DONnka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [quote name='Weimaromaniaczka']Ja w końcu też dotarłam do Iwana. Tak jak napisała DONnka będzie bazarek dla Kudłacza tylko mój sprzęt musi wrócić z naprawy bo telefonem to nie dużo wskóram :-([/QUOTE] Dzięki kochana :loveu: :loveu: :loveu: Jakbyś potrzebowała pomocy przy bazarku wal śmiało ;) Quote
DONnka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [quote name='joteska'] [B]Witaj Wolf :) a Ciebie trzeba specjalnie zapraszać hm?[/B] Mufinek to nastepna psia tragedia :([/QUOTE] No, ja też myślałam, że nie trzeba :mad: ale tak długo się czaił, że nie wytrzymałam i wystosowałam oficjalne zaproszenie :eviltong: Fajnie, że jesteś, [B]wolf122[/B] :):):) Quote
DONnka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [LEFT][SIZE=3][FONT=arial][B][COLOR=#000000]UWAGA MIESZKAŃCY BYDGOSZCZY, TORUNIA, INOWROCŁAWIA I OKOLIC !!![/COLOR] [/B] [COLOR=#000000]Możecie wylicytować sesję zdjęciową u profesjonalisty[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=3][FONT=arial][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2321042237[/URL][/FONT][/SIZE][LEFT][SIZE=3][FONT=arial] [/FONT][/SIZE][COLOR=#000000][FONT=lucida grande][SIZE=3][FONT=arial]Każda sesja z profesjonalnym makijażem: - niemowlęca - narzeczeńska - portrety - dla rodziny [B]DOCHÓD W CAŁOŚCI ZASILI KONTO IWANKA :) ZAPRASZAMY SERDECZNIE !!![/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/LEFT] Quote
DONnka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Na owczarku odbyła się dla Iwanka licytacja tego rysunku Kamili_ Uzbierało się 60 zł Cioteczka dariex przekazała je na konto :) Dziękujemy owczarkarzom z całego serca :Rose: :Rose: :Rose: [IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/301794_364492600263891_100001094638496_939696_1584989503_n.jpg[/IMG] Quote
Selenga Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nie wiem jak to zrobiliście, ale na allegro cegiełki dla Iwana idą jak burza :) Na pozostałych moich 2 aukcjach idzie kiepsko... :( Quote
DONnka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Selenga'][B]Nie wiem jak to zrobiliście, ale na allegro cegiełki dla Iwana idą jak burza :)[/B] Na pozostałych moich 2 aukcjach idzie kiepsko... :([/QUOTE] Przydaje się odrobina marketingu ;) Jeszcze raz dziękujemy za aukcję :Rose: Quote
paros Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Iwanek ma umówioną wizytę u prof. Galantego na poniedziałek 7-go maja po południu. (wizyta kosztuje 80 zł) Quote
joteska Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 (edited) [quote name='paros']Iwanek ma umówioną wizytę u prof. Galantego na poniedziałek 7-go maja po południu. (wizyta kosztuje 80 zł)[/QUOTE] super! :) mocno trzymam kciuki piękny obrazek Kamilo- z całego serca Ci dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Edited May 4, 2012 by joteska Quote
paros Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Selenga']Nie wiem jak to zrobiliście, ale na allegro cegiełki dla Iwana idą jak burza :) Na pozostałych moich 2 aukcjach idzie kiepsko... :([/QUOTE] robię trochę reklamy też tym akcjom :thumbs: Quote
UlaFeta Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Donka wymizialam Iwanka od Ciebie i mysle,ze nie tylko od Ciebie.:lol: Zdrowie bez zmian,czekamy na wizyte,dobrze,ze tak szybko sie Joli udalo zalatwic. Quote
wolf122 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nie tylko:loveu:Iwanek ma spory fan-club.Swoją drogą co za bestia skazała go na takie cierpienie.Życzę tej osobie pampersów do końca dni.Jakie pies musiał przeżywać tortury nie mogąc się wypróżnić :shake:.Ode mnie wpłata lada dzień pójdzie ale dziś na koncie dalej echo. Majówka. Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zaglądam do Iwanka i niecierpliwie czekam na wieści z lecznicy .....zaciskam kciuki już dziś oby były jak najlepsze!!!!!!!!!!! Nie daj się Dzielny Psiaku!!!!!!!!! Quote
DONnka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='paros']robię trochę reklamy też tym akcjom :thumbs:[/QUOTE] I tak trzymaj :) W końcu reklama dźwignią handlu :razz: [quote name='UlaFeta']Donka wymizialam Iwanka od Ciebie i mysle,ze nie tylko od Ciebie.:lol: Zdrowie bez zmian,czekamy na wizyte,dobrze,ze tak szybko sie Joli udalo zalatwic.[/QUOTE] Dzięki [B]UlaFeta[/B], to miało być od nas wszystkich :loveu: Czekamy niecierpliwie na opinię profesora i wyniki USG :roll: Kciuki z całych sił zaciskamy :thumbs: [quote name='wolf122']Nie tylko:loveu:Iwanek ma spory fan-club.Swoją drogą co za bestia skazała go na takie cierpienie.Życzę tej osobie pampersów do końca dni.Jakie pies musiał przeżywać tortury nie mogąc się wypróżnić :shake:.Ode mnie wpłata lada dzień pójdzie ale dziś na koncie dalej echo. Majówka.[/QUOTE] Masz rację [B]wolf122[/B], i jeszcze żeby do końca życia srał gwoździami :angryy: Quote
anett Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Świetnie, że tak szybko udało się załatwić wizytę, oby wieści były jak najlepsze!!! Trzymam mocno kciuki za wyniki! Quote
DONnka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Zaglądam do Iwanka i niecierpliwie czekam na wieści z lecznicy .....zaciskam kciuki już dziś oby były jak najlepsze!!!!!!!!!!! Nie daj się Dzielny Psiaku!!!!!!!!![/QUOTE] [quote name='anett']Świetnie, że tak szybko udało się załatwić wizytę, oby wieści były jak najlepsze!!! Trzymam mocno kciuki za wyniki![/QUOTE] Wasze kciuki są bardzo potrzebne Iwankowi :):):) Dziękujemy :loveu: [B]Jotesko[/B], na owczarku mamy kolejna wpłatę - 50 zł od Dżek i Blondi :multi: Wstawiłam tam wykaz tych, które zostały już potwierdzone :) Quote
UlaFeta Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Paros zglosila przytulisko znajdki jako wspolnego kandydata Dogo i Miau do akcji krakvetu na maj. Bardzo prosimy o glosy.:modla:Moze tym razem sie uda.Joli potrzebna kazda pomoc. Quote
Marycha35 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Jasna sprawa, poprosimy link do głosowania:) Kciukaczę za chorutkiego Iwana i agituję dalej... po znajomych;) Quote
Beta&Czata Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Jestem na zaproszenie DONki. Dziś tylko na chwilę, bo dorwałam kawałek cywilizacji. W przyszłym tygodniu wrócę do Polski, doczytam co i jak i oczywiście wspomogę leczenie. Trzymaj się, piękny Iwanku. Quote
DONnka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Beta&Czata']Jestem na zaproszenie DONki. Dziś tylko na chwilę, bo dorwałam kawałek cywilizacji. W przyszłym tygodniu wrócę do Polski, doczytam co i jak i oczywiście wspomogę leczenie. Trzymaj się, piękny Iwanku.[/QUOTE] Witaj [B]Beta&Czata[/B] :) Bardzo dziękujemy :loveu: To ja tu się martwię Twoją nieobecnością na dogo a Ty zwiedzasz obce kraje :razz: Wracaj szybko i szczęśliwie :) Quote
DONnka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='UlaFeta']Paros zglosila przytulisko znajdki jako wspolnego kandydata Dogo i Miau do akcji krakvetu na maj. Bardzo prosimy o glosy.:modla:Moze tym razem sie uda.Joli potrzebna kazda pomoc.[/QUOTE] [quote name='Marycha35'][B]Jasna sprawa, poprosimy link do głosowania[/B]:) Kciukaczę za chorutkiego Iwana i agituję dalej... po znajomych;)[/QUOTE] Tak jest, czekamy tylko na link :) Dzięki Marysiu za wszystko :loveu: Quote
UlaFeta Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='beka']Ja też chce taki Iwankowy banerek[/QUOTE] To sie poczestuj:lol: A teraz na powaznie. Czy ktos z Warszawy dysponuje czasem i samochodem w poniedzialek miedzy 13 a 19.Iwan ma wizyte u prof.a Jola na obecna chwile ma zepsuty samochod:-( i nie wiadomu czy do poniedzialku bedzie naprawiony.:shake: Quote
DONnka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) [quote name='beka']Ja też chce taki Iwankowy banerek[/QUOTE] Jest do pobrania w poście #36 :) Częstuj się :) [quote name='UlaFeta']To sie poczestuj:lol: A teraz na powaznie. [B]Czy ktos z Warszawy dysponuje czasem i samochodem w poniedzialek miedzy 13 a 19.[/B]Iwan ma wizyte u prof.a Jola na obecna chwile ma zepsuty samochod:-( i nie wiadomu czy do poniedzialku bedzie naprawiony.:shake:[/QUOTE] Na fb ofiarowała się do pomocy w transporcie Magdalena Okoń :) Nie wiem tylko czy już wróciła z majówki :roll: Beko, mogłabyś do niej jutro zadzwonić ??? Edited May 5, 2012 by DONnka Quote
anett Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Udało się załatwić transport na jutro? A jak Iwanek się czuje? Quote
Recommended Posts