Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rastuś ma się bardzo dobrze jest zaprzyjaźniony z wszystkimi zwierzakami,koty też mu nie przeszkadzają,nie gania ich.Poznał teren hoteliku i swobodnie porusza się swoimi ścieżkami.Ładnie i chętnie chodzi na smyczy podczas spacerów.Naprawdę super chłopak!

Posted

Amadorka napisał(a):
Rastuś ma się bardzo dobrze jest zaprzyjaźniony z wszystkimi zwierzakami,koty też mu nie przeszkadzają,nie gania ich.Poznał teren hoteliku i swobodnie porusza się swoimi ścieżkami.Ładnie i chętnie chodzi na smyczy podczas spacerów.Naprawdę super chłopak!

Dziękujemy za wiadomości o Rastusiu.Mam jeszcze takie pytanie:czy jest szansa na wstawienie tu jego zdjęć?Czy był choć jeden telefon w sprawie adopcji?

Posted

Bogusik napisał(a):
Dziękujemy za wiadomości o Rastusiu.Mam jeszcze takie pytanie:czy jest szansa na wstawienie tu jego zdjęć?Czy był choć jeden telefon w sprawie adopcji?

Niestety cisza :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Niestety cisza :(
buuuuu... chyba wszyscy... mecze oglądają... zamiast w ogłoszeniach.. psiaków szukać... Rastuś hooopkaj na pierwszą! :)

Posted

paulinken napisał(a):
Ale śliczny. Podobno świetnym okulistą jest dr Garncarz, ale nie mam pojęcia, ile kosztuje wizyta.

Gosiapk napisał(a):
80 - 100zł

paulinken napisał(a):
To jakbyście zbierali na wizytę, to mogę grosik podesłać.

Czy bierzecie pod uwagę konsultację u dr Garncarza? Wiadomo, że to się wiąże z dowiezieniem psiaka i ktoś musiałby się tego podjąć. A co ze szczepieniami, kastracją?

Posted

hop! napisał(a):
Czy bierzecie pod uwagę konsultację u dr Garncarza? Wiadomo, że to się wiąże z dowiezieniem psiaka i ktoś musiałby się tego podjąć. A co ze szczepieniami, kastracją?

Nic więcej nie napiszę na razie , ale może będzie domek dla Rastiego , domek który zajmie się leczeniem i konsultacją :)

Szczepienia Rasti ma , a na kastrację funduszy brak .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Nic więcej nie napiszę na razie , ale może będzie domek dla Rastiego , domek który zajmie się leczeniem i konsultacją :)

To byłoby najwspanialsze rozwiązanie. Trzymam kciuki! :)

Posted

Anja2201 napisał(a):

Anju,jeżeli Rasti ma trafić do stałego domku...to uzbieranie pieniążków na kastracje,to pikuś...Napisz,proszę coś więcej o tym domku?!

Posted

Chyba nic z tego nie będzie :( Domek psa adoptować może dopiero we wrześniu , bo teraz wyjeżdża z wnuczką do sanatorium . Także na razie szukamy domku nadal .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Chyba nic z tego nie będzie :( Domek psa adoptować może dopiero we wrześniu , bo teraz wyjeżdża z wnuczką do sanatorium . Także na razie szukamy domku nadal .

trudno ... będziemy szukać nadal! :)
widocznie to jeszcze nie ten domek...

• 2 weeks later...
Posted

Anju nie odsyłaj mi już tych nadpłaconych pieniędzy przeze mnie,niech będą za 2 miesiące na przód.Chciałabym też od razu napisac że muszę się wycofac ze stałych wpłat.Nie chodzi o 40 zł tylko o fakt.

Posted

[quote name='RudziaPaula']Anju nie odsyłaj mi już tych nadpłaconych pieniędzy przeze mnie,niech będą za 2 miesiące na przód.Chciałabym też od razu napisac że muszę się wycofac ze stałych wpłat.Nie chodzi o 40 zł tylko o fakt.[/QUOTE]

Rudziu o co chodzi ? Już dawno Ci pieniądze odesłałam więc nie bardzo rozumiem .