Kluska4 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nareszcie się doczekała :multi::multi::multi: Dziękujemy Basiu :loveu: Quote
emilia2280 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kto jak kto, ale Wareczka wyczekala swojego domku. Cudowne wiadomosci. To kto nastépny w kolejce po upragnione miajsce na ziemi? Gdzies tu padlo imié Lisek. Przedstawcie nas proszé. Quote
ocelot Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Link do wątku Liska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74538 Quote
Dorkaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 _bubu_ napisał(a):z przyjemnością! :) A może ktoś mógłby zrobić teraz banerek Liskowi? :razz: Wkleiłam już w temacie Liska, oby się spodobał :) Quote
basia bonnie Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dziękujemy za miłe słowa:oops::loveu: _bubu_ napisał(a):Cieszę się że Wareczka poczuła się jak u siebie :) pewnie już pokazuje swoją szaleńczą naturę :evil_lol: Jak wychodziłyśmy to była bidulka taka zagubiona. Fotki z kąpieli super! A podobało jej się w wannie? :razz: szalała dziś już:cool3:a teraz leży na mojej poduszcze, czeka na mnie:evil_lol::evil_lol: w wannie stała grzecznie, nie okazywała oznak niezadowolenia;) Hund napisał(a): Kochana Warka ! Jak z Bonnie ? dalej warki? wzięłam je wieczorkiem na dwójnik, na siku, to się dziewczyny zgrały:multi: ślicznie razem biegały :):loveu: Quote
Basia i Barni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 basiu gratuluje nowego pieska i gratuluje udanych i kochanych rodziców Quote
zuziaM Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 basia bonnie napisał(a): szalała dziś już:cool3:a teraz leży na mojej poduszcze, czeka na mnie:evil_lol::evil_lol: w wannie stała grzecznie, nie okazywała oznak niezadowolenia;) Kochana slodka dziewczynka :loveu: ! Zycze Wam bardzo duzo wspanialych chwil przez dluuuuuuugieeee.... jeszcze lata :loveu: ! Dziekuje Basiu bardzo za Twoje wspaniale wielkie serce :loveu:. I ogromne podziekowania dla wspanialych rodzicow :loveu:. Quote
basia bonnie Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 pierwsza noc super:) Warka całą noc spała ze mną, leżała obok mnie :loveu: i nawet nie nabrudziła ;) na spacerku to już kompletnie dziś szalała!!:) biegała z Boni i co chwila przychodziła do mnie, się pogłaskać :loveu: W domu jeszcze troszkę się boi, ale już lepiej;) Boni już tak na nią nie warczy, choć zazdrosna troszkę jeszcze jest:) pozdrawiamy:loveu: Quote
Hund Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Basia jestem zazdrosna że Warka nie jest u mnie :oops: ale bardzo bardzo się cieszę że mieszka u Ciebie, że tak odpowiedzialnie podeszłaś do tej adopcji.:loveu: Dziękuję !!!!! Teraz będzie wpatrzona w Ciebie jak w obrazek!!! Quote
Dorkaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja tez by była zazdrosna :P Mam nadzieję że to będą dwie wielkie kumpele :) Quote
Agnieszka Co. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A czy bez problemu zostaje w domu bez Ciebie? Quote
Bewarka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Świetnie! Wygląda na to, że jest szczęśliwa...tylko pozazdrościć :loveu: Quote
blue.berry Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 bardzo sie ciesze ze Warka doczekala sie swojego czlowieka i swojego domu. zaczelo sie swietnie i oby tak swietnie juz zawsze bylo. zycze Wam samych dobrych chwil razem. Quote
basia bonnie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 dziękujemy za wszystkie zyczenia:loveu: teraz zupełnie przypadkiem natrafiłam na ten post: ocelot napisał(a):Zakładam;), że 15 kwietnia będziemy Tobie składać życzenia, a Wareczki zdjęcia oglądać z nowego domu. i tak będzie!:multi: Agnieszka Co. napisał(a):A czy bez problemu zostaje w domu bez Ciebie? tak, wczoraj była sama od 9 do 13, nawet nie nabrudziła:crazyeye: jak przyszłam, to leżała w moim łózku :) czy chcecie jakieś fotki? :cool3: Quote
Hund Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To jest niesamowite !!! jestem szczęśliwa i dostałam już od Warki najpiękniejszy prezent !!!! oczywiście chcę zdjęcia jeśli masz na nie czas :) Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pewnie, że chcemy zdjęcia, jak najwięcej. A tak z innej beczki w ogóle nie brudzi w domu? Quote
basia bonnie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hund napisał(a):To jest niesamowite !!! jestem szczęśliwa i dostałam już od Warki najpiękniejszy prezent !!!! oczywiście chcę zdjęcia jeśli masz na nie czas :) też jestem baardzo szczęśliwa:multi: Zaraz idziemy na spacer, śnieg pada:cool3: mam kilka fotek, poproszę potem goldenkę to zrobimy ładne, spacerkowe:) ocelot napisał(a):Pewnie, że chcemy zdjęcia, jak najwięcej. A tak z innej beczki w ogóle nie brudzi w domu? :) nooo nie brudzi!:crazyeye:;):loveu: jeszcze chwilka i będą fotki ;) Quote
basia bonnie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 mam tylko dwie :( popołudniu postaram się o więcej ;)(zdjęcia troche złej jakości i czerwone oczka wyszły :P) Quote
Hund Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 tak na zdjęciach wyszła jak wystaraszona , a ak jest naprawdę ? jak zabawy z Bonnie? apetyt? Quote
basia bonnie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 dziś już mniej wystraszona, już ładnie chodzi po domu, a na spacerkach biega:) Apetyt ma, dziś ładnie jadła:) A dziś usiadłam i po jednej stronie miałam Boni po drugiej Warkę no i siedziały ładnie, Bonnie ją wąchała, ale już nie warczała, nie szczekała, była spokojna ! :multi: potem zeszłyśmy z łóżka to stały i się wąchały, ale ani się nie ugryzły,ani nawet nie warczały :) ! Quote
basia bonnie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 za co dziękujesz?:oops:;) Wareczka jest po prostu psiakiem,który potrzebuje cierpliwości, czasu i duużo miłości:loveu: Ale fakt, że szybko się uczy suńka:loveu: już wie, że jak biorę smycz i szelki do ręki to trzeba przyjść, bo idziemy na spacerek :) albo jak otwieram drzwi i mówię "choć Wareczko idziemy do drugiego pokoju" i idę powoli, to ona za mną:cool3::loveu: Quote
Recommended Posts