Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']Dowód na to, że nie jestem normalna ^^:evil_lol:

:evil_lol: nie przejmuj się ja też nie jestem normalna.Normalność bywa nudna:eviltong:Świetna fotka i te z całuśnymi szczurkami też suuuuuper:p

Posted

Dzień dobry :)
Nie wiem jak u Was ale my mamy brzydko strasznie, mgła, mżawka i zimno:shake: Wczoraj miałam wrócić na dogo ale spacer skończył się o 22, Ptyś cały w błocie i ja też. Pies szczęśliwy ja nie koniecznie :evil_lol: Musiałam go wyczyścić i wyczesać bo nie lubię spać z błotnymi psami :evil_lol: jak już skończyłam to sama też musiałam się wyczyścić więc do wanny a potem już nic mi się nie chciało. Zerknełam jeszcze na owczarki ale też mi się nie chciało tam czytać itd więc pooglądałam horror na dobranoc i poszłam spać :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ale mnie rozpieszczasz zdjęciami szczurków :loveu: Ja dawałam z buzi szczurkom słonecznik :) Tak fajnie delikatnie go brały :loveu:
:loveu: bo szczurki są takie delikatne i słodkie :loveu:
Moje mnie liżą po ustach jak tylko dosięgną :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']aż nie wiem które zacytować :loveu: wszystkie piękne :loveu:

tak fajnie nienormalna jesteś , jak lubię :evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:

To dobrze, że nienormalni są lubiani :evil_lol:

[quote name='rashelek']Ileee zdjęć! :-D Wszystkie super :smile:
Taki kolor ścian mam w bufecie na uczelni, boski jest na żywo :loveu:
No zgadza się, na żywo jest dużo ładniejszy :)

[quote name='Angi']o jej! ufo ich porwało! :evil_lol:

https://lh4.googleusercontent.com/-Cgph1HOByNI/UK-0-OLcNiI/AAAAAAAAGkc/i1bZxIP0THc/s628/IMG_0170.JPG też mamy :-D
:evil_lol: takie błotne ufo :evil_lol:
Też Biedronkowe? :evil_lol: Nasze już umiera powoli :(

Posted

[quote name='phase']W sumie to nie głupie, dzięki Ptysiowi schudłabym. :grins: Zastanowię się nad tym. :evil_lol:

https://lh6.googleusercontent.com/-hFEDG4iqo-c/UK-05GQePCI/AAAAAAAAGjQ/uTuKTi754G0/s628/IMG_0132.JPG niebo. :loveu:

Szczureczki cudne. :loveu::loveu: No i Ptysio oczywiście. :loveu:
Z czego ?? :hmmmm::grins:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='marta.k9080']:evil_lol: nie przejmuj się ja też nie jestem normalna.Normalność bywa nudna:eviltong:Świetna fotka i te z całuśnymi szczurkami też suuuuuper:-P
Normalność jest nienormalna :evil_lol:

Posted

Ptyś ma nową koleżankę:multi: Ma na imię Mela i przyjechała kawał drogi do swojej nowej Rodzinki :loveu: Byłam zobaczyć dziś jak się mała ma. A ma się znakomicie, lepiej nie mogła trafić :)
No i chyba będziemy częściej się widywali bo super się psiaki bawią, bardzo mili i fajni są jej Pańcia i Pan a i mamy blisko do siebie :)
A to kilka zdjęć :)

cdn...

Posted

Angi napisał(a):
no dobra, widać że, się nie dowiem :evil_lol:

ale foty super :D

psiak jest adoptowany a Iza była na wizycie poadopcyjnej u panstwa ktorzy ją adoptowali :eviltong: