Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skąd ja znam zjadanie wszystkiego po drodze :D ja to chyba obkleję Ottonowi pysk taśmą bo mnie na kaganiec nie stać :diabloti: a poza tym jak by on wyglądał w kagańcu na samą myśl chce mi się śmiać :D
Fajnie, że już po malowaniu :D i że wróciliście :) :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiu i Ty tak pozwalasz tym małym szczurowatym...:evil_lol:Słodki chłopak i jaki kochany.
Iza ,Ty i Ptyś naprawdę do siebie pasujecie.Śliczna wspólna fotka:p

Posted

Nie moge sie napatrzec na te fotki ze szczurami :loveu: Ptysio sie idealnie spisuje jako szczurzy kolega :loveu:

Ta wspolna fotka ktora byla tez na fb jest piekna :loveu: Bardzo zaluje ze nie mam podobnych z moimi kropami... ale zwyczajnie nie ma kto nam jej zrobic :(

Posted

[quote name='Izabela124.']https://lh6.googleusercontent.com/-HdASmS9rmR4/UK1SKV6v3YI/AAAAAAAAGeM/65m-6arajAA/s503/IMG_0001.JPG potwór :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja kocham tego potworka :loveu:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Iza :smile:

Ptysio :loveu:

Szczurki :multi::loveu:
Dzień dobry Madziu :)
[TABLE]
[TR]
[TD="class: cke_dark_background cke_centered"]:loveu:[/TD]
[TD="colspan: 4"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[quote name='Joann']lojejku dawno tu nie zaglądałam, a to już taki wieelki pies sie z niego zrobił. ładnie wyrośl .
A tam wielki od razu, to zdjęcia tak powiększają :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Nie moge sie napatrzec na te fotki ze szczurami :loveu: Ptysio sie idealnie spisuje jako szczurzy kolega :loveu:

Ta wspolna fotka ktora byla tez na fb jest piekna :loveu: Bardzo zaluje ze nie mam podobnych z moimi kropami... ale zwyczajnie nie ma kto nam jej zrobic :-(
:loveu:
A Twój TZ nie może Wam zdjęcia pstryknąć ?? :razz:
Mój Sebek czasami robi zdjęcia i czasami nawet mu wychodzą :evil_lol:

[quote name='Kaaasia']Ptysiek rozrabiaka :loveu:
Może to dziwne ale ja wolę jak jest taki rozrabiaka :loveu: niż jak coś mu dolega i jest taki spokojny...

Posted

[quote name='Sonkowa']Hej :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-RKZXmizV4p4/UK1SNS3DqnI/AAAAAAAAGew/7aU6LkRUueE/s672/IMG_0019.JPG moja też ma podobną fotkę , ale z świnkami morskimi :multi:

https://lh6.googleusercontent.com/-LrXvg2OlLUY/UK1SZDJcbmI/AAAAAAAAGgs/fsBO78SpcZs/s800/IMG_0094.JPG - Ale jemu podoba się ta zabaweczka ;)
Hej :loveu:

A wstawiałaś tą fotke w galerii? Bo nie widziałam :oops:
Podoba się bo tylko na spacerach nią się bawi. ;) W domu by przeżyła góra 5 minut :evil_lol:

[quote name='Shilomaniak']:-oO Bosssze, Ptysiowi jakiś obcy z dzioba wychodzi a na dodatek cały świeci, Marsjanie u Was czy to ten zapowiadany koniec świata?:evil_lol:
buhaha, dobre! :evil_lol:
To ufolki, u nas tego pełno :evil_lol:

[quote name='Ana :)']Skąd ja znam zjadanie wszystkiego po drodze :-D ja to chyba obkleję Ottonowi pysk taśmą bo mnie na kaganiec nie stać :diabloti: a poza tym jak by on wyglądał w kagańcu na samą myśl chce mi się śmiać :-D
Fajnie, że już po malowaniu :-D i że wróciliście :smile: :loveu:
Chciałabym zobaczyć Otto w kagańcu :evil_lol:
Po ale i tak jeszcze duuużo malowania i szpachlowania itd przed nami :)

[quote name='marta.k9080']Ptysiu i Ty tak pozwalasz tym małym szczurowatym...:evil_lol:Słodki chłopak i jaki kochany.
Iza ,Ty i Ptyś naprawdę do siebie pasujecie.Śliczna wspólna fotka:-P
Jedyne co to muszę pilnować bo one wchodzą pod niego jak siada a czasami on potem się kładzie i... nie wiem jakim cudem ogonki to przeżywają ale ja zawsze mam wizję, że jak Ptyś wstanie to pod nim będzie naleśnik :evil_lol: a one głupie tam się pchają i dobrze im tam :evil_lol:
Dwa Pokemonki to pasujemy :evil_lol:

Jutro idę zobaczyć tą śliczna sunieczkę :loveu:
http://img560.imageshack.us/img560/5447/26122012006.jpg

Nie wiem jak mi pójdzie wizyta bo pierwszy raz idę na coś takiego ale udam specjalistkę :evil_lol: W sumie to już się nie mogę doczekać bo strasznie jestem ciekawa jak psinka wygląda :loveu:

Siedzę w pracy a pracuję na rynku. Biega tu mały czarny piesek od rana, ma obróżkę ale bez adresu :-( zaczepia co chwilę Kogoś. Nie ma chyba więcej niż 4-5 miesięcy. Nie mogę zabrać go do biura bo by mi Ojciec głowę urwał a strasznie szkoda mi psiaka :/

Posted

[quote name='phase']heej. :)
https://lh3.googleusercontent.com/-BZoTLa3DcS0/UK1SUt_Im7I/AAAAAAAAGf4/n-kq9SuoweQ/s672/IMG_0060.JPG uwielbiam takie zdjęcia i widoki. :loveu:

Jak mało Ci malowania to zapraszam do mnie, może w końcu u mnie się ruszy z remontem. :diabloti:
Ile Ptysiaczek już ma?
Też kocham takie widoki :loveu:
Ostatnio był cudny zachód, słońce czerwone. Biegłam szybko kawał drogi by zrobić zdjęcie bo tam gdzie byłam drzewa zasłaniały a jak dobiegłam to słońca już nie było :(:evil_lol:

Ja Ci pomaluję ale Ty przyjedziesz pomagać u mnie w remoncie, okej?? :diabloti:

2-go grudnia 10 miesięcy :)

Posted

Za 30 minut mam weekend!!! :multi: i spadam z pracy :evil_lol:
Mam nadzieję, że net w domu naprawili bo od wczoraj nie mamy znowu :mad: już mnie zaczyna wkurzać, co coś robią na naszej ulicy to kable uszkodzą... :angryy:

Posted

[quote name='Ptysiak']Też kocham takie widoki :loveu:
Ostatnio był cudny zachód, słońce czerwone. Biegłam szybko kawał drogi by zrobić zdjęcie bo tam gdzie byłam drzewa zasłaniały a jak dobiegłam to słońca już nie było :(:evil_lol:

Ja Ci pomaluję ale Ty przyjedziesz pomagać u mnie w remoncie, okej?? :diabloti:

2-go grudnia 10 miesięcy :)
:roflt:
Jeżeli 160 cm i 50 kg Ci się przyda to spoko. :grins: Ja będę wychodzić z Ptysiem. :evil_lol:
Aaaa to jeszcze; myślałam, że więcej ma, ale chłopak naprawdę coraz ładniejszy się robi. ;)

Posted

Sonkowa napisał(a):
Zaraz wstawię fotkę ze świnkami :)
Ja już się ciesze :multi: ,bo mam weekend a ten tydzień był okropny :diabloti:

Widziałam zdjęcia, śliczne :loveu:

phase napisał(a):
:roflt:
Jeżeli 160 cm i 50 kg Ci się przyda to spoko. :grins: Ja będę wychodzić z Ptysiem. :evil_lol:
Aaaa to jeszcze; myślałam, że więcej ma, ale chłopak naprawdę coraz ładniejszy się robi. ;-)

Ty z Ptysiem czy on z Tobą ? :evil_lol:
W lutym skończy rok :)

justysiek napisał(a):
mój Cez 1 grudnia roczek skończy:loveu:

No to będzie pewnie imprezka ;)

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;-)

zdjecia słodkie :loveu:

Mam jeszcze jakieś 50 zdjęć :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Zjem czekoladę i wypiję kawę to powstawiam bo teraz mam zajęte ręce :evil_lol:

musiałam drugi raz przeczytac bo miałam wrazenie ze sie pomyliłaś z tą czekolada i miało być wypiję czekoladę :evil_lol: ( czyt. piwo :evil_lol: )

Posted

dOgLoV napisał(a):
musiałam drugi raz przeczytac bo miałam wrazenie ze sie pomyliłaś z tą czekolada i miało być wypiję czekoladę :evil_lol: ( czyt. piwo :evil_lol: )

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jestem na odwyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jestem na odwyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eheeee a pewnie juz po 3 czekoladkach jestes i tylko dlatego nie pijesz nastepnej :eviltong: