Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale to wyrywanie może być nawet dla psa przyjemne! my mamy jednego bardzo Gapcio-podobnego psa z tym, że nos ma różowy, krzywe zęby i wredny jest strasznie ;) ale włos to założę się, ze mają identyczny! I ja kapsla właśnie wyskubuję, on to lubi, serio :) ale mówię Wam, jaki on jest wredny!!! :)

Posted

Gapiszonki odwiedzam :)
ona i tak jest śliczna! czy wyczesana...czy sfilcowana ;).. no chyba ,że o higienę chodzi:razz:
... kiedyś widziałam jak kolega ,swojego sznaucera ... brzeszczotem? trymował?:roll:

Posted

Czesc Gapulindo, ciotka kupila ci 15 kg karmy BRIT, mam nadzieje ,ze wystarczy ci na dluzej:)

[img]http://www.karmaexpress.pl/photos/medium_2/84134815090337.jpg[/img]

Posted

:crazyeye:Ciociu Elu - ależ mnie rozpieszczasz!!!:loveu: Tyle jedzonka to mi do wiosny starczy :multi: (tym bardziej, że muszę się pilnować - tzn. Nutusia musi mnie pilnować:cool3: - żeby nie stracić linii :razz:)

Bardzo chciałabym Ci się, Ciociu Kochana odwdzięczyć, więc baaaaaaaaaaardzo Cię proszę - odwiedź mnie wreszcie, to Cię tak wycałuję, a i resztę namówię. Co ja gadam - ich wcale namawiać nie trzeba!:evil_lol: Ja bym do Ciebie przyjechała, ale za bardzo się... boję:shake:

Posted

[quote name='Nutusia']:crazyeye:Ciociu Elu - ależ mnie rozpieszczasz!!!:loveu: Tyle jedzonka to mi do wiosny starczy :multi: (tym bardziej, że muszę się pilnować - tzn. Nutusia musi mnie pilnować:cool3: - żeby nie stracić linii :razz:)

Bardzo chciałabym Ci się, Ciociu Kochana odwdzięczyć, więc baaaaaaaaaaardzo Cię proszę - odwiedź mnie wreszcie, to Cię tak wycałuję, a i resztę namówię. Co ja gadam - ich wcale namawiać nie trzeba!:evil_lol: Ja bym do Ciebie przyjechała, ale za bardzo się... boję:shake:[/QUOTE]
Gapulinko jeszcze troche, musze skonczyc takie jedno nie zbyt mile zajecie , ktore zajmuje mi bardzo duzo czasu i pieniedzy;)

Posted

to ja sie dziś dowiedziałam że moją surykatkę trymuję, do tej pory po prostu czohrałam :diabloti:
Elmo boi się szczotki, atakuje ją fuka i prycha, siadamy więc sobie i delikatnie targamy kłaczory, on to niesłychanie lubi i nadstawia dupinę
Pochwalę sie przy okazji bo nadal siedze i podziwiam co stworzył dla mnie LaCoyotte, a szczęka nie chce mi wrócić na miejsce
[quote name='LeCoyotte']Pan szynszyl majowej
[IMG]http://pastelworks.net/art/chinchilla.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Nio... jak powiem Gapiszonowi, że Ciocia Gosia przyjedzie, żeby jej kudełki wyrywać, to Ci żaden przysmak nie pomoże - zobaczysz! ;)[/QUOTE]

O qurka, aż mi w gardle zaschło ze stresu. :-?

[quote name='anica']Gapiszonki odwiedzam :)
ona i tak jest śliczna! czy wyczesana...czy sfilcowana ;).. no chyba ,że o higienę chodzi:razz:
... kiedyś widziałam jak kolega ,swojego sznaucera ... brzeszczotem? trymował?:roll:[/QUOTE]

:crazyeye:

[quote name='Nutusia']:crazyeye:Ciociu Elu - ależ mnie rozpieszczasz!!!:loveu: Tyle jedzonka to mi do wiosny starczy :multi: (tym bardziej, że muszę się pilnować - tzn. Nutusia musi mnie pilnować:cool3: - żeby nie stracić linii :razz:)

Bardzo chciałabym Ci się, Ciociu Kochana odwdzięczyć, więc baaaaaaaaaaardzo Cię proszę - odwiedź mnie wreszcie, to Cię tak wycałuję, a i resztę namówię. Co ja gadam - ich wcale namawiać nie trzeba!:evil_lol: Ja bym do Ciebie przyjechała, ale za bardzo się... boję:shake:[/QUOTE]

Jak Elę Lili chlaśnie ozorem, to mycie z głowy :lol:

[quote name='majowa'](...) Pochwalę sie przy okazji bo nadal siedze i podziwiam co stworzył dla mnie LaCoyotte, a szczęka nie chce mi wrócić na miejsce[/QUOTE]

To rysunek? :crazyeye: Wow!

Edited by Gosiapk
rozszerzenie
Posted (edited)

[quote name='eloise']ale to wyrywanie może być nawet dla psa przyjemne! my mamy jednego bardzo Gapcio-podobnego psa z tym, że nos ma różowy, krzywe zęby i wredny jest strasznie ;) ale włos to założę się, ze mają identyczny! I ja kapsla właśnie wyskubuję, on to lubi, serio :) ale mówię Wam, jaki on jest wredny!!! :)[/QUOTE]

Jak objawia się jego wredność? :)

Edited by Gosiapk
spelling
Posted

[quote name='majowa']Pochwalę sie przy okazji bo nadal siedze i podziwiam co stworzył dla mnie LaCoyotte, a szczęka nie chce mi wrócić na miejsce[/QUOTE]
Ależ piękny kró.... eeeeee..... chciałam powiedzieć Pan Churchill ;)!
A portret rewlacyjny!

Posted

[quote name='Ellig']Pan Szynszyl, cudowny jest:) Pewnie zaraz po kapieli mial zdjecie zrobione;)
Portret- rysunek fantastyczny:)[/QUOTE]
on nie jest aż taki puchaty tylko upasiony, sam sie pasie świńtuch jeden

Posted

[quote name='majowa']on nie jest aż taki puchaty tylko upasiony, sam sie pasie świńtuch jeden[/QUOTE]
Dobrze, ze Pan Szynszyl tego nie moze przeczytac, no, no!:-o

Posted

Ja już miałam przyjemność bycia na dogomaniackiej wystawie prac LeCoyotte i podziwiać jego niesłychany talent. Były tam portrety psie i kocie, więc ten mnie zaskoczył nie tyle precyzją wykonania, ile... urodą modela :)

Uprzejmie donoszę, że Gapciuś na całego zakolegował się z Weroniką i traktuje ją już jak domownika... Teraz żeby tylko Synek stanął na wysokości zadania ;)

Posted

model dziękuję dziękuję :) wczoraj było szynszyle SPA więc dziś jest obraza na całego bo jak to tak męczyć jegopuchatość

co do kaszlu to trzeba uważać ja w zeszłym roku tak kaszlałam że pękłam sobie żebro, ponoć się zdarza :angryy:
jeśli nic nie zalega w płucach w oskrzelach polecam takie tabletki które hamują odruch wykrztuśny, niesamowita ulga