Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Anja2201']Wszystko dobrze , mam nowe zdjęcia , wstawię dzisiaj :)

Witam!
Przeczytałam całe forum z wątkiem o Rasti-małym kudłaczu. Strasznie się wzruszyłam. Jestem pierwszy raz na Waszym forum i nie przypuszczałam, że są takie ANIOŁY na świecie, które potrafią zrobić tyle dobrego przy tak małych funduszach. Nie mając nic robicie tak wiele. Czekam na informacje na temat Rastiego. Pokochałam go i jak tylko będę miała możliwość finansową postaram się wam pomóc. Czy Rasti mieszka nadal w Hoteliku? Czy był już u okulisty? Od 23.10.12 nie ma nowych wiadomości choć zdaję sobie sprawę, że macie w schronisku ważniejsze sprawy niż pisanie maili.
Pozdrawiam
Marisa69

Posted

[quote name='Anja2201']Rasti ma kolejną szansę na dom , w tym tygodniu zapoznanie , dom bardzo dobry , już sprawdzony więc proszę kciuki trzymać mocno :)[/QUOTE]

Trzymam kciukasy!

Posted

[quote name='Anja2201']z panią jestem w przyszłym tygodniu umówiona bo w tym nie udało nam się zgrać , jak ja mogłam jechać to Ona nie i na odwrót .[/QUOTE]

To cały czas trzymamy kciuki:)

Posted (edited)

Byliśmy w niedzielę u Rastiego , niestety nie udało się z domkiem , psiak dla pani za spokojny :shake: nie będę podejścia pani komentować , ale w sumie dobrze się stało .

Rasti ma znowu dług w hotelu :( z 250 zł deklaracji stałych faktycznie wpływa 120 zł .

Anja2201-20 zł , V,VI,VII,VIII,IX,X
Kado - 15zł , V,VI,VII,VIII,IX,X
Maruda666 -10zł , V,VI,VII,VIII,IX,X
Finlora - 10zł , V,VI,VII,VIII,IX,X
Małgorzata B.F (z FB ) - 50zł V,VI,VII
ihabe - 10zł
grzenka -10zł V,VI,VII,VIII,IX,X
Mama Anji2201 -55zł V,VI,VII,VIII,IX,X

Edited by Anja2201
Posted

Ręce i cycki opadają na głupotę ludzką:shake:

Trzeba ścigać dłużników:mad:;) Aniu powysyłać monity na dogo??? Bo FB nie obsługuję.