Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bogusik']Tak tylko troszeczkę...w razie potrzeby,będą następne...![/QUOTE]

Troszeczkę??? :crazyeye: Toż chyba pół internetu już o Śleputku dzięki Tobie wie :) :Rose:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Jaki on śliczny :)[/QUOTE]
To prawda.Rasti urzekł mnie od razu,jak tylko zobaczyłam jego roześmiany pysio!Mam do chłopaka słabość...

Posted

[quote name='Bogusik']To prawda.Rasti urzekł mnie od razu,jak tylko zobaczyłam jego roześmiany pysio!Mam do chłopaka słabość...[/QUOTE]

Nie dziwię się, ten uśmiech jest słodki :)

Posted

[quote name='Bogusik']To prawda.Rasti urzekł mnie od razu,jak tylko zobaczyłam jego roześmiany pysio!Mam do chłopaka słabość...[/QUOTE]

Gdzie dowieść ?:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Anja2201']Gdzie dowieść ?:cool3::cool3:[/QUOTE]
No nie wiem,nie wiem czy ktoś by się podjął tak daleko go wieść...!Ja tam mówię zawsze,że mieszkam na końcu Świata,bo tak mam daleko do moich bliskich...Oj dziewczyny,żebym miała duży dom z ogrodem,to na pewno na mojej suni by się nie zakończyło...Ale...ale, na szczęście marzenia są za darmo...i można sobie pomarzyć!Choć do realu,to czasem długa droga...

Posted

[quote name='Bogusik']No nie wiem,nie wiem czy ktoś by się podjął tak daleko go wieść...!Ja tam mówię zawsze,że mieszkam na końcu Świata,bo tak mam daleko do moich bliskich...Oj dziewczyny,żebym miała duży dom z ogrodem,to na pewno na mojej suni by się nie zakończyło...Ale...ale, na szczęście marzenia są za darmo...i można sobie pomarzyć!Choć do realu,to czasem długa droga...[/QUOTE]

Damy radę choćby na koniec świata :)

Posted

[quote name='Anja2201']Damy radę choćby na koniec świata :)[/QUOTE]
Rastuniu,widzisz jaką masz wspaniałą ciocię!Ona by i na koniec świata ciebie wiozła...!:)

Posted

[quote name='Bogusik']Rastuniu,widzisz jaką masz wspaniałą ciocię!Ona by i na koniec świata ciebie wiozła...!:)[/QUOTE]
Oczywiście , jak domek fajny to i na koniec świata , należy się Rastiemu !!!!

Posted

kado napisał(a):
A jak maluszek radzi sobie w hoteliku???

Gosiapk napisał(a):
co slychac u Sleputka?

Bogusik napisał(a):
Jakieś info o maluszku,bardzo wskazane...!Bo pomyślimy,że Rastunio, przepadł.... jak "kamień w wodę"...?!;)

U maluszka wszystko ok , radzi sobie świetnie . Przepraszam , że mnie znowu nie ma , ale mam problem z kolejnym moim psiakiem , wczoraj okazało się ,że mój Wafel ma dysplazję , cały dzień spędziłam na szukaniu info co dalej mam z nim robić :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gdzie śleputek przebywa? Czy jego ślepota jest potwierdzona przez weta?

Anja2201 napisał(a):
Strona hotelu
http://hotel-4lapy.pl/

są boksy , ale Śleputek być może trafi do domu , będę jeszcze jutro negocjować .

Trafił ostatecznie do domu, czy do boksu?

Anja2201 napisał(a):
Własnie rozmawiałam z właścicielką Hotelu , czyta nasz wątek i mam nadzieję , że się ujawni :smile:

Dostaliśmy rabacik :smile: Koszt miesięcznego utrzymanie Śleputka w hotelu to 270 zł , bardzo dziękujemy :smile:

Brakuje nam jeszcze 155 zł stałych deklaracji !!!!Mamy czas do jutra !

Fajnie byłoby, gdyby były informacje z pierwszej ręki.

Anja2201 napisał(a):
Sleputek od wczoraj jest w hotelu , u wet byliśmy niestety diagnoza się potwierdziła , maluch nie widzi :-(

Anja2201 napisał(a):
Najprawdopodobniej uraz , gdyby to były zmiany chorobowe było by widać po oczach , były by albo zamglone , albo taki "puste " . Poza tym jest zdrowy , wszystko ok . Pięknie się bawi , zaaklimatyzował się w nowym miejscu szybciutko .
Zdjęcia dzisiaj postaram się wrzucić .

A będą jakieś nowe zdjęcia?

Anja2201 napisał(a):
Śleputek ma około 1,5 roku , waży 11,5 kg . Jest spokojnym opanowanym psiakiem , ale się rozbawi to nie potrafi przestać . Na smyczy chodzi bardzo ładnie .Jest niewidomy , ale pani w hotelu twierdzi ,że ma takie jakby przebłyski , lepsze i gorsze dni , jednego dnia wpada na przedmioty , nie widzi nic , drugiego dni potrafi za piłką biegać i opiekunka ma wrażenie , że wtedy widzi . Zastanawiam się czy nie było by dobrze skonsultować go z okulistą jednak , może jest szansa na odzyskanie wzroku ?

Czy była/będzie konsultacja u okulisty?

Posted

hop! napisał(a):
Trafił ostatecznie do domu, czy do boksu?

Fajnie byłoby, gdyby były informacje z pierwszej ręki.

A będą jakieś nowe zdjęcia?

Czy była/będzie konsultacja u okulisty?

Hotel obiecał się odezwać na wątku , więc czekam . Chciała bym go skonsultować z dobrym okulistą , ale jak na razie nie mamy jeszcze kasy na opłacenie kolejnego miesiąca w hotelu .

Posted

Śleputek-Rastuś jest w naszym hoteliku "4 łapy". Maluch jest cudowny, wesoły, przyjazny wszystkim, świetnie dogaduje się z innymi psiakami. Toleruje koty, ale podchodzi do nich z rezerwą. Ponieważ niedowidzi pewnie chodzi po sprawdzonych ścieżkach i znajomym już otoczeniu. Uwielbia mizianie, czesanie i jest bardzo chętny do zabawy.
Zdjęcia Śleputka są na stronie hotelu.

Posted

Amadorka napisał(a):
Śleputek-Rastuś jest w naszym hoteliku "4 łapy". Maluch jest cudowny, wesoły, przyjazny wszystkim, świetnie dogaduje się z innymi psiakami. Toleruje koty, ale podchodzi do nich z rezerwą. Ponieważ niedowidzi pewnie chodzi po sprawdzonych ścieżkach i znajomym już otoczeniu. Uwielbia mizianie, czesanie i jest bardzo chętny do zabawy.

Witamy i bardzo dziękujemy za informację :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Hotel obiecał się odezwać na wątku , więc czekam . Chciała bym go skonsultować z dobrym okulistą , ale jak na razie nie mamy jeszcze kasy na opłacenie kolejnego miesiąca w hotelu .

Musisz podać koszt wizyty, dojazdu, zbierać kasę i mobilizować innych do zbierania. Niestety, nikt inny się tym nie zajmie. W momencie, gdy pies jest już w hotelu/DT, większość osób o nim zapomina. Dobrze byłoby wiedzieć, jaki problem okulistyczny ma Śleputek.

Amadorka napisał(a):

A jak sobie radzi z chodzeniem na smyczy? Zachowuje czystość w domu? Nie niszczy?

Faktycznie zdjęcia są na stronie, ale nie bardzo nadają się do ogłoszeń. ;)