Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']:kciuki:

przychodze sie przywitać :)[/QUOTE]

Irytują mnie takie święte oburzenia ,bo ktoś nie wchodzi na dogo.Nie wchodzi ,bo mu sie do jasnej cholery nie chce/ma problemy/remont/sraczkę ,albo nawał pracy i NIE MUSI nikomu o tym mówić.To jest nasza FORUMOWA znajoma ,a nie matka/córka ,która się nie odzywa.Ale widać jak ktoś ma za dużo czasu to lubi pouczać innych co właśnie JEST NIEGRZECZNE.

HEJ PTYSIAKOWA!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='magdabroy']Aleks, nie irytuj się tak :evil_lol:[/QUOTE]

No ,ale sorry wkur.... mnie takie rzucanie się o byle gówno jakby nie było większych problemów.Pouczania ludzi też nienawidzę.Tak jak i wielkich pretensji o nic....
I pieprzenie ,że coś tam było niegrzeeczne...

Posted

Witaj Iza!
Widze ze i Ty nie masz kiedy zajrzec na dogo... Ja, choc ostatnio mialam troche wiecej czasu, nie moglam sie do tego zmusic. Ciezko wrocic po tak dlugim czasie (ciezko nadrobic wszystko!!!! bo zanim dotre do polowy to juz musze schodzic z dogo :evil_lol:).

Ptysio wlasciwie duzo sie nie zmienil, ale widac ze wydoroslal :loveu:

Guest wolfheart
Posted

:new-bday::new-bday::new-bday: Wszystkiego najlepsiego!

Posted

Cześć Ciocie i Wujki ;)

Dwa dni temu Ptysiek miał roczek, torcik, prezencik i dłuuuuugi spacerek :) Postaram się potem wstawić zdjęcia z imprezy :evil_lol:
Dziękujemy za pamięć :loveu:

Aga, Madzia... no faktycznie luty :diabloti: Dziś mam jeszcze latania troszkę i przy okazji urodziny syna ale powoli coraz więcej czasu :)

Sylwia masz rację. Właściwie to moim zdaniem wcale się nie zmienił. Może troszkę wydoroślał ale to raczej tylko z wyglądu (na zdjęciach:evil_lol:) Nadal ma ADHD, lubi się przytulać i mógłby bawić się całymi dniami :)

Nie jest już tak do końca miłym i słodkim szczeniaczkiem bo potrafi pokazać ząbki ale to przeważnie w stosunku do Obcych, którzy są zbyt nachalni np. pod sklepem. Ptysiek nie lubi chyba żebrania :evil_lol: (ma to po Pańci):diabloti:
Już nie zaczepia też w koło wszystkie napotkane psy, niektóre olewa całkowicie. Szczekające świry za płotem przeważnie ma w .... z czego bardzo się cieszę bo nie muszę użerać się z miotającym psem na smyczy jak Niektórzy :lol:
No a tak poza tym to nadal wałkujemy chodzenie przy nodze, przywołania itd(podstawowe komendy, które jak dla mnie są najważniejsze)

Ostatnio przekonałam się, że rozpędzony pies biegnący w moją stronę by się przywitać może być bardzo niebezpieczny :roll: Ptysiu wpadł w moje ramiona co prawda ale wylądowaliśmy razem w śniegu bo niestety nie dałam rady ustać :evil_lol: Mam nauczkę bo sama wołałam Ptysiu! Chop ! Przywitaj się!... :multi: już wiem żeby tego więcej nie robić :evil_lol:

To tak w skrócie co u Nas jakby Ktoś był ciekawy :-P

Pozdrawiamy cieplutko i miłego poniedziałku :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']ooo Ptyśki wróciły :multi: :multi:

i mam nadzieję, że już zostaną :diabloti:

noo to się dzieje u Was :) sto lat dla Ptyśka :)

Też mam taką nadzieję :evil_lol: