Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):eheeee a pewnie juz po 3 czekoladkach jestes i tylko dlatego nie pijesz nastepnej :eviltong: Nie uwierzysz chyba bo sama mam ciężko z wiarą ale od tamtego weekendu nie piłam wcale piwa :crazyeye: i nadal nie piję :diabloti: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie uwierzysz chyba bo sama mam ciężko z wiarą ale od tamtego weekendu nie piłam wcale piwa :crazyeye: i nadal nie piję :diabloti: a nastepny weekend już się zaczął :eviltong::evil_lol: a ja se jutro 2 walnę ale calsbergi :evil_lol: Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a): Ty z Ptysiem czy on z Tobą ? :evil_lol: Mam jeszcze jakieś 50 zdjęć :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::eviltong: Dawaj. :) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):a nastepny weekend już się zaczął :eviltong::evil_lol: a ja se jutro 2 walnę ale calsbergi :evil_lol: Nie rób mi smaku bo nawet nie mam piwa w domu :( Sebek chyba chory bo ani jednego nie kupił na weekend :shake: :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 phase napisał(a)::evil_lol::evil_lol::eviltong: Dawaj. :) W sumie to fajnie bo pies by pobiegał, Ty za psem i tez byś miała ruch na powietrzu :evil_lol: Zaraz będziecie mieli dość :razz: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a): Sebek chyba chory bo ani jednego nie kupił na weekend :shake: :evil_lol: ciekawe dlaczego :hmmmm: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):ciekawe dlaczego :hmmmm: Zgłupiał i zdziecinniał. Gra w jakieś gierki z dziećmi, które wyglądają jak gra do lat 5... i pije soczek :roll::evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Zgłupiał i zdziecinniał. Gra w jakieś gierki z dziećmi, które wyglądają jak gra do lat 5... i pije soczek :roll::evil_lol: on już się wprawia w te gry do lat 5ciu :eviltong: lada moment mu sie przydadzą :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dobry wieczór :) Poproszę potem ralecję z wizyty poadopcyjnej ;) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):on już się wprawia w te gry do lat 5ciu :eviltong: lada moment mu sie przydadzą :eviltong: A co dziecko planujecie wspólnie?? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):on już się wprawia w te gry do lat 5ciu :eviltong: lada moment mu sie przydadzą :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Poproszę potem ralecję z wizyty poadopcyjnej ;) Hej Madziu :) Na pewno zdam relację ;) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 UWAGA FOTY BĘDĄ!!! :evil_lol: jak skończę powiem koniec... ale to potrwaaaaaaaaa :evil_lol: Taki mix Troszkę sypialnianych Ptyś ogląda film :evil_lol: Ishtarka :loveu: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 To co? malujemy Pańcia? :razz: A potem sprawdzałem czy już wyschnięte i miałem fiołkowy nos :evil_lol: Nie dają mi jeść to jem plastikową kostkę :shake::evil_lol: Błagam!!! Jeść!!! :( Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Daj, daj ja pomaluję Cóż ciekawego tam mają?:roll: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Z cyklu gdzie na zdjęciu jest Ptyś? :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Buzi buzi :evil_lol: Pokemonowo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Dowód na to, że nie jestem normalna ^^:evil_lol: Nieszczęśliwy pies :( Koleczka :loveu: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 (edited) oOo ufo nadlatuje !!! :evil_lol: KONIEC!!! uffffffff :diabloti: Idę z psem jakbym nie wróciła to ufo nas porwało :evil_lol: Edited November 23, 2012 by Ptysiak Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ale mnie rozpieszczasz zdjęciami szczurków :loveu: Ja dawałam z buzi szczurkom słonecznik :) Tak fajnie delikatnie go brały :loveu: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 aż nie wiem które zacytować :loveu: wszystkie piękne :loveu: tak fajnie nienormalna jesteś , jak lubię :evil_lol: Quote
rashelek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ileee zdjęć! :D Wszystkie super :) Taki kolor ścian mam w bufecie na uczelni, boski jest na żywo :loveu: Quote
Recommended Posts