Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z Twojego Maksa wyskakuje maks, a z hefrena - Hefren, ale gdzies w polowie watku:cool3:
Na razie Iwonka milczy z Maksem. Najwyzej Allegro zrobie sama, bo w kazdej chwili mozna opis zmienic. Poczekam jeszcze do wieczorka:lol:

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karina, działa jak trzeba. Ale tak mi raźniej że Ty też miewasz problemy techniczne.
A wiesz że na Ciebie tak juz reaguję, ze jak cokolwiek piszesz ślepe to ja od razu Jonatan. No i teraz tez pomyslałam że przez Jonatana nie mogłaś znaleźć banerka a później że Jonatan nei mógł czegoś znaleźć (bo na szybko to czytałam...). ;)

Posted

Co do pieniędzy....

czekam na deklaracje osób które wpłaciły na Borna

wiem, że mar. gajko swoją wpłatę 100 zł przeznacza na Hefrena :Rose:

pozostaje Aggie i BasiaD po 200 zł

reszta wpłat to mój bazarek i allegro...

będą jeszcze wpłaty z bazarku i allegro...

po opłaceniu leczenia Borna jeśli coś zostanie wtedy zastanowię się jak to podzielić

jedno jest pewne pieniądze znajdziemy ...i opłacimy koszt przejazdu a następnie będziemy zbierać na koszty leczenia Hefrena...

Kasie dziękuję :Rose:

Posted

Aga_Mazury, nie ma za co. W końcu to mój pies, prawda? ;)
To ja dziekuje bo mnie na niego nie stać a dzieki pomocy Wszystkich mogę mieć pieska... :eviltong:

Posted

[quote name='Kasie']Aga_Mazury, nie ma za co. W końcu to mój pies, prawda? ;)
To ja dziekuje bo mnie na niego nie stać a dzieki pomocy Wszystkich mogę mieć pieska... :eviltong:[/QUOTE]

Ależ Kasie, my cie bardzo lubimy i będziemy ci pomagać, raz po raz, te twoje pieski nabywać:p co miesiąc jeden.
Prawda dziewczyny?

Posted

[quote name='mar.gajko']Ależ Kasie, my cie bardzo lubimy i będziemy ci pomagać, raz po raz, te twoje pieski nabywać:p co miesiąc jeden.
Prawda dziewczyny?[/quote]

pewnie niech kasie ma pieska :glaszcze:

Posted

[quote name='matusz5']Ze tak skromnie zapytam,

Kiedy mógłby być realny termin przyjazdu Kasie po Hefrena ???[/quote]

ta informacja jest gdzieś tu na wątku.....:eviltong: czytaj uważnie :eviltong:

Posted

[quote name='samoglow']z Twojego Maksa wyskakuje maks, a z hefrena - Hefren, ale gdzies w polowie watku:cool3:
[/quote]

Eee tam, czepiasz się szczegółow. Grunt, ze coś wyskakuje :).

Posted

[B]Dziewczyny, napisała do mnie znowu Pani która bardzo przejęła sie losem herfena....[/B]
[B]Chce dołożyć brakującą kwotę do paliwa :)[/B]
[B]I pyta ile ma wpłacić i prosi o numer konta....[/B]

Posted

Mamy deklarację mar. gajko i Aggie więc 300 zł z skarpetki aniołka Borna jest dla Hefrena

Hefren na dodatek ma 80 zł w swojej skarpecie...

więc razem 380 zł

plus minus na transport mamy...

Kasie tak sobie pomyślałam...i chyba jednak nie dam Ci tego Hefrena...

zróbmy tak...będzie on Twój i mój (AFN-u) i będziemy cieszyć się nim razem i wydatkami martwić razem....ok?...bo jednak tak poprostu nie jestem w stanie się z nim rozstać :calus:

Posted

[quote name='Asior'][B]Dziewczyny, napisała do mnie znowu Pani która bardzo przejęła sie losem herfena....[/B]
[B]Chce dołożyć brakującą kwotę do paliwa :)[/B]
[B]I pyta ile ma wpłacić i prosi o numer konta....[/B][/quote]

tutaj numer konta

[B][COLOR=#ff0000]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]14-100 OSTRÓDA[/COLOR][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=navy]numer konta[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001
[COLOR=black]
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=black]a ile jeszcze brakuje to nie wiem....[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Pamiętajcie tez o dopisku

"Hefren Ostróda"

Asior brakuje i będzie cały czas brakowac pieniędzy bo Hefren będzie musiał być leczony a takie lczenie to koszt w granicach kilkuset zł miesięcznie....(o ile to dysplazja)...

Posted

Pani bardzo próbuje wejść na wątek Herfena ale ją wywala :(
Pani powiedziała, że stanie na głowie ale coś wymysli :) Ma duże doświadczenie w tego typu schorzeniach jest farmaceutą i ma za ścianą wetów :)
Dodatkowo zdecydowała się na adopcję Axela z Krakowskiego schronu :loveu: Jest cudowną kobietą i myśle że pomoże Herfenowi :)

Mysle, ze jak się w końcu uda wejść jej an dogo to coś tu napisze :)

Posted

czekamy zatem na wspaniałą Panią :) która też nie przeszła obok Hefrena obojętnie :)

Asior tymczasem podziękuj Pani :)

apel o pomoc dla Hefrena będzie także na stałe umiesczony na stronach

[URL="http://www.afn.pl"]www.afn.pl[/URL]

w dziale "nasi podopieczni"

(chyba w tym dziale..;))

Posted

Aga mysle, ze Pani nie obrazi się jeśli wkleje tu jej wiadomość :
[QUOTE]
[FONT=Arial][SIZE=2]Myślę że najlepiej będzie jeśli zastanowimy się wspólnie w niedzielę co robić dalej ( to juz tylko 2 dni)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Mam kilka pomysłów ale to trzeba obgadać osobiście [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Na dogo wchodzę ale często zawiesza mi się komputer i co chwilę muszę resetować ( ale wątek udało mi się przeczytać :) cały :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Tak że mniej więcej znam sytuacje [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Najgorsze jest to ,że każda z nas jest na innym końcu Polski a pies jeszcze na innym :( i stąd cały problem... ;( żeby Herfen był u mnie w Zabrzu za parę dni byłoby lepiej ( nasi weterynarze to cudotwórcy nie mówiąc już o tym że w takich sytuacjach bardzo duzo robią gratis z dobrego serca . Kurcze czemu jesteście tak daleko .... :([/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Magda[/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]

nadmieniam że Pani jest z Zabrza, to w sumie nie tak daleko :)

Posted

A ja mam tez dobre wiadomości :eviltong:
Spotkałam sie właśnie z [B]gibon301[/B] i dostałam koperte z wiadomością DLA HEFRENA. I to była łapówka. Bo [U]dostaliśmy 100 zł[/U]. Tylko zapomniałam zapytać czy w tej kopertowej łapówce palce tez maczała [B]Aleksandra![/B] ? Ale i tak dziękuje. Tak sobie myślę, ze kupujemy tego Hefrena na raty. Kto chce jaka część? Zbieram zamówienia...

Hefren bedzie w Krakowie wiec z Zabrza wcale nie tak daleko.

W sobotę wyjezżamy o 12 lub 1 w nocy więc mam nadzieje ze w schronisku będziemy około 10-12. A później z powrotem do Krakowa.

Bardzo bardzo dziekuje za pomoc. Teraz trzymajcie kciuki za trase i zeby wszystko dobrze poszło.
Aga_Mazury wiozę dla Was kontenerek od gibon301.

Posted

[quote name='karina1002']Eee tam, czepiasz się szczegółow. Grunt, ze coś wyskakuje :).[/quote]

Dobre, dobre! Jak na blondynke przystało!

Posted

[quote name='Kasie']A ja mam tez dobre wiadomości :eviltong:
Spotkałam sie właśnie z [B]gibon301[/B] i dostałam koperte z wiadomością DLA HEFRENA. I to była łapówka. Bo [U]dostaliśmy 100 zł[/U]. Tylko zapomniałam zapytać czy w tej kopertowej łapówce palce tez maczała [B]Aleksandra![/B] ? Ale i tak dziękuje. Tak sobie myślę, ze kupujemy tego Hefrena na raty. Kto chce jaka część? Zbieram zamówienia...

Hefren bedzie w Krakowie wiec z Zabrza wcale nie tak daleko.

W sobotę wyjezżamy o 12 lub 1 w nocy więc mam nadzieje ze w schronisku będziemy około 10-12. A później z powrotem do Krakowa.

Bardzo bardzo dziekuje za pomoc. Teraz trzymajcie kciuki za trase i zeby wszystko dobrze poszło.
Aga_Mazury wiozę dla Was kontenerek od gibon301.[/quote]

3mam kciuki za szczęśliwą podróż :) Czekamy na Ciebie jutro w schronisku !! ;)

:kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']matusz jakim cudem jutro będziesz czekał w schronisku na Kasie?:razz: skoro ona wyjeżdża w nocy koło 1..i planuje być w niedzielę około 10:crazyeye: :eviltong:[/quote]

hehee.. no wlasnie nie wiem..... wlasnie mi tak cos nie pasowało...:evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

aga - niech idzie i czeka
przez te 24 godziny wszystkie psy wyspaceruje:lol:
nie podcinaj mu skrzydeł

ja widze niesamowity entuzjazm w jego poscie!!