Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pytanie jeszcze..czy sunia póki co jest w bezpiecznym miejscu??? Ona taka maleńka .... Mam nadzieję, że nie jest w boksie :(

Posted

na razie cisza :(
Ale nadal jestem dobrej mysli.
Przeciez ktos gdzie musi miec miejsce na takie bezproblemowe malenstwo zeby moglo godnie dozyc swoich dni!

(Osobiscie bym ja zabrala gdybym byla w Polsce przeciez ona jest taka malutka!...)

Posted

[quote name='Basia1968']Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie.
Pozdrawiam[/QUOTE]

WoW!!! Sunieczka Jedyneczka vel Dineczka będzie miała koleżankę :cool3: Razem z babinką Bunią będą jeździły na dogoranczo :loveu:

Posted

[quote name='Basia1968']Witam wszystkich - jeśli mnie zaakceptujecie jako przyszłą opiekunkę, to maleńka jedzie na DT do Krakowa, a później do mnie.
Pozdrawiam[/QUOTE]

Brawo !!! doskonała decyzja

Posted

Pozdrawiam[/QUOTE]

witaj Basiu....
piekna decyzja.... i juz dzien moze sie zaczynac.....BRAVO !!!!!
malenka pakuj plecaczek..... i mnostwo miziankek od moich seniorow...

Posted

[quote name='Gosiapk']WoW!!! Sunieczka Jedyneczka vel Dineczka będzie miała koleżankę :cool3: Razem z babinką Bunią będą jeździły na dogoranczo :loveu:[/QUOTE]
Gosia nie tylko Jedyneczka/Dineczka, ale także z Pysią babunią z Łodzi i Adusiem /Władkiem/ - będzie kwartet starszaków:loveu: -aczkolwiek Aduś jest najmłodszy z tego towarzystwa:loveu:

Posted

[quote name='Basia1968']Gosia nie tylko Jedyneczka/Dineczka, ale także z Pysią babunią z Łodzi i Adusiem /Władkiem/ - będzie kwartet starszaków
:loveu: -aczkolwiek Aduś jest najmłodszy z tego towarzystwa:loveu:[/QUOTE]

I najgrubszy :D Młodzieniaszek Władzio będzie miał harem ;)

Posted

Pozdrawiam[/QUOTE]

Basiu, a do Ciebie to na DT czy DS ?