Ellig Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ale macie cudowne kanapy i poduszki:)No nie dziwie sie ,ze tak sie wylegujecie:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/1921/5ed3971536f989a5.jpg[/IMG] Quote
Pyrdka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Cudowne zdjęcie.:lol: Od razu tak cieplutko robi się na serduchu. Quote
edyseja Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Ellig']Zdjecia przeslane przez Nutusie:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/1921/cbe585947b7c6a2f.jpg[/IMG] [/QUOTE] Jaka Gapulinda szczęśliwa i bezpieczna w objęciach pańci. :loveu: Quote
Ewa Marta Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='edyseja']Jaka Gapulinda szczęśliwa i bezpieczna w objęciach pańci. :loveu:[/QUOTE] No właśnie.... Gapiszonek najbezpieczniej czuje się z Nutusią i Sławkiem:loveu: Quote
Akrum Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 super zdjęcia, sama bym się chciała tak poprzytulać do Gapiszonka :) ostatnio w necie natknęłam się na ogłoszenie psa, prawie identyczny jak Gapcia, tylko samiec i miał biały krawacik :) chciałam tu wkleić link i mi gdzieś umknęło... Quote
Ellig Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Kupilam dla Gapci 9 kg karmy [h=1][SIZE=3]BRIT PREMIUM ADULT[/SIZE][/h]I do tego zestaw przysmakow. Quote
anica Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='edyseja']Jaka Gapulinda szczęśliwa i bezpieczna w objęciach pańci. :loveu:[/QUOTE] Tak :loveu: to już inny Gapiszonek :loveu: Quote
Ellig Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Gapcia potrzebuje wizyty i kosultacji behawiorysty,po to ,zeby wiedziec jak z nia pracowac nad jej strachem, lekiem przed ludzmi.Jak jej pomoc. Koszt wizyty dla jednego psiaka to 100 zl ze znizka plus dojazd. Jest duza szansa na wizyte behawiorysty u Nutusi po niedzieli. Behawiorysta zdiagnozuje wszystkie psiaki na BDT u Nutusi w tym po raz kolejny wracajaca z adopcji Pchelke. W sumie koszt to 300 zl. Kto moze pomoc i dolozyc troche grosza do tej wizyty? Quote
Ellig Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Poprosilam "Kundelkową Skarbonke " o pomoc w oplaceniu wizyty dla Gapci. Quote
Nutusia Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Elunia - dziękuję! Ja po prostu... nie nadążam. Obecne tymczasy pójdą do domu (oby jak najszybciej) i na razie koniec. Przerosło mnie :( Quote
jola_li Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nutusiu, spadło na Ciebie zbyt dużo psich nieszczęść i problemów :(. Przykro, że urlop macie do urlopu niepodobny, bo bardzo - Oboje - zasłużyliście na odpoczynek. Oby jak najszybciej psi tłumek się przerzedził... Quote
jola_li Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nie na temat, ale --- [COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]bardzo proszę - głosujcie na BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE W ANKIECIE KRAKVETU:[/SIZE][/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Szyd%C5%82owiec-ponad-20-ps%C3%B3w-pod-nasz%C4%85-opiek%C4%85-PROSIMY-O-WSPARCIE-w-ka%C5%BCdej-postaci"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...%BCdej-postaci[/URL] Quote
Gusiaczek Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nutusiu, trzeba odpocząć. Za Wami Kawał Dobrej Roboty. Sama mówiłaś "całego świata nie da się uratować". Przytulam. Quote
Ewa Marta Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Ellig']Gapcia potrzebuje wizyty i kosultacji behawiorysty,po to ,zeby wiedziec jak z nia pracowac nad jej strachem, lekiem przed ludzmi.Jak jej pomoc. Koszt wizyty dla jednego psiaka to 100 zl ze znizka plus dojazd. Jest duza szansa na wizyte behawiorysty u Nutusi po niedzieli. Behawiorysta zdiagnozuje wszystkie psiaki na BDT u Nutusi w tym po raz kolejny wracajaca z adopcji Pchelke. W sumie koszt to 300 zl. Kto moze pomoc i dolozyc troche grosza do tej wizyty?[/QUOTE] Odliczcie od tego część Dumki. Za jej wizytę zapłaci Anonimowy Sponsor;-) Quote
Ellig Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Ewus, bardzo dziekujemy, Anonimowemu Sponsorowi:) Quote
majowa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Słuchajcie, miałam posłać po 1 Nutusi karmę ale dorzucę w takim razie grosz to sama zadecyduje na co Musze tylko dorwac się do stabilniejszego netu bo tu mi co chwila zrywa ale poprosze nr konta na pw Dorzucę wam jeszcze historyjke z dzisiejszej nocy siedzimy na kempingu w Luce (Słowenia) góry, cisza, spokój ale tylko gdzieś tak do 4 rano o 4 obudził mnie tupot małych mysich stópek pod tropikiem namiotu, cudne tu są maleństwa połowa z naszych polnych, wielgachne tylne stópki,uszki śmiszne, beżowo rude,tylko że małe złodziejki, nauczeni wybrykami popielic z Bieszczad jedzenie pozamykaliśmy dobrze ale i tak próbowały dobrac sie do jedzenia w plastiku, potem sie zaczeły przepychać z piskiem i łomotem, rano okazało się że to poległ karton z mlekiem, myszy zapewne wykapane w mleku, cały namiot w białych stópkach jak dobrze ze to jeszcze tylko jedna noc tu, dziś zapolujemy z aparatem to wam pokaże nocnych gości :) Quote
Akrum Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 chciałam dorzucić też grosz na behawiorystę dla Gapci, ale wczoraj ONkowata suka przyszła nam pod opiekę, dzisiaj łapiemy Belle (w moim podpisie), a dziś jeszcze dostałam telefon z przytuliska, gdzie była Gapcia, że jest tam suka, która dostaje częstych ataków padaczkowych. podczas tych ataków współlokatorki kojcowe gryzą bezbronną i tak już cierpiącą suńkę... musimy ją pilnie zabrać, choć już nawet nie mamy gdzie i za co. może wysupłam jakiś grosz dla Gapci po wypłacie, czyli na koniec miesiąca. Quote
edyseja Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Czy mogę prosić o linki do wątków pozostałych tymczasek Nutusi? Uważam, że DT Nutusiowe jest jednym z najlepszych na tym forum, panuje w nim "sielski" klimat i godna pozazdroszczenia harmonia. Niech "Szefowa" naładuje akumulatory, w przyszłości pomoże niejednemu czterołapkowi. :) Quote
Ellig Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Akrum']chciałam dorzucić też grosz na behawiorystę dla Gapci, ale wczoraj ONkowata suka przyszła nam pod opiekę, dzisiaj łapiemy Belle (w moim podpisie), a dziś jeszcze dostałam telefon z przytuliska, gdzie była Gapcia, że jest tam suka, która dostaje częstych ataków padaczkowych. podczas tych ataków współlokatorki kojcowe gryzą bezbronną i tak już cierpiącą suńkę... musimy ją pilnie zabrać, choć już nawet nie mamy gdzie i za co. może wysupłam jakiś grosz dla Gapci po wypłacie, czyli na koniec miesiąca.[/QUOTE] Akrum serdecznie dziekujemy ale juz mamy pieniadze na wizyte Behawiorysty:) Zadbaj o "swoje" bidy i sie nie martw. Wizyta zoopsychologa u zwierzakow Nutusi w najblizszy piatek:) Quote
Nutusia Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję! Majowa - wyślę Ci nr konta, ale na razie siedź sobie na wakacjach i przynajmniej Ty miej spokojny urlop ;) Ciekawe czy myszkujący nocni goście dadzą się uwiecznić na fotce?... Edysejo - nie zawstydzaj mnie proszę, co?... Dziś wreszcie pogoda wakacyjna... WSZYSCY się wygrzewamy na słoneczku (nie tylko jamniki!!! :)) Harce się zaczną pewnie dopiero wieczorkiem, jak nam rosa trochę orzeźwi powietrze. Quote
Gusiaczek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Wieczorem to ja wracam z pracy .... buuuuuuuuuuu, chcę już na urlop! Quote
Nutusia Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 No to się ciesz! Przecież nie cierpisz ciepełka, więc gorzej by było, gdybyś wracała... w samo południe ;) Quote
Gusiaczek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Nutusia']No to się ciesz! Przecież nie cierpisz ciepełka, więc gorzej by było, gdybyś wracała... w samo południe ;)[/QUOTE] W sumie racja;) Quote
Nutusia Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Klubowiczki Baloniarki wsparły Gapiszonka kwotą 100 zł na opłacenie behawiorysty - PIĘKNE DZIĘKI! Przelew właśnie dotarł, zapsuję w rozliczeniach. Quote
Akrum Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Ellig']Akrum serdecznie dziekujemy ale juz mamy pieniadze na wizyte Behawiorysty:) Zadbaj o "swoje" bidy i sie nie martw. Wizyta zoopsychologa u zwierzakow Nutusi w najblizszy piatek:)[/QUOTE] uf... to dobrze. Strasznie mi głupio, bo Gapcia jest od nas, a nawet finansowo teraz nie mamy jak wesprzeć... jak ja nie lubię tego wakacyjnego okresu... ręce opadają z bezsilności. Quote
Recommended Posts