Bejotka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ogłosiłam biedną Bunię jeszcze na: oglaszamy24.pl, lento.pl, cwirek.pl, olx.pl, swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, e-zwierzak.pl, petsy.pl, adin.pl, zoomia.pl Kontakt podałam do Ciebie, Aniu. Quote
Gosiapk Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Co za biedactwo. Jeśli ktoś ją weźmie na bezpłatny DT, to będę podsyłaś dla niej karmę. Quote
Sula Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 o nia tez mialam zapytac. Eh... Swoja droga podrzucam do gory chociaz! Biedna sunia :(( Quote
Erin32 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ci, którzy to zrobili, to nie ludzie - to potwory. Mam nadzieję, że Bunia znajdzie domek! Quote
deangell Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 przecież tak niewiwle jej zostało, nigdy bym się nie rozstała z maleństwem, oby jak najszybciej znalezła dobrego opiekuna na resztę swoich dni, czy ten człowiek sobie nie zdaje sprawy że jego dzieci moga postąpić z nim tak samo!!! Quote
Isadora7 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nie miał sumienia uśpić ale do schroniska miał sumienie oddać? Co za @#@&$^@&% Taka fajna babuleńka :( Quote
Gosiapk Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 anetek100 napisał(a):moż ejeszcze ktos poczęstuje sie banerkiem:) Anetek, ale śliczny banerek wyfasowałaś! Quote
elke Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 A jaki byłby powód uśpienia???? czy sunia ma na pewno 19 lat??? Gdzie przebywa???? Quote
Diegula Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Szok :(:( jak tak można :(:(. W kwietniu tego roku moi rodzice musieli uśpić swoją prawie 15 letnia sunię bo już rak ją wykańczał ale walczyli do końca i nie mogą pogodzić się ze stratą :(:(. Bunia podobna jest do Soni pokarzę ja mojej mamie ale wątpię żeby wzięła bo jeszcze nie pozbierała się po stracie Soni i pewnie będą się bali tak szybko po raz następny przeżywać śmierć czworonoga w swoim domu ale pokarzę przecież nic nie ryzykuję Quote
Ania_i_Kropka Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 elke napisał(a):A jaki byłby powód uśpienia???? czy sunia ma na pewno 19 lat??? Gdzie przebywa???? Właściciel oddając mała stwierdził, że sunia ma 19,5 roku. Sunia jest w schronisku w Iławie. Quote
Pyrdka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Kibicuję starowince z całego serca.Musi zaznać jeszcze dużo dobrego. Quote
Agucha Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Właściciel oddając mała stwierdził, że sunia ma 19,5 roku. Sunia jest w schronisku w Iławie. Twierdził... ale czy dołączył książeczkę zdrowia z wpisami z ostatnich przynajmniej 15 lat? Mnie ona wygląda na młodszego psa... Quote
luka1 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Na miejscu w Iławie jest Agata jej numer: 501 404 606 lub do mnie Ania 693 633 211 tu jest podany kontakt Quote
Gosiapk Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='elke']Ojej to ja ślepa nie widziałam......[/QUOTE] Dzwoniłaś może? Quote
Sula Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Byc moze bylo by DT dla suni... Mam nadzieje, ze ta dziewczyna zglosi sie tutaj :) I kontakt tez do Was ma wiec... Trzymam kciuki! Edited May 8, 2012 by Sula Quote
Gosiapk Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Sula']Byc moze bylo by DT dla suni... Mam nadzieje, ze ta dziewczyna zglosi sie tutaj :) I kontakt tez do Was ma wiec... Trzymam kciuki![/QUOTE] Trzymam mocno! Quote
Ania_i_Kropka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Pojawiło się światełko w tunelu. Trzymajcie kciuki Quote
enia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Ania_i_Kropka']Pojawiło się światełko w tunelu. Trzymajcie kciuki[/QUOTE] Trzymam mocno, straszne żal takich babuniek, człowiek patrzy na swoje i myśli co one by w schronie zrobiły......:-( Quote
Recommended Posts