Oscar Patric Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 i kiedy Ptysiu tak urósł?! piękny chłopak jak zawsze:loveu: Quote
aganela Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jaki macie piękny ogród:loveu::loveu: u nas impreza urodzinowa będzie za 2,5 tygodnia:) https://plus.google.com/photos/114275366903199486730/albums/5838184387836795617/5838184435586808146?authkey=COHa3ovAxMafSg Moja Lunka robi dokładnie tak samo....:loveu: Quote
Ana :) Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Faktycznie Ptyś zmężniał :loveu: super zdjęcia ! Quote
Aleks89 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='betty_labrador']:kciuki: przychodze sie przywitać :)[/QUOTE] Irytują mnie takie święte oburzenia ,bo ktoś nie wchodzi na dogo.Nie wchodzi ,bo mu sie do jasnej cholery nie chce/ma problemy/remont/sraczkę ,albo nawał pracy i NIE MUSI nikomu o tym mówić.To jest nasza FORUMOWA znajoma ,a nie matka/córka ,która się nie odzywa.Ale widać jak ktoś ma za dużo czasu to lubi pouczać innych co właśnie JEST NIEGRZECZNE. HEJ PTYSIAKOWA!!!!!!!!!!!! Quote
Karro Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Cześć Ptysiaki! Dawno nie byliśmy, a z Ptysia zrobił sie taki mężny pan pies :loveu: Piękny :) Pozdrawiamy :) Quote
agaga21 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 piękny, wielki, z cudną kitą! pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do nudzenia się na dogo ;) Quote
Aleks89 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Aleks, nie irytuj się tak :evil_lol:[/QUOTE] No ,ale sorry wkur.... mnie takie rzucanie się o byle gówno jakby nie było większych problemów.Pouczania ludzi też nienawidzę.Tak jak i wielkich pretensji o nic.... I pieprzenie ,że coś tam było niegrzeeczne... Quote
Kaaasia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Aleks, nie złość się tak. Pamiętaj że złość piękności szkodzi :grins: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Aleks, zmarszczki Ci się pojawią przedwcześnie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jak trochę zbrzydnę to trudno:diabloti:Na głupotę trzeba reagować. Quote
Izabela124. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Super Ptysiakowa, że dałaś znak życia. Ptyś to już duży chłopak i podobnie jak Kiss zaraz rok będą miały :) Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Witaj Iza! Widze ze i Ty nie masz kiedy zajrzec na dogo... Ja, choc ostatnio mialam troche wiecej czasu, nie moglam sie do tego zmusic. Ciezko wrocic po tak dlugim czasie (ciezko nadrobic wszystko!!!! bo zanim dotre do polowy to juz musze schodzic z dogo :evil_lol:). Ptysio wlasciwie duzo sie nie zmienil, ale widac ze wydoroslal :loveu: Quote
łamAga Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 magdabroy napisał(a):Iza, już jest luty :cool3: To samo miałam pisać ;) Quote
Kaaasia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wszystkiego Najlepszego dla Ptyśka :BIG: Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 :new-bday::new-bday::new-bday: Wszystkiego najlepsiego! Quote
Ptysiak Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Cześć Ciocie i Wujki ;) Dwa dni temu Ptysiek miał roczek, torcik, prezencik i dłuuuuugi spacerek :) Postaram się potem wstawić zdjęcia z imprezy :evil_lol: Dziękujemy za pamięć :loveu: Aga, Madzia... no faktycznie luty :diabloti: Dziś mam jeszcze latania troszkę i przy okazji urodziny syna ale powoli coraz więcej czasu :) Sylwia masz rację. Właściwie to moim zdaniem wcale się nie zmienił. Może troszkę wydoroślał ale to raczej tylko z wyglądu (na zdjęciach:evil_lol:) Nadal ma ADHD, lubi się przytulać i mógłby bawić się całymi dniami :) Nie jest już tak do końca miłym i słodkim szczeniaczkiem bo potrafi pokazać ząbki ale to przeważnie w stosunku do Obcych, którzy są zbyt nachalni np. pod sklepem. Ptysiek nie lubi chyba żebrania :evil_lol: (ma to po Pańci):diabloti: Już nie zaczepia też w koło wszystkie napotkane psy, niektóre olewa całkowicie. Szczekające świry za płotem przeważnie ma w .... z czego bardzo się cieszę bo nie muszę użerać się z miotającym psem na smyczy jak Niektórzy :lol: No a tak poza tym to nadal wałkujemy chodzenie przy nodze, przywołania itd(podstawowe komendy, które jak dla mnie są najważniejsze) Ostatnio przekonałam się, że rozpędzony pies biegnący w moją stronę by się przywitać może być bardzo niebezpieczny :roll: Ptysiu wpadł w moje ramiona co prawda ale wylądowaliśmy razem w śniegu bo niestety nie dałam rady ustać :evil_lol: Mam nauczkę bo sama wołałam Ptysiu! Chop ! Przywitaj się!... :multi: już wiem żeby tego więcej nie robić :evil_lol: To tak w skrócie co u Nas jakby Ktoś był ciekawy :-P Pozdrawiamy cieplutko i miłego poniedziałku :loveu: Quote
kalyna Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ooo Ptyśki wróciły :multi: :multi: i mam nadzieję, że już zostaną :diabloti: noo to się dzieje u Was :) sto lat dla Ptyśka :) Quote
Ptysiak Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='kalyna']ooo Ptyśki wróciły :multi: :multi: i mam nadzieję, że już zostaną :diabloti: noo to się dzieje u Was :) sto lat dla Ptyśka :) Też mam taką nadzieję :evil_lol: Quote
Karro Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ptysiak napisał(a):Też mam taką nadzieję :evil_lol: Zła odpowiedź :diabloti: Miało być : Ależ oczywiście, że juz Was nie opuszczę ;) Quote
phase Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Hej Ptysiaczki. :) A dla Ptysia życzę dużo, dużo zdróweczka i wiele wspólnych lat! :):) Quote
*Magda* Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Sto lat dla Ptysia :) Ptysiak napisał(a):Też mam taką nadzieję :evil_lol: Innej opcji nie ma :diabloti: Quote
Recommended Posts