Bogusik Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zaglądam do Rastusia po krótkim urlopie i też mocno trzymam kciuki za domek!!!:smile: Quote
anica Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Rastusiu , gdzie ten Twój domek :) niedzielne przytulaski .. Quote
Bogusik Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 I tak nasz Rastuś przepadł bez wieści.....?!A ciocie czekają i o zdrowie pytają? Quote
Amadorka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Rastuś ma się bardzo dobrze jest zaprzyjaźniony z wszystkimi zwierzakami,koty też mu nie przeszkadzają,nie gania ich.Poznał teren hoteliku i swobodnie porusza się swoimi ścieżkami.Ładnie i chętnie chodzi na smyczy podczas spacerów.Naprawdę super chłopak! Quote
Bogusik Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Amadorka napisał(a):Rastuś ma się bardzo dobrze jest zaprzyjaźniony z wszystkimi zwierzakami,koty też mu nie przeszkadzają,nie gania ich.Poznał teren hoteliku i swobodnie porusza się swoimi ścieżkami.Ładnie i chętnie chodzi na smyczy podczas spacerów.Naprawdę super chłopak! Dziękujemy za wiadomości o Rastusiu.Mam jeszcze takie pytanie:czy jest szansa na wstawienie tu jego zdjęć?Czy był choć jeden telefon w sprawie adopcji? Quote
Tymonka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Bogusik napisał(a):Dziękujemy za wiadomości o Rastusiu.Mam jeszcze takie pytanie:czy jest szansa na wstawienie tu jego zdjęć?Czy był choć jeden telefon w sprawie adopcji? Niestety cisza :( Quote
anica Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Anja2201 napisał(a):Niestety cisza :( buuuuu... chyba wszyscy... mecze oglądają... zamiast w ogłoszeniach.. psiaków szukać... Rastuś hooopkaj na pierwszą! :) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 widziałam ogłoszenie śleputka, przeglądałam jakieś ogłoszenia i bach pokazał się psiaczek :) Quote
hop! Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 paulinken napisał(a):Ale śliczny. Podobno świetnym okulistą jest dr Garncarz, ale nie mam pojęcia, ile kosztuje wizyta. Gosiapk napisał(a):80 - 100zł paulinken napisał(a):To jakbyście zbierali na wizytę, to mogę grosik podesłać. Czy bierzecie pod uwagę konsultację u dr Garncarza? Wiadomo, że to się wiąże z dowiezieniem psiaka i ktoś musiałby się tego podjąć. A co ze szczepieniami, kastracją? Quote
Tymonka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 hop! napisał(a):Czy bierzecie pod uwagę konsultację u dr Garncarza? Wiadomo, że to się wiąże z dowiezieniem psiaka i ktoś musiałby się tego podjąć. A co ze szczepieniami, kastracją? Nic więcej nie napiszę na razie , ale może będzie domek dla Rastiego , domek który zajmie się leczeniem i konsultacją :) Szczepienia Rasti ma , a na kastrację funduszy brak . Quote
Tymonka Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Syla napisał(a):Dajcie konto. Już wysyłam :) Quote
hop! Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Anja2201 napisał(a):Nic więcej nie napiszę na razie , ale może będzie domek dla Rastiego , domek który zajmie się leczeniem i konsultacją :) Szczepienia Rasti ma , a na kastrację funduszy brak . To byłoby najwspanialsze rozwiązanie. Trzymam kciuki! :) Quote
Bogusik Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Anja2201 napisał(a):Nic więcej nie napiszę na razie , ale może będzie domek dla Rastiego , domek który zajmie się leczeniem i konsultacją :) Szczepienia Rasti ma , a na kastrację funduszy brak . Anju,jeżeli Rasti ma trafić do stałego domku...to uzbieranie pieniążków na kastracje,to pikuś...Napisz,proszę coś więcej o tym domku?! Quote
Tymonka Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Chyba nic z tego nie będzie :( Domek psa adoptować może dopiero we wrześniu , bo teraz wyjeżdża z wnuczką do sanatorium . Także na razie szukamy domku nadal . Quote
RudziaPaula Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Witam serdecznie Na konto Rastiego wysłałam kaskę,niestety przez gapiostwo moje nie chcący poszły trzy przelewy a nie jeden... Jak by była możliwosc odeslania..przepraszam ale chce pogodzic i drobnymi kwotami wspomóc też inne psiaki. Przepraszam za zamieszanie:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/227915-LISEK-nie-radzi%C5%82-sobie-w-schronisku-teraz-w-hoteliku?p=19298696#post19298696 Quote
anica Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Anja2201 napisał(a):Chyba nic z tego nie będzie :( Domek psa adoptować może dopiero we wrześniu , bo teraz wyjeżdża z wnuczką do sanatorium . Także na razie szukamy domku nadal . trudno ... będziemy szukać nadal! :) widocznie to jeszcze nie ten domek... Quote
RudziaPaula Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Anju nie odsyłaj mi już tych nadpłaconych pieniędzy przeze mnie,niech będą za 2 miesiące na przód.Chciałabym też od razu napisac że muszę się wycofac ze stałych wpłat.Nie chodzi o 40 zł tylko o fakt. Quote
Tymonka Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='RudziaPaula']Anju nie odsyłaj mi już tych nadpłaconych pieniędzy przeze mnie,niech będą za 2 miesiące na przód.Chciałabym też od razu napisac że muszę się wycofac ze stałych wpłat.Nie chodzi o 40 zł tylko o fakt.[/QUOTE] Rudziu o co chodzi ? Już dawno Ci pieniądze odesłałam więc nie bardzo rozumiem . Quote
RudziaPaula Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 nie mam,ale spoko.pomogłam jak mogłam.teraz chce innym pomóc. Quote
Recommended Posts