Ana :) Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Duuużo zdrówka dla Ptysia ! dobrze, że już lepiej się czuje :) Quote
Shilomaniak Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jeśli to dobra diagnoza, trzeba w to wierzyć, to za parę dni będzie lepiej, ważne że zjada i pije- musi być dobrze, trzymam kciukasy i uszy zewnętrzne do góry! Quote
rashelek Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Trzymamy kciuki za szybką poprawę Ptysiowego zdrówka! :loveu: Trzymaj się jakoś, wyobrażam sobie co przechodzisz. I nie ma się co wstydzić, ja też strasznie przeżywam jak Mice coś jest (chociaż niektóre rzeczy się powtarzają i już tak nie panikuję ;)). Quote
Ptysiak Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Dziękuję Wam za te słowa i za to, że jesteście :Rose::buzi::calus::Rose: Właśnie wyszłam z Ptysiem na mały spacerek. Pobiegaliśmy po śniegu. Wywróciłam się jak biegliśmy, wrócił do mnie, polizał po policzku i patrzył ze zdziwieniem... no co Ty Pańcia, biegać nie potrafisz? Teraz leży za mną na narożniku i zasypia. Taka stara dooopa ze nie a tak się martwię... czytałam co piszecie i się znowu rozpłakałam... Chyba muszę kupić sobie jakiś nervosol czy coś :/ Quote
Ptysiak Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 ps. no i przepraszam, że nie nadrobiłam jeszcze wszystkich galerii i nie zaglądam...:( Powoli nadrobię obiecuję. Nawet już zaczęłam i miałam w planach dziś kontynuować ale nie wiem czy mam na to głowę dzisiaj... Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ptysiak napisał(a):Dziękuję Wam za te słowa i za to, że jesteście :Rose::buzi::calus::Rose: Właśnie wyszłam z Ptysiem na mały spacerek. Pobiegaliśmy po śniegu. Wywróciłam się jak biegliśmy, wrócił do mnie, polizał po policzku i patrzył ze zdziwieniem... no co Ty Pańcia, biegać nie potrafisz? Teraz leży za mną na narożniku i zasypia. Taka stara dooopa ze nie a tak się martwię... czytałam co piszecie i się znowu rozpłakałam... Chyba muszę kupić sobie jakiś nervosol czy coś :/ nie rycz kobieto,szkoda oczu:calus: a nami się nie martw pisz u siebie o Ptysiu:loveu: ps.nervosol ma smak wyjątkowo ohydny Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Głowa od płaczu boli....bedzie dobrze, musi być. Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja też czytając nie raz wpisy na forach mam łzy w oczach , pewnie my zwierzoluby juz tak mamy :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 magdabroy napisał(a):Jak dziś Ptyś?? o to samo pytam:calus: Quote
Ptysiak Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Dzień dobry :) Noc przespał spokojnie. Ja się nie wyspałam bo co chwilę wstawałam zobaczyć co u niego. Oglądałam całą noc filmy bo i tak nie mogłam zasnąć.:/ Jesteśmy już po spacerku. Pobiegał nawet troszkę i powściekał się na śniegu :) Zjadł śniadanie i dostał tabletki. Teraz śpi jak przeważnie o tej godzinie. Odpukać chodzi już normalnie i nie kiwa tak głową jak wczoraj. Wygląda jakby nic mu nie było. Jest troszkę senny chyba po tym aviomarinie. W sumie się nie dziwię bo ja po tym potrafię spać 24 godziny... Bardzo dużo pije i sika. Idę się położyć puki śpi i jest okej bo padam. Może uda mi się chwilę pospać spokojnie. Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 cieszę się bardzo,że Ptyś czuje się lepiej:loveu: Ty jesteś dla niego taka kochana...:p Quote
Klaudia&Aza Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Dobrze, że z Ptysiem dzisiaj już trochę lepiej :calus: Quote
phase Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 No i super! Oby z każdym dniem było lepiej! Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A może to nie problem z uchem, tylko sam błędnik? I dlatego były te zawroty ;) Quote
Ptysiak Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 magdabroy napisał(a):A może to nie problem z uchem, tylko sam błędnik? I dlatego były te zawroty ;) Nie mam pojęcia ale cieszę się, że jest poprawa :) Ledwo siedzę a zasnąć nie potrafię :/ Quote
stokrotka.af Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 zdrówka wszyscy się tutaj martwimy o Was! Quote
Oscar Patric Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 cieszymy się bardzo że Ptyś lepiej się czuje:) Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 super że z Ptysiaczkiem już lepiej :loveu: tylko Ty nam na nerwice nie zachoruj :mad: Quote
Patik Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Trzymamy dalej kciuki,super,ze się poprawia :) Quote
Recommended Posts