Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłosiłam biedną Bunię jeszcze na:

oglaszamy24.pl,
lento.pl,
cwirek.pl,
olx.pl,
swistek.pl,
zwierzaki.a4z.pl,
aukcjezwierzat.pl,
hiperogloszenia.pl,
przygarnijzwierzaka.pl,
pineska.pl,
e-zwierzak.pl,
petsy.pl,
adin.pl,
zoomia.pl

Kontakt podałam do Ciebie, Aniu.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przecież tak niewiwle jej zostało, nigdy bym się nie rozstała z maleństwem, oby jak najszybciej znalezła dobrego opiekuna na resztę swoich dni, czy ten człowiek sobie nie zdaje sprawy że jego dzieci moga postąpić z nim tak samo!!!

Posted

Szok :(:( jak tak można :(:(.
W kwietniu tego roku moi rodzice musieli uśpić swoją prawie 15 letnia sunię bo już rak ją wykańczał ale walczyli do końca i nie mogą pogodzić się ze stratą :(:(.
Bunia podobna jest do Soni pokarzę ja mojej mamie ale wątpię żeby wzięła bo jeszcze nie pozbierała się po stracie Soni i pewnie będą się bali tak szybko po raz następny przeżywać śmierć czworonoga w swoim domu ale pokarzę przecież nic nie ryzykuję

Posted

elke napisał(a):
A jaki byłby powód uśpienia???? czy sunia ma na pewno 19 lat??? Gdzie przebywa????

Właściciel oddając mała stwierdził, że sunia ma 19,5 roku. Sunia jest w schronisku w Iławie.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Właściciel oddając mała stwierdził, że sunia ma 19,5 roku. Sunia jest w schronisku w Iławie.

Twierdził... ale czy dołączył książeczkę zdrowia z wpisami z ostatnich przynajmniej 15 lat?

Mnie ona wygląda na młodszego psa...

Posted (edited)

Byc moze bylo by DT dla suni...
Mam nadzieje, ze ta dziewczyna zglosi sie tutaj :)

I kontakt tez do Was ma wiec... Trzymam kciuki!

Edited by Sula
Posted

[quote name='Sula']Byc moze bylo by DT dla suni...
Mam nadzieje, ze ta dziewczyna zglosi sie tutaj :)

I kontakt tez do Was ma wiec... Trzymam kciuki![/QUOTE]

Trzymam mocno!

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Pojawiło się światełko w tunelu. Trzymajcie kciuki[/QUOTE]
Trzymam mocno, straszne żal takich babuniek, człowiek patrzy na swoje i myśli co one by w schronie zrobiły......:-(