo on tu nie winny i jeśli możesz to sprawdź konto bo przelew poszedł dawno to po pierwsze , po drugie rozumiem ,że wycofujesz swoją stałą deklarację tak ?

Posted

[quote name='Anja2201']Rudziu ja rozumiem , że możesz coś mieć do mnie , domyślam się nawet co , ale może nie odgrywaj się na Rastim bo on tu nie winny i jeśli możesz to sprawdź konto bo przelew poszedł dawno to po pierwsze , po drugie rozumiem ,że wycofujesz swoją stałą deklarację tak ?[/QUOTE]

Nie zamierzam się odgrywac za cokolwiek na psiaku!!A miałabym za co na Tobie?
Nie doszły pieniądze,sprawdzałam.
W związku z tym iż poprosiłaś abym na forum napisała o tej mojej nadpłacie, to już piszę na forum a nie PW.
Poprosiłam abys te pieniądze potraktowała jako za 3 miesiące.Daję tym samym czas na znalezienie innego darczyńcy do stałych wpłat.Nie robię tego na ostatnia chwilę.

Posted

[quote name='RudziaPaula']Nie zamierzam się odgrywac za cokolwiek na psiaku!!A miałabym za co na Tobie?
Nie doszły pieniądze,sprawdzałam.
W związku z tym iż poprosiłaś abym na forum napisała o tej mojej nadpłacie, to już piszę na forum a nie PW.
Poprosiłam abys te pieniądze potraktowała jako za 3 miesiące.Daję tym samym czas na znalezienie innego darczyńcy do stałych wpłat.Nie robię tego na ostatnia chwilę.[/QUOTE]

Rudziu podaj mi proszę swojego maila wyślę potwierdzenie nadania przelewu .

• 3 weeks later...
Posted

Anja2201 napisał(a):
Straszna cisza u Rastiego nastała :( A my planujemy po 20 sierpnia wizytę u dr Garncarza .

Anju,a dziwisz się?Każdy wątek żyje,jeżeli są na bieżąco info o psiaku.Pytałam o możliwość wstawienia tu fotek-nie ma.O Rastim nic nie wiemy,żadnych wiadomości...Wiem,że nie masz czasu,ale też nie dziw się,że są tu takie pustki...:-(

Posted

Wiem , zaniedbałam wątek , obiecuję się poprawić :oops:
Zdjęć nie ma niestety , nie mam kiedy podjechać do rastiego , ale wiem , że wszystko ok u niego . Mamy teraz u nas akcję sterylizację , można by taniej wykastrować chłopaka , ale zastanawiam się czy nie lepiej najpierw zdiagnozować oczy .

Posted

Dobrze by było,aby te wszystkie wspaniałe ciocie/wystarczy poczytać kilka stron początkowych wątku,ile ich było:smile:/ wróciły na wątek Rastusia...ale na to nie mam wpływu.Mizianko dla Rastusia...i ciekawa jestem bardzo, jak słodziak teraz wygląda...?!

Posted

Odpowiedź z hoteliku-Rasti ma się bardzo dobrze,sporo przytył ma piękną sierść, ogólnie jest zadowolony pewnie że najszczęśliwszy byłby na kolankach u swojej pańci gdyby taką udało mu się znaleźć.
Jednak w hotelu też jest zabawiany i miziany ile tylko czasu znajdziemy żeby mu poświęcić.

Posted

[quote name='Anja2201']Nie udało się , bo dzisiaj ja miałam gości u psów hotelowych , ale po niedzieli na pewno skoczymy .[/QUOTE]

Skoczcie. ;) Jak pojawią się nowe, ładne zdjęcia, to może wątek się ożywi. Przydadzą się też do ogłoszeń.

Posted

Zaczynamy mieć problemy finansowe :

Ubyło nam 20 zł stałej deklaracji - wycofała się RudziaPaula

swojej deklaracji za 4 miesiące nie wpłaciła Ihabe (4x10zł )

Za sierpirń też wpłynęły tylko dwie deklaracje na razie , a powinnam już za hotel zapłacić ,nie mówiąc o planowanej wizycie u okulisty , którą trzeba będzie znowu odłożyć . Mamy też możliwość wykastrowania chłopaka za pół ceny (czyli nie całe 100 zł , a dokładnie chyba 75zł ) , ale na to też nie ma :(

Posted

Aniu,ja wpłaciłam wczoraj,ale kaska na koncie będzie dopiero w poniedziałek.
Pisałaś do [B]ihabe[/B]? Ona też ma tyle spraw do ogarnięcia,że mogła zapomnieć.

Postaram się dzisiaj zrobić malutki bazarek na kastrację maluszka,ale dopiero wieczorkiem,bo dziecko coś mi zaczyna chorować ( gorączkuje).

Posted

[quote name='kado']Aniu,ja wpłaciłam wczoraj,ale kaska na koncie będzie dopiero w poniedziałek.
Pisałaś do [B]ihabe[/B]? Ona też ma tyle spraw do ogarnięcia,że mogła zapomnieć.

Postaram się dzisiaj zrobić malutki bazarek na kastrację maluszka,ale dopiero wieczorkiem,bo dziecko coś mi zaczyna chorować ( gorączkuje).[/QUOTE]

Dzięki kochana :) Super by było jak by się udało tą kastrację za pół ceny zrobić , ale mój wet nie chce ciąć Rastiego do puki okulista go nie zbada , boi się , że zabieg może zaszkodzić , więc dobrze było by to też załatwić , a promocyjna cena obowiązuje tylko do końca sierpnia .

Posted

[quote name='ocelot']Aniu jeśli Rasti Pojedzie z Pepsim. Oczywiście jak Pan doktor się zgodzi, to będzie miał podróż za darmo:) Z pieniążków za koszulki.[/QUOTE]

Było by super , ale jeszcze koszt wizyty i badań , nie licząc ewentualnego leczenia :(

Posted

Strasznie ciężko teraz zdobyć kasę - okres wakacyjny. Wystawiłam bazarek cegiełkowy dla Pako i Fortuny, wysłałam mnóstwo zaproszeń, a odzew marny...

Anja2201, może roześlij prośby o pomoc. Potrzebne jest 100zł na kastrację i powiedzmy 200 - 300zł na okulistę. Dobrze byłoby pozałatwiać te dwie sprawy.

Posted

Bazarek dla rastiego :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230654-Ciuchy-ksi%C4%85%C5%BCki-co%C5%9B-dla-psa-i-dla-domu-68-fant%C3%B3w-Do-20-08-%21-Zapraszamy-%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230654-Ciuchy-ksi%C4%85%C5%BCki-co%C5%9B-dla-psa-i-dla-domu-68-fant%C3%B3w-Do-20-08-%21-Zapraszamy-%21[/URL]

Posted

Aniu,ja przepraszam,ale tak się pochorowaliśmy,że nie miałam siły na nic. Moja Karolka z anginą,ja z jakimś grypskiem...koszmar.
Wysłałam Ci kochana na konto mały grosik dla Rastiego,może się przyda na okulistę:)

Posted

[quote name='kado']Aniu,ja przepraszam,ale tak się pochorowaliśmy,że nie miałam siły na nic. Moja Karolka z anginą,ja z jakimś grypskiem...koszmar.
Wysłałam Ci kochana na konto mały grosik dla Rastiego,może się przyda na okulistę:)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :) i zdrówka życzę !

• 2 weeks later...
Posted

Anja2201 napisał(a):
Nie udało się , bo dzisiaj ja miałam gości u psów hotelowych , ale po niedzieli na pewno skoczymy .

Na pewno znowu się nie udało ;), bo zdjęć brak i cisza na wątku.

Posted

hop! napisał(a):
Na pewno znowu się nie udało ;), bo zdjęć brak i cisza na wątku.

Wiem okropna jestem , ale mam Sajgon w domu , Dolly zaraziła wszystkie moje psy kaszlem kennelowym ,Czikę dopadło ropomacicze więc jest po zabiegu , Dolly się kłóci z Waflem . Do tego osobiste sprawy i nie daje rady :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Wiem okropna jestem , ale mam Sajgon w domu , Dolly zaraziła wszystkie moje psy kaszlem kennelowym ,Czikę dopadło ropomacicze więc jest po zabiegu , Dolly się kłóci z Waflem . Do tego osobiste sprawy i nie daje rady :(

Nie jesteś okropna. Po prostu pewnych rzeczy nie można przewidzieć. Plany planami, a życie życiem. ;) Co nie zmienia faktu, że fotki by się przydały.