Isadora7 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Ania_i_Kropka']Pojawiło się światełko w tunelu. Trzymajcie kciuki[/QUOTE] Trzymam i wstrzymuję oddech w oczekiwaniu.... Quote
dreag Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Poproszę o cudne wieści! Niech maleństwo zazna spokoju u normalnych ludzi...:angryy: Quote
elke Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ja mam pytanie jeszcze..czy sunia póki co jest w bezpiecznym miejscu??? Ona taka maleńka .... Mam nadzieję, że nie jest w boksie :( Quote
Kava Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 zagladam malenka.... nie martw sie cioteczki cie stamtad wyciagna... Quote
Sula Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 na razie cisza :( Ale nadal jestem dobrej mysli. Przeciez ktos gdzie musi miec miejsce na takie bezproblemowe malenstwo zeby moglo godnie dozyc swoich dni! (Osobiscie bym ja zabrala gdybym byla w Polsce przeciez ona jest taka malutka!...) Quote
Gosiapk Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Trzymamy nadal kciuki? Pytam, bo z zacisnietymi trudno sie pisze na klawiaturze ;) Quote
Bejotka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Gosiapk']Trzymamy nadal kciuki? Pytam, bo z zacisnietymi trudno sie pisze na klawiaturze ;)[/QUOTE] Oj, trudno.... ;( Quote
Basia1968 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie. Pozdrawiam Quote
Gosiapk Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Basia1968']Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie. Pozdrawiam[/QUOTE] WoW!!! Sunieczka Jedyneczka vel Dineczka będzie miała koleżankę :cool3: Razem z babinką Bunią będą jeździły na dogoranczo :loveu: Quote
Pyrdka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Cieszę się bardzo. Ciotki na dogo to fajne i niezawodne babki.:loveu: Quote
luka1 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Basia1968']Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie. Pozdrawiam[/QUOTE] Brawo !!! doskonała decyzja Quote
Kava Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Basia1968']Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie. Pozdrawiam[/QUOTE] witaj Basiu.... piekna decyzja.... i juz dzien moze sie zaczynac.....BRAVO !!!!! malenka pakuj plecaczek..... i mnostwo miziankek od moich seniorow... Quote
Basia1968 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Gosiapk']WoW!!! Sunieczka Jedyneczka vel Dineczka będzie miała koleżankę :cool3: Razem z babinką Bunią będą jeździły na dogoranczo :loveu:[/QUOTE] Gosia nie tylko Jedyneczka/Dineczka, ale także z Pysią babunią z Łodzi i Adusiem /Władkiem/ - będzie kwartet starszaków:loveu: -aczkolwiek Aduś jest najmłodszy z tego towarzystwa:loveu: Quote
Bejotka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 No to Bunieczka ma farta, jakiego niejedno psisko chciałoby mieć! :) Bardzo się cieszę :) Czy już na pewno zdejmować ogłoszenia Dziewczynki? Quote
Gosiapk Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Basia1968']Gosia nie tylko Jedyneczka/Dineczka, ale także z Pysią babunią z Łodzi i Adusiem /Władkiem/ - będzie kwartet starszaków :loveu: -aczkolwiek Aduś jest najmłodszy z tego towarzystwa:loveu:[/QUOTE] I najgrubszy :D Młodzieniaszek Władzio będzie miał harem ;) Quote
toyota Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Basia1968']Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie. Pozdrawiam[/QUOTE] Basiu, a do Ciebie to na DT czy DS ? Quote
Sula Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='toyota']Basiu, a do Ciebie to na DT czy DS ?[/QUOTE] Do Basi na DS:) Quote
Gosiapk Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='wtatara']moge w czym pomóc zapraszam tu i prosze o podrzucanie i pomysły: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-łapka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-żyć/page5 Quote
Recommended Posts