Nutusia Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Nio... jak powiem Gapiszonowi, że Ciocia Gosia przyjedzie, żeby jej kudełki wyrywać, to Ci żaden przysmak nie pomoże - zobaczysz! ;) Quote
eloise Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ale to wyrywanie może być nawet dla psa przyjemne! my mamy jednego bardzo Gapcio-podobnego psa z tym, że nos ma różowy, krzywe zęby i wredny jest strasznie ;) ale włos to założę się, ze mają identyczny! I ja kapsla właśnie wyskubuję, on to lubi, serio :) ale mówię Wam, jaki on jest wredny!!! :) Quote
anica Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Gapiszonki odwiedzam :) ona i tak jest śliczna! czy wyczesana...czy sfilcowana ;).. no chyba ,że o higienę chodzi:razz: ... kiedyś widziałam jak kolega ,swojego sznaucera ... brzeszczotem? trymował?:roll: Quote
Ellig Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Czesc Gapulindo, ciotka kupila ci 15 kg karmy BRIT, mam nadzieje ,ze wystarczy ci na dluzej:) [img]http://www.karmaexpress.pl/photos/medium_2/84134815090337.jpg[/img] Quote
Nutusia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 :crazyeye:Ciociu Elu - ależ mnie rozpieszczasz!!!:loveu: Tyle jedzonka to mi do wiosny starczy :multi: (tym bardziej, że muszę się pilnować - tzn. Nutusia musi mnie pilnować:cool3: - żeby nie stracić linii :razz:) Bardzo chciałabym Ci się, Ciociu Kochana odwdzięczyć, więc baaaaaaaaaaardzo Cię proszę - odwiedź mnie wreszcie, to Cię tak wycałuję, a i resztę namówię. Co ja gadam - ich wcale namawiać nie trzeba!:evil_lol: Ja bym do Ciebie przyjechała, ale za bardzo się... boję:shake: Quote
Ellig Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Nutusia']:crazyeye:Ciociu Elu - ależ mnie rozpieszczasz!!!:loveu: Tyle jedzonka to mi do wiosny starczy :multi: (tym bardziej, że muszę się pilnować - tzn. Nutusia musi mnie pilnować:cool3: - żeby nie stracić linii :razz:) Bardzo chciałabym Ci się, Ciociu Kochana odwdzięczyć, więc baaaaaaaaaaardzo Cię proszę - odwiedź mnie wreszcie, to Cię tak wycałuję, a i resztę namówię. Co ja gadam - ich wcale namawiać nie trzeba!:evil_lol: Ja bym do Ciebie przyjechała, ale za bardzo się... boję:shake:[/QUOTE] Gapulinko jeszcze troche, musze skonczyc takie jedno nie zbyt mile zajecie , ktore zajmuje mi bardzo duzo czasu i pieniedzy;) Quote
Nutusia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Ciociu - będę czekać ile trzeba ;) Quote
Pyrdka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Oj Gapuniu, ale Ty masz fajne ciocie.:lol: Quote
eloise Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 a my się zapowiadamy i zapowiadamy... i w końcu też przyjedziemy :) Quote
Nutusia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Przecież ja wciąż na Was czekam! I nie tylko na Was, zresztą ;) Quote
majowa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 to ja sie dziś dowiedziałam że moją surykatkę trymuję, do tej pory po prostu czohrałam :diabloti: Elmo boi się szczotki, atakuje ją fuka i prycha, siadamy więc sobie i delikatnie targamy kłaczory, on to niesłychanie lubi i nadstawia dupinę Pochwalę sie przy okazji bo nadal siedze i podziwiam co stworzył dla mnie LaCoyotte, a szczęka nie chce mi wrócić na miejsce [quote name='LeCoyotte']Pan szynszyl majowej [IMG]http://pastelworks.net/art/chinchilla.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Gosiapk Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Nio... jak powiem Gapiszonowi, że Ciocia Gosia przyjedzie, żeby jej kudełki wyrywać, to Ci żaden przysmak nie pomoże - zobaczysz! ;)[/QUOTE] O qurka, aż mi w gardle zaschło ze stresu. :-? [quote name='anica']Gapiszonki odwiedzam :) ona i tak jest śliczna! czy wyczesana...czy sfilcowana ;).. no chyba ,że o higienę chodzi:razz: ... kiedyś widziałam jak kolega ,swojego sznaucera ... brzeszczotem? trymował?:roll:[/QUOTE] :crazyeye: [quote name='Nutusia']:crazyeye:Ciociu Elu - ależ mnie rozpieszczasz!!!:loveu: Tyle jedzonka to mi do wiosny starczy :multi: (tym bardziej, że muszę się pilnować - tzn. Nutusia musi mnie pilnować:cool3: - żeby nie stracić linii :razz:) Bardzo chciałabym Ci się, Ciociu Kochana odwdzięczyć, więc baaaaaaaaaaardzo Cię proszę - odwiedź mnie wreszcie, to Cię tak wycałuję, a i resztę namówię. Co ja gadam - ich wcale namawiać nie trzeba!:evil_lol: Ja bym do Ciebie przyjechała, ale za bardzo się... boję:shake:[/QUOTE] Jak Elę Lili chlaśnie ozorem, to mycie z głowy :lol: [quote name='majowa'](...) Pochwalę sie przy okazji bo nadal siedze i podziwiam co stworzył dla mnie LaCoyotte, a szczęka nie chce mi wrócić na miejsce[/QUOTE] To rysunek? :crazyeye: Wow! Edited October 30, 2012 by Gosiapk rozszerzenie Quote
Gosiapk Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) [quote name='eloise']ale to wyrywanie może być nawet dla psa przyjemne! my mamy jednego bardzo Gapcio-podobnego psa z tym, że nos ma różowy, krzywe zęby i wredny jest strasznie ;) ale włos to założę się, ze mają identyczny! I ja kapsla właśnie wyskubuję, on to lubi, serio :) ale mówię Wam, jaki on jest wredny!!! :)[/QUOTE] Jak objawia się jego wredność? :) Edited October 30, 2012 by Gosiapk spelling Quote
jola_li Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='majowa']Pochwalę sie przy okazji bo nadal siedze i podziwiam co stworzył dla mnie LaCoyotte, a szczęka nie chce mi wrócić na miejsce[/QUOTE] Ależ piękny kró.... eeeeee..... chciałam powiedzieć Pan Churchill ;)! A portret rewlacyjny! Quote
majowa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 jesteśmy zdania z TZtem ze z charakteru to on jest Her Mut, do gentelmena Churchila mu daleko Quote
Ellig Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pan Szynszyl, cudowny jest:) Pewnie zaraz po kapieli mial zdjecie zrobione;) Portret- rysunek fantastyczny:) Quote
majowa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Ellig']Pan Szynszyl, cudowny jest:) Pewnie zaraz po kapieli mial zdjecie zrobione;) Portret- rysunek fantastyczny:)[/QUOTE] on nie jest aż taki puchaty tylko upasiony, sam sie pasie świńtuch jeden Quote
Ellig Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='majowa']on nie jest aż taki puchaty tylko upasiony, sam sie pasie świńtuch jeden[/QUOTE] Dobrze, ze Pan Szynszyl tego nie moze przeczytac, no, no!:-o Quote
Nutusia Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Ja już miałam przyjemność bycia na dogomaniackiej wystawie prac LeCoyotte i podziwiać jego niesłychany talent. Były tam portrety psie i kocie, więc ten mnie zaskoczył nie tyle precyzją wykonania, ile... urodą modela :) Uprzejmie donoszę, że Gapciuś na całego zakolegował się z Weroniką i traktuje ją już jak domownika... Teraz żeby tylko Synek stanął na wysokości zadania ;) Quote
Gusiaczek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Cudo, aż mi kaszel dał chwilę oddechu na zachwyt;) [IMG]http://pastelworks.net/art/chinchilla.jpg[/IMG] Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Gusiaczek']Cudo, aż mi kaszel dał chwilę oddechu na zachwyt;) [/QUOTE] Gusiaczku, co to się dzieje z Twoim zdrowiem? :hmmmm: Quote
Ziutka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Gosiapk']Gusiaczku, co to się dzieje z Twoim zdrowiem? :hmmmm:[/QUOTE] Jakiś fuj wirus Gusię złapał :( Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Ziutka']Jakiś fuj wirus Gusię złapał :([/QUOTE] Bidulka :glaszcze: Quote
Nutusia Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 I w dodatku ów obrzydliwy wirus postanowił, że pozbawi Gusiaczka płuc przez ich.. wyrwanie :( Quote
majowa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 model dziękuję dziękuję :) wczoraj było szynszyle SPA więc dziś jest obraza na całego bo jak to tak męczyć jegopuchatość co do kaszlu to trzeba uważać ja w zeszłym roku tak kaszlałam że pękłam sobie żebro, ponoć się zdarza :angryy: jeśli nic nie zalega w płucach w oskrzelach polecam takie tabletki które hamują odruch wykrztuśny, niesamowita ulga Quote
Recommended Posts