Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Rulon! :loveu: Oprócz mnie, Sławek kocha bardziej chyba tylko... Helenkę! ;)
Gapcia

Gusiaczku - tyle już u mnie Rudych, że tylko... Ciebie brakuje:razz::eviltong:

A Gapcia się wczoraj zabaweczką zainteresowała! Wzięła i sobie gdzieś zaniosła na razie tylko. Ale kto wie, co będzie dalej?....

Posted

Dość leniwie... Zarówno Gapciuś, jak i Pchełcia już się w życiu nabyły na dworze i bardzo sobie cenią dom i kanapę... Korzystają więc z tego, że jesteśmy w domu i wychodzą tylko wtedy, gdy muszą ;)

Posted

Przychodzę tutaj po tygodniowej nieobecności na dogo i co widzę - jaka zmiana u Gapci, jakie cudowne zdjęcia a filmik - powalił mnie na łopatki :) Cudowna zmiana i to tak szybko i co najdziwniejsze w tym wszystkim - zaufała bardzo mężczyźnie i to jego wybrala na swojego przewodnika, a ja myślałam że bedzie miała uraz do facetów...

Nutusia - wielkie dzięki za tak super opiekę nad Gapcią, za to że daliście jej szansę i pokazaliście co to jest miłość :)

Posted

To ona nam pokazuje, że można wybaczyć nawet największe draństwa. Że można zaufać bezwarunkowo. Że można pokochać nie tylko serduszkiem, ale całym sobą. Niesamowita jest to psina... W życiu bym nie przypuszczała, że tak nas "weźmie"...

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3673/dscf1557r.jpg[/IMG]

[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/1558/dscf1559c.jpg[/IMG]

Posted

Nutusia, czy wysłałaś już może fakturę do Soema za sterylkę Gapci??

Mogłabym Cię prosić, byś wstawiła w pierwszy post banerek akcji?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=14571219#post14571219"][IMG]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pg/se/vfxn/ATKRqIhBqaqusNeRUB.png[/IMG][/URL]

Posted

Fakturę wysłałam w piątek. Z prośbą, by dokonać przelewu w miarę pilnie, bo muszę dbać o naszych Doktorów. A właściwie o siebie, bo jak mi odetną prawo do leczenia "na zeszyt", będzie kiepsko ;)

Banerek wkleiłam w post rozliczeniowy - jeszcze raz dziękuję!

A przy okazji uprzejmie donoszę, że wczoraj Gapulinda podjęła próbę... zabawy! Wykorzystała, że Dumka powaliła Kreśkę na łopatki i zaczęła podgryzać apetyczne Kreskowe udko :) Długo to nie trwało, ale najważniejsze, że się odważyła!

Posted

Pewnie, że tak :)

Gapiszon jest wybredzioch i nie każda sucha karma jej pasuje... Najlepsze byłoby ludzkie żarełko - dziadować potrafi jak nikt inny - i nos do talerza wepchnąć jak się chce cokolwiek spożyć na fotelu przed TV! Ostatnio zasmakowała w karmie dla szczeniaczków, którą je Dumka i bezceremonialnie pakuje jej się do miski. Trochę ją oszukuję i do josery dosypuję tej dla szczeniaczków odrobinkę albo zanęcam puszeczką. Ale ten mały cwaniak dobrze wie co jest co i wybiera tylko to lepsze. Czasami się jednak rozpędzi i z owego rozpędu zje do końca ;) Daję jej 2 razy dziennie większe porcje niż te przepisane, bo szprotka z niej nadal straszna. Gdyby nie nastroszone kłaczki, które - uwaga - coraz bardziej się WYSREBRZAJĄ!!!! - wszystkie kosteczki byłoby widać :(
Ponieważ kończy się karma dla moich potworów, zamówię duży worek i część przeznaczę dla Gapci i Pchełki. Obym tylko trafiła za smakiem (a właściwie Ellig, bo ona jest SZPECJALISTĄ w tej dziedzinie) - bo inaczej same będziemy musiały chrupać, a Gapulina w zamian będzie pałaszować nasze... obiady ;)

Posted

Coraz częściej podejrzewam, czytając o naszej Gapci, że poprzednia suczka z tego samego przytuliska była jej siostrą. Tinka trafiła do mnie na DT w grudniu 2011r i już święta grudniowe spędzała w swoim cudownym DS. Mam kontakt z państwem i też sygnalizowali, że Tinka zmienia ubarwienie na jasny blond. To jej wątek:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218912-Tinka-szcze%C5%9Bciara-ju%C5%BC-w-cudownym-DS-%29[/url]

Posted

Ellig - dziękuję! Połowa wora będzie do moich 2 ogoniastych (Lili i Kreśki), druga połowa dla Gapci i Pchełki. Wszystko policzę, wyciągnę pierwiastek, zastosuję tangens i ten drugi, zapiszę w poście rozliczeniowym i poproszę o... audyt ;-)

Rzeczywiście Tinka podobna do Gapuliny - tylko ma leciutkie białe znaczenia. I na początku zachowywała się identycznie na smyczy i po wyciągnięciu ręki - skulona i sikająca pod siebie :-( A jeszcze jak mi napiszecie, że potem na widok wracającego do domu człowieka wydawała z siebie dźwięki, jakby ją ze skóry obdzierano - to naprawdę się okaże, że siostry ;-)

Gapiszon coraz bardziej zabawowy. I to chyba w dużej mierze dzięki Dumce, która albo śpi albo się bawi :smile: Gapcia się poddaje zabawowemu molestowaniu, a jak przy tym warczy - koń by się uśmiał! :smile:

Dziś jedziemy spruć szew i się zaszczepimy na wirusówki. Do wesołego psiobusa zabieramy też Dumkę na szczepienie, Helenkę na ogląd, bo jej się jakaś gulka na brzusiu zrobiła i Lesia na strzyżenie. Nie ma co - będzie wesoło! :smile:

Posted

U Was jak zwykle coś się dzieje :) Ściskam Gapciocha

Ellig, ja też chcę worek karmy, może być chałwa waniliowa :evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']U Was jak zwykle coś się dzieje :) Ściskam Gapciocha

Ellig, ja też chcę worek karmy, może być chałwa waniliowa :evil_lol:[/QUOTE]
Ile kg????????????:diabloti:

Posted

Coś tam pstryknęliśmy - jeszcze dziś spróbujemy ;)
I Gapcioszek ma fajną fotkę jak śpi z Helenką na fotelu... Tylko jeszcze nie zgrałam z aparatu.