samoglow Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 z Twojego Maksa wyskakuje maks, a z hefrena - Hefren, ale gdzies w polowie watku:cool3: Na razie Iwonka milczy z Maksem. Najwyzej Allegro zrobie sama, bo w kazdej chwili mozna opis zmienic. Poczekam jeszcze do wieczorka:lol: Quote
Kasie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Karina, działa jak trzeba. Ale tak mi raźniej że Ty też miewasz problemy techniczne. A wiesz że na Ciebie tak juz reaguję, ze jak cokolwiek piszesz ślepe to ja od razu Jonatan. No i teraz tez pomyslałam że przez Jonatana nie mogłaś znaleźć banerka a później że Jonatan nei mógł czegoś znaleźć (bo na szybko to czytałam...). ;) Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Co do pieniędzy.... czekam na deklaracje osób które wpłaciły na Borna wiem, że mar. gajko swoją wpłatę 100 zł przeznacza na Hefrena :Rose: pozostaje Aggie i BasiaD po 200 zł reszta wpłat to mój bazarek i allegro... będą jeszcze wpłaty z bazarku i allegro... po opłaceniu leczenia Borna jeśli coś zostanie wtedy zastanowię się jak to podzielić jedno jest pewne pieniądze znajdziemy ...i opłacimy koszt przejazdu a następnie będziemy zbierać na koszty leczenia Hefrena... Kasie dziękuję :Rose: Quote
Kasie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Aga_Mazury, nie ma za co. W końcu to mój pies, prawda? ;) To ja dziekuje bo mnie na niego nie stać a dzieki pomocy Wszystkich mogę mieć pieska... :eviltong: Quote
mar.gajko Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kasie']Aga_Mazury, nie ma za co. W końcu to mój pies, prawda? ;) To ja dziekuje bo mnie na niego nie stać a dzieki pomocy Wszystkich mogę mieć pieska... :eviltong:[/QUOTE] Ależ Kasie, my cie bardzo lubimy i będziemy ci pomagać, raz po raz, te twoje pieski nabywać:p co miesiąc jeden. Prawda dziewczyny? Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='mar.gajko']Ależ Kasie, my cie bardzo lubimy i będziemy ci pomagać, raz po raz, te twoje pieski nabywać:p co miesiąc jeden. Prawda dziewczyny?[/quote] pewnie niech kasie ma pieska :glaszcze: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ze tak skromnie zapytam, Kiedy mógłby być realny termin przyjazdu Kasie po Hefrena ??? Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='matusz5']Ze tak skromnie zapytam, Kiedy mógłby być realny termin przyjazdu Kasie po Hefrena ???[/quote] ta informacja jest gdzieś tu na wątku.....:eviltong: czytaj uważnie :eviltong: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kasie o której w sobote wyjeżdżacie ??? pewnie sie nie spotkamy w schronisku bo my jestesmy od 8 do tak po 12 Quote
karina1002 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='samoglow']z Twojego Maksa wyskakuje maks, a z hefrena - Hefren, ale gdzies w polowie watku:cool3: [/quote] Eee tam, czepiasz się szczegółow. Grunt, ze coś wyskakuje :). Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kasje uważam, zę Herfen jest również w dużej potrzebie!!!! I jestem pewna, ze osoby wpłacające na Borna tez tak stwierdzą.... Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [B]Dziewczyny, napisała do mnie znowu Pani która bardzo przejęła sie losem herfena....[/B] [B]Chce dołożyć brakującą kwotę do paliwa :)[/B] [B]I pyta ile ma wpłacić i prosi o numer konta....[/B] Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mamy deklarację mar. gajko i Aggie więc 300 zł z skarpetki aniołka Borna jest dla Hefrena Hefren na dodatek ma 80 zł w swojej skarpecie... więc razem 380 zł plus minus na transport mamy... Kasie tak sobie pomyślałam...i chyba jednak nie dam Ci tego Hefrena... zróbmy tak...będzie on Twój i mój (AFN-u) i będziemy cieszyć się nim razem i wydatkami martwić razem....ok?...bo jednak tak poprostu nie jestem w stanie się z nim rozstać :calus: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Asior'][B]Dziewczyny, napisała do mnie znowu Pani która bardzo przejęła sie losem herfena....[/B] [B]Chce dołożyć brakującą kwotę do paliwa :)[/B] [B]I pyta ile ma wpłacić i prosi o numer konta....[/B][/quote] tutaj numer konta [B][COLOR=#ff0000]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]14-100 OSTRÓDA[/COLOR][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]numer konta[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001 [COLOR=black] [/COLOR][SIZE=2][COLOR=black]a ile jeszcze brakuje to nie wiem....[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pamiętajcie tez o dopisku "Hefren Ostróda" Asior brakuje i będzie cały czas brakowac pieniędzy bo Hefren będzie musiał być leczony a takie lczenie to koszt w granicach kilkuset zł miesięcznie....(o ile to dysplazja)... Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pani bardzo próbuje wejść na wątek Herfena ale ją wywala :( Pani powiedziała, że stanie na głowie ale coś wymysli :) Ma duże doświadczenie w tego typu schorzeniach jest farmaceutą i ma za ścianą wetów :) Dodatkowo zdecydowała się na adopcję Axela z Krakowskiego schronu :loveu: Jest cudowną kobietą i myśle że pomoże Herfenowi :) Mysle, ze jak się w końcu uda wejść jej an dogo to coś tu napisze :) Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czekamy zatem na wspaniałą Panią :) która też nie przeszła obok Hefrena obojętnie :) Asior tymczasem podziękuj Pani :) apel o pomoc dla Hefrena będzie także na stałe umiesczony na stronach [URL="http://www.afn.pl"]www.afn.pl[/URL] w dziale "nasi podopieczni" (chyba w tym dziale..;)) Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga mysle, ze Pani nie obrazi się jeśli wkleje tu jej wiadomość : [QUOTE] [FONT=Arial][SIZE=2]Myślę że najlepiej będzie jeśli zastanowimy się wspólnie w niedzielę co robić dalej ( to juz tylko 2 dni)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Mam kilka pomysłów ale to trzeba obgadać osobiście [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Na dogo wchodzę ale często zawiesza mi się komputer i co chwilę muszę resetować ( ale wątek udało mi się przeczytać :) cały :)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Tak że mniej więcej znam sytuacje [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Najgorsze jest to ,że każda z nas jest na innym końcu Polski a pies jeszcze na innym :( i stąd cały problem... ;( żeby Herfen był u mnie w Zabrzu za parę dni byłoby lepiej ( nasi weterynarze to cudotwórcy nie mówiąc już o tym że w takich sytuacjach bardzo duzo robią gratis z dobrego serca . Kurcze czemu jesteście tak daleko .... :([/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Magda[/SIZE][/FONT] [/QUOTE] nadmieniam że Pani jest z Zabrza, to w sumie nie tak daleko :) Quote
Kasie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A ja mam tez dobre wiadomości :eviltong: Spotkałam sie właśnie z [B]gibon301[/B] i dostałam koperte z wiadomością DLA HEFRENA. I to była łapówka. Bo [U]dostaliśmy 100 zł[/U]. Tylko zapomniałam zapytać czy w tej kopertowej łapówce palce tez maczała [B]Aleksandra![/B] ? Ale i tak dziękuje. Tak sobie myślę, ze kupujemy tego Hefrena na raty. Kto chce jaka część? Zbieram zamówienia... Hefren bedzie w Krakowie wiec z Zabrza wcale nie tak daleko. W sobotę wyjezżamy o 12 lub 1 w nocy więc mam nadzieje ze w schronisku będziemy około 10-12. A później z powrotem do Krakowa. Bardzo bardzo dziekuje za pomoc. Teraz trzymajcie kciuki za trase i zeby wszystko dobrze poszło. Aga_Mazury wiozę dla Was kontenerek od gibon301. Quote
Kasie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='karina1002']Eee tam, czepiasz się szczegółow. Grunt, ze coś wyskakuje :).[/quote] Dobre, dobre! Jak na blondynke przystało! Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 tak oficjalnie o kopertach piszecie?:evil_lol: Kasie wiem...Aleksandra sms mi wysłała, że Figowy transporterek wraca...;) Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kasie']A ja mam tez dobre wiadomości :eviltong: Spotkałam sie właśnie z [B]gibon301[/B] i dostałam koperte z wiadomością DLA HEFRENA. I to była łapówka. Bo [U]dostaliśmy 100 zł[/U]. Tylko zapomniałam zapytać czy w tej kopertowej łapówce palce tez maczała [B]Aleksandra![/B] ? Ale i tak dziękuje. Tak sobie myślę, ze kupujemy tego Hefrena na raty. Kto chce jaka część? Zbieram zamówienia... Hefren bedzie w Krakowie wiec z Zabrza wcale nie tak daleko. W sobotę wyjezżamy o 12 lub 1 w nocy więc mam nadzieje ze w schronisku będziemy około 10-12. A później z powrotem do Krakowa. Bardzo bardzo dziekuje za pomoc. Teraz trzymajcie kciuki za trase i zeby wszystko dobrze poszło. Aga_Mazury wiozę dla Was kontenerek od gibon301.[/quote] 3mam kciuki za szczęśliwą podróż :) Czekamy na Ciebie jutro w schronisku !! ;) :kciuki::kciuki: Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 matusz jakim cudem jutro będziesz czekał w schronisku na Kasie?:razz: skoro ona wyjeżdża w nocy koło 1..i planuje być w niedzielę około 10:crazyeye: :eviltong: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Aga_Mazury']matusz jakim cudem jutro będziesz czekał w schronisku na Kasie?:razz: skoro ona wyjeżdża w nocy koło 1..i planuje być w niedzielę około 10:crazyeye: :eviltong:[/quote] hehee.. no wlasnie nie wiem..... wlasnie mi tak cos nie pasowało...:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
AniaB Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 aga - niech idzie i czeka przez te 24 godziny wszystkie psy wyspaceruje:lol: nie podcinaj mu skrzydeł ja widze niesamowity entuzjazm w jego poscie!! Quote
Recommended Posts