stokrotka.af Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 noooooooooooo super wieści o Ptysiaku :) oj tam oj tam jak był kruszynka tak kruszynka pozostał, tylko ciut większą ;) Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 stokrotka.af napisał(a):noooooooooooo super wieści o Ptysiaku :) oj tam oj tam jak był kruszynka tak kruszynka pozostał, tylko ciut większą ;) Taka kruszynka inaczej :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):Iza, gdzie Ty znowu jesteś?? to brzmi złowieszczo... Quote
Ptysiak Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):Iza, gdzie Ty znowu jesteś?? Żyję Madziu :) Usnęłam na troszkę bo znowu nocy nie przespałam zbytnio... Ptysia męczą tabletki, co chwilę siku mu się chce. Rano jest ożywiony i wesoły a na wieczór robi się taki spokojny i senny... W ogóle jest inny niż zawsze. Dużo spokojniejszy, wyciszony. Ciągle się martwię... :( Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Będzie dobrze Iza ;) Musi być, nie ma innego wyjścia :) Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ptysiak napisał(a):Żyję Madziu :) Usnęłam na troszkę bo znowu nocy nie przespałam zbytnio... Ptysia męczą tabletki, co chwilę siku mu się chce. Rano jest ożywiony i wesoły a na wieczór robi się taki spokojny i senny... W ogóle jest inny niż zawsze. Dużo spokojniejszy, wyciszony. Ciągle się martwię... :( oj Iza...będziesz siwa od tych zmartwień,a tego pewnie nie chcesz... to działanie tabletek,tak go zmienia...przecież jest poprawa Ptyś czuje się lepiej,nie martw się tak bo on to wyczuje,a i Tobie taki stres nie wyjdzie na dobre:calus: Quote
Ty$ka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nie martw się kochana, wszystko będzie dobrze :) A Ptysiu jak był małą pchełką, tak dalej nią jest :evil_lol: :siara: Quote
kalyna Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Iza będzie dobrze :kciuki: to na pewno przez te tabletki.. Ptysiu to jest dzielny chłopak... weź wypij sobie lampkę wina, rozluźnij się i przestań się martwić. A i Ptyśkowi udzieli się Twój dobry nastrój ;) Quote
Besti Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Witajcie Ptysiaczki! Nadrobiłam kilka stron bo też teraz mało na dogo przesiaduję. Jak to jest że takie fajne psiurki zawsze jakiegoś dziadostwa się nabawią. Zdrówka życzę dla Małego, a Ty Iza odpoczywaj, odżywiaj się dobrze bo wykończysz się kobieto! Quote
phase Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jest lepiej i z każdym dniem tak będzie! Quote
ania90 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Witamy sie u Was :) zdrowka zyczymy :) Quote
łamAga Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dzień dobry Ptysiaczki ;) mamy nadzieję że już jest mega dobrze z Ptysiaczkiem :loveu: Quote
Ana :) Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 hej :) na pewno będzie wszystko dobrze z Ptysiem ! Quote
Ty$ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 phase napisał(a):I jak z Ptysiaczkiem, lepiej już?. Dołączam się do pytania ;) Quote
Ptysiak Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Hej W sumie to bez zmian. Nadal jest spokojny, osłabiony, mało się bawi i dużo śpi, pije, je. Mam wrażenie jakby był ciągle głodny. Zachowuje się jak hmmm... dorosły pies czasami a nie dzieciak, którego znam... Jutro idziemy na 17-tą do kontroli. Mam nadzieję, że czegoś się dowiem bardziej konkretnego... Quote
Karro Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Trzymam kciuki, żeby na kontroli były same dobre wieści :) Quote
Sonka95 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Trzymam kciuki za jutrzejszą kontrolę ;) abyście się czegoś dowiedzieli ... Quote
Błyskotka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Trzymamy kciuki i czekamy na wieści. Quote
Recommended Posts