Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:mad::mad::mad:Iza...nie żebym chciała zaraz lać, na powitanie...ale wracaj:evil_lol:
chyba nie musimy się martwic?

Nie musicie się martwić ;) Iza ma malowanie w domu i lapka ma schowanego :)

Posted

[quote name='handzia']Kochani, potrzebuję osoby do wizyty PA w Mysłowicach. Dla tej suni z Zamościa :) Okolice ul. E. Plater...

Przypominam się :) Teraz byłaby to już wizyta poadopcyjna, ponieważ trafił nam się transport i grzechem by było z niego nie skorzystać. Pani jest bardzo fajna, sama pyta o wizytę, to będzie tylko formalność, bo kobieta naprawdę wspaniała. Tak wnioskuję z rozmów telefonicznych :) Bardzo proszę, może jest tutaj jakaś chętna cioteczka z Mysłowic?

Posted

Hej Kochani :loveu:

Przepraszam za moje zniknięcie.:roll:
Jak już Madzia napisała miałam malowanie bo mnie tak naszło nagle :evil_lol:
tak jak Iza wspomniała :) wczoraj chciałam wejść pod wieczór bo już skończyłam ale nie mogłam się zalogować na dogo :angryy::-(

Nie straciłam pamięci po uderzeniu i nie zapomniałam o dogo :evil_lol:

Głowa już mnie nie boli ale za to mam kolory tęczy jeszcze na czole :evil_lol:

Figunia tak sama robiłam avek i banerek :evil_lol:
A z tego prześwietlenia i że ogonki są razem to tez strasznie się cieszę :)

Vilenko ja też mam kilka stron do nadrabiania, nawet u Ptysia :evil_lol:

To bardzo miło, że tak grzecznie mnie prosicie... :roll: prawie się nawet nie boję :lol:

Kasia przepraszam jeszcze raz za ten komentarz wczoraj.:( Masz rację muszę mniej pracować i nie wdychać oparów farby :shake::evil_lol:

Aguś a wiesz? udało mi się nie spaść :multi: chociaż raz o mało co... :diabloti:

Ptyś czuje się dobrze :) Co prawda raz biegał z fiołkowym nosem, napił się farby w kolorze capuchino - chyba myślał że smakowo też będzie taka jak kolor :evil_lol:
Na spacer z Kolka wczoraj miał ubrany kaganiec, w ogóle obiecałam mu, że jak się nie poprawi to będzie go nosił jak biega bez smyczy:mad: już mam dość krzyczenia "fe" bo on co chwilę coś znajduje i zjada :shake:
Kupiłam Ptysiakowi świecącą kostkę :evil_lol: Teraz go widzę w nocy !!! :multi::evil_lol:

Siedzę obecnie w pracy, nie było mnie dwa dni w robocie a nie wiem od czego zacząć :/ Ale dziś w domu już mam luz i będę w końcu mogła poodwiedzać Wasze galerię :multi: A powiem szczerze, że strasznie się stęskniłam :loveu:

Guest wolfheart
Posted

:multi:Ptysie wróciły
Luna też ostatnio umaczała nochal w farbie :evil_lol:

Posted

Wow to zazdroszczę spontanicznego remontu :D Też bym u siebie malowanie chciała...
Jeżeli Ptyś Ci wpieprza śmieci na spacerach to faktycznie niech chodzi w kagańcu, dla jego dobra, bo coś mu może potem w jelitach utknąć. Kość, woreczek foliowy, różne psy mają pomysły.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Super, że wróciłaś :multi:

:Rose:

betty_labrador napisał(a):
znalazła sie i zguba :-D fajnie ze jestes :-D to malowanko na 102 było :smile: fajnie.

i żeby guziol szybko zszedł :-D

:evil_lol:
Guza nie ma ale kolory tęczy sa :D

marta.k9080 napisał(a):
:multi:Ptysie wróciły
Luna też ostatnio umaczała nochal w farbie :evil_lol:

Wiem o tym czytałam i stąd pomysł na fioletowy banerek dla Was :evil_lol:

unikatowydiament napisał(a):
hura jesteście w końcu:multi:
buziaczki ślemy:smile:

Buziaczki :)

rashelek napisał(a):
Wow to zazdroszczę spontanicznego remontu :-D Też bym u siebie malowanie chciała...
Jeżeli Ptyś Ci wpieprza śmieci na spacerach to faktycznie niech chodzi w kagańcu, dla jego dobra, bo coś mu może potem w jelitach utknąć. Kość, woreczek foliowy, różne psy mają pomysły.

To na co czekasz?? :razz: Farba, wałek i do roboty :evil_lol:
Wychodzę często na spacer w nocy i nie widzę co jada. Wtedy ten kaganiec to najlepsze rozwiązanie. Chyba, że bawi się ze mną i biega za zabawką to wtedy luz bo olewa wszystko inne :) W dzień jeszcze jestem w stanie go upilnować a też rzadko puszczam go bez smyczy bo dużo ludzi zaczyna coś brukać pod nosem. Na spacerze w lesie jest spoko bo nie zjada niczego, bardziej zajmuje go bieganie za patykiem i slalom między drzewami niż śmieci :)

Posted

[quote name='magdabroy']No ja myślę :mad::eviltong:

P.S. Wysłałaś obrazek? :cool3:
Masz dobrą nadzieję ;) i nie strasz pałą nooo... :shake::evil_lol:

ps. Jeszcze nie wysłałam i tez nie bij :( Coś jeszcze kombinuję i jak mi się uda to super :) ale Ci nie powiem co ;) Już niedługo na 500% wyślę.

[quote name='Klaudia&Aza']Dobry wieczór :smile:
Miłej nocy :)

[quote name='Besti']Potrafisz stwarzać napięcie:eviltong: i co tam wymalowałaś?:evil_lol:
No baa :evil_lol:
Wymalowałam córce pokój i kuchnię :evil_lol: Kuchnie sama bo nikt tak nie potrafi :evil_lol: Pokój dzieci i mąż mi pomogli :)

Posted

A to tak żebyście nie zapomnieli jak wyglądamy :evil_lol:

Mam masę zdjęć ale powstawiam potem jak nadrobię dogo ;)
I tak może po kilka bym miała co wstawiać do świąt :diabloti:

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)

Powoli udaje mi się nadrabiać dogo :multi::evil_lol:
ale nie wiem czy nadrobię w robocie zaległości :roll: Trudno najwyżej mnie zwolnią, pójdę na bezrobotne i będę miała więcej czasu na forum:evil_lol:

Nie wiem czy do nas jeszcze w ogóle Ktoś zagląda ale wstawię kilka fotek takich z przed malowania :eviltong: