Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hej :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-RKZXmizV4p4/UK1SNS3DqnI/AAAAAAAAGew/7aU6LkRUueE/s672/IMG_0019.JPG moja też ma podobną fotkę , ale z świnkami morskimi :multi: https://lh6.googleusercontent.com/-LrXvg2OlLUY/UK1SZDJcbmI/AAAAAAAAGgs/fsBO78SpcZs/s800/IMG_0094.JPG - Ale jemu podoba się ta zabaweczka ;) Quote
Besti Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ale tu bojowo wyglądacie razem https://lh6.googleusercontent.com/-zIzlHIiPAGk/UK1SQPegmmI/AAAAAAAAGfQ/oMYTZqIa_f4/s781/IMG_0042.JPG :evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 :-oO Bosssze, Ptysiowi jakiś obcy z dzioba wychodzi a na dodatek cały świeci, Marsjanie u Was czy to ten zapowiadany koniec świata?:evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Skąd ja znam zjadanie wszystkiego po drodze :D ja to chyba obkleję Ottonowi pysk taśmą bo mnie na kaganiec nie stać :diabloti: a poza tym jak by on wyglądał w kagańcu na samą myśl chce mi się śmiać :D Fajnie, że już po malowaniu :D i że wróciliście :) :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ptysiu i Ty tak pozwalasz tym małym szczurowatym...:evil_lol:Słodki chłopak i jaki kochany. Iza ,Ty i Ptyś naprawdę do siebie pasujecie.Śliczna wspólna fotka:p Quote
Izabela124. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-HdASmS9rmR4/UK1SKV6v3YI/AAAAAAAAGeM/65m-6arajAA/s503/IMG_0001.JPG potwór :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dobry wieczór Iza :) Ptysio :loveu: Szczurki :multi::loveu: Quote
Joann Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 lojejku dawno tu nie zaglądałam, a to już taki wieelki pies sie z niego zrobił. ładnie wyrośl . Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Nie moge sie napatrzec na te fotki ze szczurami :loveu: Ptysio sie idealnie spisuje jako szczurzy kolega :loveu: Ta wspolna fotka ktora byla tez na fb jest piekna :loveu: Bardzo zaluje ze nie mam podobnych z moimi kropami... ale zwyczajnie nie ma kto nam jej zrobic :( Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Izabela124.']https://lh6.googleusercontent.com/-HdASmS9rmR4/UK1SKV6v3YI/AAAAAAAAGeM/65m-6arajAA/s503/IMG_0001.JPG potwór :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja kocham tego potworka :loveu: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Iza :smile: Ptysio :loveu: Szczurki :multi::loveu: Dzień dobry Madziu :) [TABLE] [TR] [TD="class: cke_dark_background cke_centered"]:loveu:[/TD] [TD="colspan: 4"][/TD] [/TR] [/TABLE] [quote name='Joann']lojejku dawno tu nie zaglądałam, a to już taki wieelki pies sie z niego zrobił. ładnie wyrośl . A tam wielki od razu, to zdjęcia tak powiększają :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Nie moge sie napatrzec na te fotki ze szczurami :loveu: Ptysio sie idealnie spisuje jako szczurzy kolega :loveu: Ta wspolna fotka ktora byla tez na fb jest piekna :loveu: Bardzo zaluje ze nie mam podobnych z moimi kropami... ale zwyczajnie nie ma kto nam jej zrobic :-( :loveu: A Twój TZ nie może Wam zdjęcia pstryknąć ?? :razz: Mój Sebek czasami robi zdjęcia i czasami nawet mu wychodzą :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Ptysiek rozrabiaka :loveu: Może to dziwne ale ja wolę jak jest taki rozrabiaka :loveu: niż jak coś mu dolega i jest taki spokojny... Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Sonkowa']Hej :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-RKZXmizV4p4/UK1SNS3DqnI/AAAAAAAAGew/7aU6LkRUueE/s672/IMG_0019.JPG moja też ma podobną fotkę , ale z świnkami morskimi :multi: https://lh6.googleusercontent.com/-LrXvg2OlLUY/UK1SZDJcbmI/AAAAAAAAGgs/fsBO78SpcZs/s800/IMG_0094.JPG - Ale jemu podoba się ta zabaweczka ;) Hej :loveu: A wstawiałaś tą fotke w galerii? Bo nie widziałam :oops: Podoba się bo tylko na spacerach nią się bawi. ;) W domu by przeżyła góra 5 minut :evil_lol: [quote name='Shilomaniak']:-oO Bosssze, Ptysiowi jakiś obcy z dzioba wychodzi a na dodatek cały świeci, Marsjanie u Was czy to ten zapowiadany koniec świata?:evil_lol: buhaha, dobre! :evil_lol: To ufolki, u nas tego pełno :evil_lol: [quote name='Ana :)']Skąd ja znam zjadanie wszystkiego po drodze :-D ja to chyba obkleję Ottonowi pysk taśmą bo mnie na kaganiec nie stać :diabloti: a poza tym jak by on wyglądał w kagańcu na samą myśl chce mi się śmiać :-D Fajnie, że już po malowaniu :-D i że wróciliście :smile: :loveu: Chciałabym zobaczyć Otto w kagańcu :evil_lol: Po ale i tak jeszcze duuużo malowania i szpachlowania itd przed nami :) [quote name='marta.k9080']Ptysiu i Ty tak pozwalasz tym małym szczurowatym...:evil_lol:Słodki chłopak i jaki kochany. Iza ,Ty i Ptyś naprawdę do siebie pasujecie.Śliczna wspólna fotka:-P Jedyne co to muszę pilnować bo one wchodzą pod niego jak siada a czasami on potem się kładzie i... nie wiem jakim cudem ogonki to przeżywają ale ja zawsze mam wizję, że jak Ptyś wstanie to pod nim będzie naleśnik :evil_lol: a one głupie tam się pchają i dobrze im tam :evil_lol: Dwa Pokemonki to pasujemy :evil_lol: Jutro idę zobaczyć tą śliczna sunieczkę :loveu: http://img560.imageshack.us/img560/5447/26122012006.jpg Nie wiem jak mi pójdzie wizyta bo pierwszy raz idę na coś takiego ale udam specjalistkę :evil_lol: W sumie to już się nie mogę doczekać bo strasznie jestem ciekawa jak psinka wygląda :loveu: Siedzę w pracy a pracuję na rynku. Biega tu mały czarny piesek od rana, ma obróżkę ale bez adresu :-( zaczepia co chwilę Kogoś. Nie ma chyba więcej niż 4-5 miesięcy. Nie mogę zabrać go do biura bo by mi Ojciec głowę urwał a strasznie szkoda mi psiaka :/ Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 heej. :) https://lh3.googleusercontent.com/-BZoTLa3DcS0/UK1SUt_Im7I/AAAAAAAAGf4/n-kq9SuoweQ/s672/IMG_0060.JPG uwielbiam takie zdjęcia i widoki. :loveu: Jak mało Ci malowania to zapraszam do mnie, może w końcu u mnie się ruszy z remontem. :diabloti: Ile Ptysiaczek już ma? Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='phase']heej. :) https://lh3.googleusercontent.com/-BZoTLa3DcS0/UK1SUt_Im7I/AAAAAAAAGf4/n-kq9SuoweQ/s672/IMG_0060.JPG uwielbiam takie zdjęcia i widoki. :loveu: Jak mało Ci malowania to zapraszam do mnie, może w końcu u mnie się ruszy z remontem. :diabloti: Ile Ptysiaczek już ma? Też kocham takie widoki :loveu: Ostatnio był cudny zachód, słońce czerwone. Biegłam szybko kawał drogi by zrobić zdjęcie bo tam gdzie byłam drzewa zasłaniały a jak dobiegłam to słońca już nie było :(:evil_lol: Ja Ci pomaluję ale Ty przyjedziesz pomagać u mnie w remoncie, okej?? :diabloti: 2-go grudnia 10 miesięcy :) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Za 30 minut mam weekend!!! :multi: i spadam z pracy :evil_lol: Mam nadzieję, że net w domu naprawili bo od wczoraj nie mamy znowu :mad: już mnie zaczyna wkurzać, co coś robią na naszej ulicy to kable uszkodzą... :angryy: Quote
Sonka95 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Hej :loveu: Zaraz wstawię fotkę ze świnkami :) Ja już się ciesze :multi: ,bo mam weekend a ten tydzień był okropny :diabloti: Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Też kocham takie widoki :loveu: Ostatnio był cudny zachód, słońce czerwone. Biegłam szybko kawał drogi by zrobić zdjęcie bo tam gdzie byłam drzewa zasłaniały a jak dobiegłam to słońca już nie było :(:evil_lol: Ja Ci pomaluję ale Ty przyjedziesz pomagać u mnie w remoncie, okej?? :diabloti: 2-go grudnia 10 miesięcy :) :roflt: Jeżeli 160 cm i 50 kg Ci się przyda to spoko. :grins: Ja będę wychodzić z Ptysiem. :evil_lol: Aaaa to jeszcze; myślałam, że więcej ma, ale chłopak naprawdę coraz ładniejszy się robi. ;) Quote
justysiek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 mój Cez 1 grudnia roczek skończy:loveu: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Sonkowa napisał(a):Hej :loveu: Zaraz wstawię fotkę ze świnkami :) Ja już się ciesze :multi: ,bo mam weekend a ten tydzień był okropny :diabloti: Hej :loveu: Widziałam zdjęcia, śliczne :loveu: phase napisał(a)::roflt: Jeżeli 160 cm i 50 kg Ci się przyda to spoko. :grins: Ja będę wychodzić z Ptysiem. :evil_lol: Aaaa to jeszcze; myślałam, że więcej ma, ale chłopak naprawdę coraz ładniejszy się robi. ;-) Ty z Ptysiem czy on z Tobą ? :evil_lol: W lutym skończy rok :) justysiek napisał(a):mój Cez 1 grudnia roczek skończy:loveu: No to będzie pewnie imprezka ;) dOgLoV napisał(a):Hejka ;-) zdjecia słodkie :loveu: Hej :loveu: Mam jeszcze jakieś 50 zdjęć :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a): Mam jeszcze jakieś 50 zdjęć :evil_lol: Dzisiaj mam dużooooo czasu więc się nie krępuj :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):Dzisiaj mam dużooooo czasu więc się nie krępuj :evil_lol: Zjem czekoladę i wypiję kawę to powstawiam bo teraz mam zajęte ręce :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Zjem czekoladę i wypiję kawę to powstawiam bo teraz mam zajęte ręce :evil_lol: musiałam drugi raz przeczytac bo miałam wrazenie ze sie pomyliłaś z tą czekolada i miało być wypiję czekoladę :evil_lol: ( czyt. piwo :evil_lol: ) Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 dOgLoV napisał(a):musiałam drugi raz przeczytac bo miałam wrazenie ze sie pomyliłaś z tą czekolada i miało być wypiję czekoladę :evil_lol: ( czyt. piwo :evil_lol: ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem na odwyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem na odwyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eheeee a pewnie juz po 3 czekoladkach jestes i tylko dlatego nie pijesz nastepnej :eviltong: Quote
Recommended Posts