Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_bubu_ napisał(a):
z przyjemnością! :) A może ktoś mógłby zrobić teraz banerek Liskowi? :razz:

Wkleiłam już w temacie Liska, oby się spodobał :)

Posted

dziękujemy za miłe słowa:oops::loveu:

_bubu_ napisał(a):
Cieszę się że Wareczka poczuła się jak u siebie :) pewnie już pokazuje swoją szaleńczą naturę :evil_lol: Jak wychodziłyśmy to była bidulka taka zagubiona.
Fotki z kąpieli super! A podobało jej się w wannie? :razz:

szalała dziś już:cool3:a teraz leży na mojej poduszcze, czeka na mnie:evil_lol::evil_lol:
w wannie stała grzecznie, nie okazywała oznak niezadowolenia;)
Hund napisał(a):

Kochana Warka !
Jak z Bonnie ? dalej warki?

wzięłam je wieczorkiem na dwójnik, na siku, to się dziewczyny zgrały:multi: ślicznie razem biegały :):loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):

szalała dziś już:cool3:a teraz leży na mojej poduszcze, czeka na mnie:evil_lol::evil_lol:
w wannie stała grzecznie, nie okazywała oznak niezadowolenia;)

Kochana slodka dziewczynka :loveu: !
Zycze Wam bardzo duzo wspanialych chwil przez dluuuuuuugieeee.... jeszcze lata :loveu: !
Dziekuje Basiu bardzo za Twoje wspaniale wielkie serce :loveu:.
I ogromne podziekowania dla wspanialych rodzicow :loveu:.

Posted

pierwsza noc super:) Warka całą noc spała ze mną, leżała obok mnie :loveu: i nawet nie nabrudziła ;) na spacerku to już kompletnie dziś szalała!!:) biegała z Boni i co chwila przychodziła do mnie, się pogłaskać :loveu: W domu jeszcze troszkę się boi, ale już lepiej;) Boni już tak na nią nie warczy, choć zazdrosna troszkę jeszcze jest:)
pozdrawiamy:loveu:

Posted

Basia jestem zazdrosna że Warka nie jest u mnie :oops: ale bardzo bardzo się cieszę że mieszka u Ciebie, że tak odpowiedzialnie podeszłaś do tej adopcji.:loveu: Dziękuję !!!!! Teraz będzie wpatrzona w Ciebie jak w obrazek!!!

Posted

dziękujemy za wszystkie zyczenia:loveu:

teraz zupełnie przypadkiem natrafiłam na ten post:

ocelot napisał(a):
Zakładam;), że 15 kwietnia będziemy Tobie składać życzenia, a Wareczki zdjęcia oglądać z nowego domu.

i tak będzie!:multi:

Agnieszka Co. napisał(a):
A czy bez problemu zostaje w domu bez Ciebie?

tak, wczoraj była sama od 9 do 13, nawet nie nabrudziła:crazyeye: jak przyszłam, to leżała w moim łózku :)

czy chcecie jakieś fotki? :cool3:

Posted

To jest niesamowite !!! jestem szczęśliwa i dostałam już od Warki najpiękniejszy prezent !!!!

oczywiście chcę zdjęcia jeśli masz na nie czas :)

Posted

Hund napisał(a):
To jest niesamowite !!! jestem szczęśliwa i dostałam już od Warki najpiękniejszy prezent !!!!

oczywiście chcę zdjęcia jeśli masz na nie czas :)

też jestem baardzo szczęśliwa:multi: Zaraz idziemy na spacer, śnieg pada:cool3:

mam kilka fotek, poproszę potem goldenkę to zrobimy ładne, spacerkowe:)
ocelot napisał(a):
Pewnie, że chcemy zdjęcia, jak najwięcej.
A tak z innej beczki w ogóle nie brudzi w domu?

:)
nooo nie brudzi!:crazyeye:;):loveu:

jeszcze chwilka i będą fotki ;)

Posted

dziś już mniej wystraszona, już ładnie chodzi po domu, a na spacerkach biega:) Apetyt ma, dziś ładnie jadła:) A dziś usiadłam i po jednej stronie miałam Boni po drugiej Warkę no i siedziały ładnie, Bonnie ją wąchała, ale już nie warczała, nie szczekała, była spokojna ! :multi: potem zeszłyśmy z łóżka to stały i się wąchały, ale ani się nie ugryzły,ani nawet nie warczały :) !

Posted

za co dziękujesz?:oops:;)

Wareczka jest po prostu psiakiem,który potrzebuje cierpliwości, czasu i duużo miłości:loveu: Ale fakt, że szybko się uczy suńka:loveu: już wie, że jak biorę smycz i szelki do ręki to trzeba przyjść, bo idziemy na spacerek :) albo jak otwieram drzwi i mówię "choć Wareczko idziemy do drugiego pokoju" i idę powoli, to ona za mną:cool3::loveu: