Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
czyja psina?
i skąd? :D

Ja powiem :multi::multi::multi: Ptysiak jest dyskretna i dobrze wychowana, więc nie plotkuje ;)
Niedawno na tym wątku prosiłam o wizytę PA dla suni od nas, tzn z Zamościa z lubelskiego :) Sunia została podrzucona do znajomych, niestety nie mogli jej zatrzymać, więc szukałyśmy jej domu :) Ptysiak się do mnie zgłosiła :loveu: Obawiała się wizyty, bo to był jej pierwszy raz :razz: wyszło znakomicie, dodatkowo Ptyś znalazł nowa koleżankę :)
Ptysiak, wielkie dzięki :Rose:

Posted

[quote name='ania90']https://lh3.googleusercontent.com/-lOhlz0Oqp7k/ULDI_x1vMII/AAAAAAAAGpQ/VExNVMOMaXE/s628/IMG_0016.JPG jaka milosc :D
Od pierwszego spojrzenia ;)

[quote name='dOgLoV']oooo widzę że byłas na wizycie poadopcyjnej :multi::multi::multi::multi:

świetnie psiaki sie bawią :loveu: i jaki zadbany ten piesio :loveu::loveu::loveu::loveu:

https://lh3.googleusercontent.com/-lOhlz0Oqp7k/ULDI_x1vMII/AAAAAAAAGpQ/VExNVMOMaXE/s628/IMG_0016.JPG Ptyś chyba znalazł żonę :loveu::loveu::loveu::loveu:
A jaki słodki :loveu::loveu::loveu:

Jeśli ma to być jego przyszła żona to mają moje błogosławieństwo:loveu: Nieźle młoda sobie radzi z facetami :evil_lol:

[quote name='phase']Ała. :diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/-yG285tHajsE/ULDJCrHuafI/AAAAAAAAGp4/s4td5OJNNLg/s628/IMG_0027.JPG

:loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-KucCDk-TSBE/ULDI6WKYn8I/AAAAAAAAGoA/2AIEEOjo_7g/s665/IMG_0002.JPG
Miłość czasami boli :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Iza :smile:

Widzę, że na wizytę poadopcyją poszłaś z obstawą (czyt. Ptyś ;-)) :evil_lol:

https://lh3.googleusercontent.com/-lOhlz0Oqp7k/ULDI_x1vMII/AAAAAAAAGpQ/VExNVMOMaXE/s628/IMG_0016.JPG taka mała i go powaliła na łopatki :-D:-D:-D
Dobrej nocy Madziu :smile:

Przy okazji poszłam na spacer z Olą i Ptysiem bo nie padało :smile:
Głupek sam się ciągle kładł a ona po nim skakała :evil_lol::loveu:

[quote name='Natalia&Cody']A on nadal piękny i słodki :loveu:
I jaką fajną koleżanke ma :cool3:
:loveu:
Nawet bardzo fajna ;)

[quote name='agaga21']widać że psiaki przypadły sobie do gustu. super się bawią! :smile::smile:
Mała ma jeszcze takie szpileczki, że podrapała Ptysiowi uszy a Ptyś kilka razy walnął się na nią tak, że jej widać nie było i musiała się wyczołgać :evil_lol: ale nikt nie piszczał i nie uciekał czyli krzywda się nie działa :)

[quote name='Besti']Boski maluszek:multi: A Ptysiek jaki szczęśliwy haha:lol:
Oboje byli zachwyceni. Mela jak go zobaczyła zaczęła szczekać i warczeć. Jej Pańcia wystraszyła się, że ona tak na poważnie. Powiedziałam by ją puściła do niego i młoda od razu zaczęła się bawić. Ptysiek nawet nie miał szans ją obwąchać jak zaczęła skakać :evil_lol:

Posted

handzia napisał(a):
Ja powiem :multi::multi::multi: Ptysiak jest dyskretna i dobrze wychowana, więc nie plotkuje ;-)
Niedawno na tym wątku prosiłam o wizytę PA dla suni od nas, tzn z Zamościa z lubelskiego :smile: Sunia została podrzucona do znajomych, niestety nie mogli jej zatrzymać, więc szukałyśmy jej domu :smile: Ptysiak się do mnie zgłosiła :loveu: Obawiała się wizyty, bo to był jej pierwszy raz :razz: wyszło znakomicie, dodatkowo Ptyś znalazł nowa koleżankę :smile:

Angi napisał(a):
no dobra, widać że, się nie dowiem :evil_lol:

ale foty super :-D

No to się już dowiedziałaś :smile:

handzia napisał(a):
Ptysiak, wielkie dzięki :Rose:

Jeszcze raz powtórzę, że nie ma za co bo nic takiego nie zrobiłam :smile: A przy okazji bardzo miło spędziłam czas :smile:
Co do obawy, dobrze że trafiłam na tak miłych Ludzi. Agnieszka (Pańcia Melci) widać, że bardzo chce by wszystko było dobrze z małą. Zadawała pytania o żywienie, weterynarza, wychowanie... opowiadała jak Mela zachowywała się przez te kilka dni :smile: Mela ma przy okazji jeszcze wycieczki samochodem do przedszkola, jeździ na targ itd. tak, że sunia nie będzie raczej dzikuską a światową kobietką :evil_lol:
Sama proponowała następne spotkania by psy się pobawiły a ja jestem bardzo za. Zmęczony pies to szczęśliwy pies ;-)

unikatowydiament napisał(a):
miłego weekendziku,całuski ślemy:smile:

Wzajemnie Oscarki :smile:

Posted

A tak jeszcze kilka zdjęć do pośmiania się :evil_lol:

To się nazywa miłość :loveu:(Sebek mnie zabije jak to zobaczy:evil_lol:)

I to też miłość... :evil_lol::loveu:

A to zdjęcie rozwodowe :lol:

Uśmiechamy się czy dusimy psa? :evil_lol:

Z cyklu:
Mokry pies to... mokro w domu :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ładniutka ta koleżanka:loveu:
Ach Ptysiu, gdybym mogła Cię porządnie wymiziac...:loveu:

Posted

ohoho , Pancio kocha swojego 'synka" :loveu::evil_lol:

ale Ptyś ma wielki jęzor :crazyeye::evil_lol:

dlaczego psy tak kochaja kałuże :cool3: na pewno fajnie pozniej wygladał twój dom :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)

[quote name='marta.k9080']ładniutka ta koleżanka:loveu:
Ach Ptysiu, gdybym mogła Cię porządnie wymiziac...:loveu:
Zapraszamy do nas ;):loveu:

[quote name='dOgLoV']ohoho , Pancio kocha swojego 'synka" :loveu::evil_lol:

ale Ptyś ma wielki jęzor :crazyeye::evil_lol:

dlaczego psy tak kochaja kałuże :cool3: na pewno fajnie pozniej wygladał twój dom :evil_lol:
Dobrze, że On tego nie czyta :evil_lol:

Bardzo fajnie wyglądał :roll: nawet w poślizg wpadłam :evil_lol:
Kolka wody nie znosi i omija kałuże, zaczynam rozumieć jakie to wygodne czasami :evil_lol: ale z 2-giej strony głupio bo ona w deszcz nie wyjdzie w ogóle z domu chyba że w gumiakach i z parasolem :evil_lol:

[quote name='ania90']https://lh6.googleusercontent.com/-zYM5_2bOIBg/ULFdq8dUCmI/AAAAAAAAGrs/UUxq5iWE6_I/s568/IMG_0001.JPG gdybym ja dala takie zdjecie to bym miala leb urwany :evil_lol:
Ja też :evil_lol: dlatego On o tym nie wie :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Dobrze, że On tego nie czyta :evil_lol:

Bardzo fajnie wyglądał :roll: nawet w poślizg wpadłam :evil_lol:
Kolka wody nie znosi i omija kałuże, zaczynam rozumieć jakie to wygodne czasami :evil_lol: ale z 2-giej strony głupio bo ona w deszcz nie wyjdzie w ogóle z domu chyba że w gumiakach i z parasolem :evil_lol:

Ja też :evil_lol: dlatego On o tym nie wie :evil_lol:

Musi zaczac , w koncu dowie sie co trzyma pod dachem :evil_lol:

w poślizg :roflt::roflt::roflt::roflt:

to droga inwestycja bo od razu musiała byś kupić dwie pary gumiaków :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór Iza :)

Moja Tora do kałuży nie wchodzi, ale w deszczu lubi spacerować ;) Jedynie jka się bawi z psem albo ma głupawkę, to wtedy kałuży nie omija :evil_lol: