Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale macie cudowne kanapy i poduszki:)No nie dziwie sie ,ze tak sie wylegujecie:)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/1921/5ed3971536f989a5.jpg[/IMG]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ellig']Zdjecia przeslane przez Nutusie:)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/1921/cbe585947b7c6a2f.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

Jaka Gapulinda szczęśliwa i bezpieczna w objęciach pańci. :loveu:

Posted

[quote name='edyseja']Jaka Gapulinda szczęśliwa i bezpieczna w objęciach pańci. :loveu:[/QUOTE]

No właśnie....
Gapiszonek najbezpieczniej czuje się z Nutusią i Sławkiem:loveu:

Posted

super zdjęcia, sama bym się chciała tak poprzytulać do Gapiszonka :)

ostatnio w necie natknęłam się na ogłoszenie psa, prawie identyczny jak Gapcia, tylko samiec i miał biały krawacik :)
chciałam tu wkleić link i mi gdzieś umknęło...

Posted

Gapcia potrzebuje wizyty i kosultacji behawiorysty,po to ,zeby wiedziec jak z nia pracowac nad jej strachem, lekiem przed ludzmi.Jak jej pomoc.
Koszt wizyty dla jednego psiaka to 100 zl ze znizka plus dojazd.
Jest duza szansa na wizyte behawiorysty u Nutusi po niedzieli.
Behawiorysta zdiagnozuje wszystkie psiaki na BDT u Nutusi w tym po raz kolejny wracajaca z adopcji Pchelke.
W sumie koszt to 300 zl.
Kto moze pomoc i dolozyc troche grosza do tej wizyty?

Posted

Nutusiu, spadło na Ciebie zbyt dużo psich nieszczęść i problemów :(.
Przykro, że urlop macie do urlopu niepodobny, bo bardzo - Oboje - zasłużyliście na odpoczynek.
Oby jak najszybciej psi tłumek się przerzedził...

Posted

Nie na temat, ale ---

[COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]bardzo proszę - głosujcie na BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE W ANKIECIE KRAKVETU:[/SIZE][/B][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-ponad-20-ps%C3%B3w-pod-nasz%C4%85-opiek%C4%85-PROSIMY-O-WSPARCIE-w-ka%C5%BCdej-postaci"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...%BCdej-postaci[/URL]

Posted

[quote name='Ellig']Gapcia potrzebuje wizyty i kosultacji behawiorysty,po to ,zeby wiedziec jak z nia pracowac nad jej strachem, lekiem przed ludzmi.Jak jej pomoc.
Koszt wizyty dla jednego psiaka to 100 zl ze znizka plus dojazd.
Jest duza szansa na wizyte behawiorysty u Nutusi po niedzieli.
Behawiorysta zdiagnozuje wszystkie psiaki na BDT u Nutusi w tym po raz kolejny wracajaca z adopcji Pchelke.
W sumie koszt to 300 zl.
Kto moze pomoc i dolozyc troche grosza do tej wizyty?[/QUOTE]

Odliczcie od tego część Dumki. Za jej wizytę zapłaci Anonimowy Sponsor;-)

Posted

Słuchajcie, miałam posłać po 1 Nutusi karmę ale dorzucę w takim razie grosz to sama zadecyduje na co
Musze tylko dorwac się do stabilniejszego netu bo tu mi co chwila zrywa ale poprosze nr konta na pw

Dorzucę wam jeszcze historyjke z dzisiejszej nocy
siedzimy na kempingu w Luce (Słowenia) góry, cisza, spokój ale tylko gdzieś tak do 4 rano
o 4 obudził mnie tupot małych mysich stópek pod tropikiem namiotu, cudne tu są maleństwa połowa z naszych polnych, wielgachne tylne stópki,uszki śmiszne, beżowo rude,tylko że małe złodziejki,
nauczeni wybrykami popielic z Bieszczad jedzenie pozamykaliśmy dobrze ale i tak próbowały dobrac sie do jedzenia w plastiku, potem sie zaczeły przepychać z piskiem i łomotem, rano okazało się że to poległ karton z mlekiem, myszy zapewne wykapane w mleku, cały namiot w białych stópkach
jak dobrze ze to jeszcze tylko jedna noc tu, dziś zapolujemy z aparatem to wam pokaże nocnych gości :)

Posted

chciałam dorzucić też grosz na behawiorystę dla Gapci, ale wczoraj ONkowata suka przyszła nam pod opiekę, dzisiaj łapiemy Belle (w moim podpisie), a dziś jeszcze dostałam telefon z przytuliska, gdzie była Gapcia, że jest tam suka, która dostaje częstych ataków padaczkowych. podczas tych ataków współlokatorki kojcowe gryzą bezbronną i tak już cierpiącą suńkę...
musimy ją pilnie zabrać, choć już nawet nie mamy gdzie i za co.
może wysupłam jakiś grosz dla Gapci po wypłacie, czyli na koniec miesiąca.

Posted

Czy mogę prosić o linki do wątków pozostałych tymczasek Nutusi?

Uważam, że DT Nutusiowe jest jednym z najlepszych na tym forum, panuje w nim "sielski" klimat i godna pozazdroszczenia harmonia. Niech "Szefowa" naładuje akumulatory, w przyszłości pomoże niejednemu czterołapkowi. :)

Posted

[quote name='Akrum']chciałam dorzucić też grosz na behawiorystę dla Gapci, ale wczoraj ONkowata suka przyszła nam pod opiekę, dzisiaj łapiemy Belle (w moim podpisie), a dziś jeszcze dostałam telefon z przytuliska, gdzie była Gapcia, że jest tam suka, która dostaje częstych ataków padaczkowych. podczas tych ataków współlokatorki kojcowe gryzą bezbronną i tak już cierpiącą suńkę...
musimy ją pilnie zabrać, choć już nawet nie mamy gdzie i za co.
może wysupłam jakiś grosz dla Gapci po wypłacie, czyli na koniec miesiąca.[/QUOTE]
Akrum serdecznie dziekujemy ale juz mamy pieniadze na wizyte Behawiorysty:)
Zadbaj o "swoje" bidy i sie nie martw.
Wizyta zoopsychologa u zwierzakow Nutusi w najblizszy piatek:)

Posted

Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję!
Majowa - wyślę Ci nr konta, ale na razie siedź sobie na wakacjach i przynajmniej Ty miej spokojny urlop ;) Ciekawe czy myszkujący nocni goście dadzą się uwiecznić na fotce?...
Edysejo - nie zawstydzaj mnie proszę, co?...
Dziś wreszcie pogoda wakacyjna... WSZYSCY się wygrzewamy na słoneczku (nie tylko jamniki!!! :)) Harce się zaczną pewnie dopiero wieczorkiem, jak nam rosa trochę orzeźwi powietrze.

Posted

[quote name='Ellig']Akrum serdecznie dziekujemy ale juz mamy pieniadze na wizyte Behawiorysty:)
Zadbaj o "swoje" bidy i sie nie martw.
Wizyta zoopsychologa u zwierzakow Nutusi w najblizszy piatek:)[/QUOTE]

uf... to dobrze. Strasznie mi głupio, bo Gapcia jest od nas, a nawet finansowo teraz nie mamy jak wesprzeć...

jak ja nie lubię tego wakacyjnego okresu... ręce opadają z bezsilności.