Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymamy kciuki za szybką poprawę Ptysiowego zdrówka! :loveu:
Trzymaj się jakoś, wyobrażam sobie co przechodzisz. I nie ma się co wstydzić, ja też strasznie przeżywam jak Mice coś jest (chociaż niektóre rzeczy się powtarzają i już tak nie panikuję ;)).

Posted

Dziękuję Wam za te słowa i za to, że jesteście :Rose::buzi::calus::Rose:

Właśnie wyszłam z Ptysiem na mały spacerek. Pobiegaliśmy po śniegu. Wywróciłam się jak biegliśmy, wrócił do mnie, polizał po policzku i patrzył ze zdziwieniem... no co Ty Pańcia, biegać nie potrafisz?
Teraz leży za mną na narożniku i zasypia.

Taka stara dooopa ze nie a tak się martwię... czytałam co piszecie i się znowu rozpłakałam...
Chyba muszę kupić sobie jakiś nervosol czy coś :/

Posted

ps. no i przepraszam, że nie nadrobiłam jeszcze wszystkich galerii i nie zaglądam...:(
Powoli nadrobię obiecuję. Nawet już zaczęłam i miałam w planach dziś kontynuować ale nie wiem czy mam na to głowę dzisiaj...

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Dziękuję Wam za te słowa i za to, że jesteście :Rose::buzi::calus::Rose:

Właśnie wyszłam z Ptysiem na mały spacerek. Pobiegaliśmy po śniegu. Wywróciłam się jak biegliśmy, wrócił do mnie, polizał po policzku i patrzył ze zdziwieniem... no co Ty Pańcia, biegać nie potrafisz?
Teraz leży za mną na narożniku i zasypia.

Taka stara dooopa ze nie a tak się martwię... czytałam co piszecie i się znowu rozpłakałam...
Chyba muszę kupić sobie jakiś nervosol czy coś :/

nie rycz kobieto,szkoda oczu:calus:
a nami się nie martw pisz u siebie o Ptysiu:loveu:

ps.nervosol ma smak wyjątkowo ohydny

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jak dziś Ptyś??

o to samo pytam:calus:

Posted

Dzień dobry :)

Noc przespał spokojnie. Ja się nie wyspałam bo co chwilę wstawałam zobaczyć co u niego. Oglądałam całą noc filmy bo i tak nie mogłam zasnąć.:/
Jesteśmy już po spacerku. Pobiegał nawet troszkę i powściekał się na śniegu :)
Zjadł śniadanie i dostał tabletki. Teraz śpi jak przeważnie o tej godzinie.
Odpukać chodzi już normalnie i nie kiwa tak głową jak wczoraj. Wygląda jakby nic mu nie było.
Jest troszkę senny chyba po tym aviomarinie. W sumie się nie dziwię bo ja po tym potrafię spać 24 godziny...
Bardzo dużo pije i sika.

Idę się położyć puki śpi i jest okej bo padam. Może uda mi się chwilę pospać spokojnie.

Guest wolfheart
Posted

cieszę się bardzo,że Ptyś czuje się lepiej:loveu: Ty jesteś dla niego taka kochana...:p

Posted

magdabroy napisał(a):
A może to nie problem z uchem, tylko sam błędnik? I dlatego były te zawroty ;)

Nie mam pojęcia ale cieszę się, że jest poprawa :)

Ledwo siedzę a zasnąć nie potrafię :/