Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ehhh już nie ejsteśmy jej potrzebni :placz::eviltong:

doberek ;)[/QUOTE]

Takie towarzystwo zwariowane na punkcie psów:-o jest sobie potrzebne- to gwarze psy-chologicznej terenowa grupa wsparcia:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a może po tym uderzeniu stracila pamięć i zapomniała o dogo :eek2:[/QUOTE]

no to trzeba jej przypomnieć...:mad::diabloti:

Posted

te Twoje szczurki są booowskie :)a jak śmigaja po Ptysiaku :) kiedyś miałam sunię (mix teriera i pudla) i po niej tez moje chomiki a potem świnka morska smigała, normalnie Kica się na plecki przewracała a gryzonie jej po brzuszku latały :)

Posted

Witaj Izuniu :calus: Łamago :diabloti:
Mam chwilke, pomyslalam ze nadrobie zaleglosci u was :loveu: Jak zwykle mnie nie zawiedliscie - nadrabiania mam od cholery :diabloti:
Nowy banner i avek :loveu: Sama robilas zdolniacho? :loveu: :cool3:
Widzialam ze ogonki sie dogadaly i mieszkaja razem, baaaardzo sie ciesze :multi:
I Ptysiowe przeswietlenie wyszlo pieknie :multi: Widzisz niepotrzebne bylo to zamartwianie sie :mad: :calus:

Fotki przeswietne :multi:
[url]https://lh5.googleusercontent.com/-DM71xgsxGbs/UKVlrlBJDZI/AAAAAAAAGYg/6-Gc0irdpqE/s628/IMG_0060.JPG[/url] Slodziaki :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Nie ma sie co martwić, Iza żyje :multi:[/QUOTE]

to niech zbiera doopkę na Dogo :razz::evil_lol:prosim grzecznie przecież

Guest wolfheart
Posted

:mad::mad::mad:Iza...nie żebym chciała zaraz lać, na powitanie...ale wracaj:evil_lol:
chyba nie musimy się martwic?