Gusiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [quote name='Ellig']Gusiaczku to milo ,ze tyle osob kocha Gapcie, nie jestem zazdrosna:cool3:[QUOTE] Wiadomo! :) Quote
keakea Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Cze Gapa :) Ale masz fajnego Sławka :D Najlepszego dla Ciebie, R(rrr)ulon Quote
Nutusia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Dzięki Rulon! :loveu: Oprócz mnie, Sławek kocha bardziej chyba tylko... Helenkę! ;) Gapcia Gusiaczku - tyle już u mnie Rudych, że tylko... Ciebie brakuje:razz::eviltong: A Gapcia się wczoraj zabaweczką zainteresowała! Wzięła i sobie gdzieś zaniosła na razie tylko. Ale kto wie, co będzie dalej?.... Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Wpadłam w odwiedziny do Gapiszonka kochanego;-) Zapadła mi w serducho, podobnie jak Dumka i Pchełka:-) Fajne masz te tymczasy Nutusiu:-) Że o rezydentach nie wspomnę;-) Quote
Nutusia Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Dość leniwie... Zarówno Gapciuś, jak i Pchełcia już się w życiu nabyły na dworze i bardzo sobie cenią dom i kanapę... Korzystają więc z tego, że jesteśmy w domu i wychodzą tylko wtedy, gdy muszą ;) Quote
Akrum Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Przychodzę tutaj po tygodniowej nieobecności na dogo i co widzę - jaka zmiana u Gapci, jakie cudowne zdjęcia a filmik - powalił mnie na łopatki :) Cudowna zmiana i to tak szybko i co najdziwniejsze w tym wszystkim - zaufała bardzo mężczyźnie i to jego wybrala na swojego przewodnika, a ja myślałam że bedzie miała uraz do facetów... Nutusia - wielkie dzięki za tak super opiekę nad Gapcią, za to że daliście jej szansę i pokazaliście co to jest miłość :) Quote
Nutusia Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 To ona nam pokazuje, że można wybaczyć nawet największe draństwa. Że można zaufać bezwarunkowo. Że można pokochać nie tylko serduszkiem, ale całym sobą. Niesamowita jest to psina... W życiu bym nie przypuszczała, że tak nas "weźmie"... [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3673/dscf1557r.jpg[/IMG] [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/1558/dscf1559c.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Tu ma powalające spojrzenie [url]http://img18.imageshack.us/img18/3673/dscf1557r.jpg[/url] Quote
Nutusia Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Trochę się obawia aparatu - stąd to spojrzenie "spode łba" ;) Quote
Pyrdka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Gapcia cudna, a Ty Nutusiu masz miejsce w psim niebie.:lol: Quote
Akrum Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nutusia, czy wysłałaś już może fakturę do Soema za sterylkę Gapci?? Mogłabym Cię prosić, byś wstawiła w pierwszy post banerek akcji? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=14571219#post14571219"][IMG]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pg/se/vfxn/ATKRqIhBqaqusNeRUB.png[/IMG][/URL] Quote
Nutusia Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Fakturę wysłałam w piątek. Z prośbą, by dokonać przelewu w miarę pilnie, bo muszę dbać o naszych Doktorów. A właściwie o siebie, bo jak mi odetną prawo do leczenia "na zeszyt", będzie kiepsko ;) Banerek wkleiłam w post rozliczeniowy - jeszcze raz dziękuję! A przy okazji uprzejmie donoszę, że wczoraj Gapulinda podjęła próbę... zabawy! Wykorzystała, że Dumka powaliła Kreśkę na łopatki i zaczęła podgryzać apetyczne Kreskowe udko :) Długo to nie trwało, ale najważniejsze, że się odważyła! Quote
Nutusia Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Pewnie, że tak :) Gapiszon jest wybredzioch i nie każda sucha karma jej pasuje... Najlepsze byłoby ludzkie żarełko - dziadować potrafi jak nikt inny - i nos do talerza wepchnąć jak się chce cokolwiek spożyć na fotelu przed TV! Ostatnio zasmakowała w karmie dla szczeniaczków, którą je Dumka i bezceremonialnie pakuje jej się do miski. Trochę ją oszukuję i do josery dosypuję tej dla szczeniaczków odrobinkę albo zanęcam puszeczką. Ale ten mały cwaniak dobrze wie co jest co i wybiera tylko to lepsze. Czasami się jednak rozpędzi i z owego rozpędu zje do końca ;) Daję jej 2 razy dziennie większe porcje niż te przepisane, bo szprotka z niej nadal straszna. Gdyby nie nastroszone kłaczki, które - uwaga - coraz bardziej się WYSREBRZAJĄ!!!! - wszystkie kosteczki byłoby widać :( Ponieważ kończy się karma dla moich potworów, zamówię duży worek i część przeznaczę dla Gapci i Pchełki. Obym tylko trafiła za smakiem (a właściwie Ellig, bo ona jest SZPECJALISTĄ w tej dziedzinie) - bo inaczej same będziemy musiały chrupać, a Gapulina w zamian będzie pałaszować nasze... obiady ;) Quote
Emma53 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Coraz częściej podejrzewam, czytając o naszej Gapci, że poprzednia suczka z tego samego przytuliska była jej siostrą. Tinka trafiła do mnie na DT w grudniu 2011r i już święta grudniowe spędzała w swoim cudownym DS. Mam kontakt z państwem i też sygnalizowali, że Tinka zmienia ubarwienie na jasny blond. To jej wątek:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/218912-Tinka-szcze%C5%9Bciara-ju%C5%BC-w-cudownym-DS-%29[/url] Quote
Ellig Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dobrze, ze Tinka ma juz swoj wlasny dom, sliczna jest:) Quote
Nutusia Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Ellig - dziękuję! Połowa wora będzie do moich 2 ogoniastych (Lili i Kreśki), druga połowa dla Gapci i Pchełki. Wszystko policzę, wyciągnę pierwiastek, zastosuję tangens i ten drugi, zapiszę w poście rozliczeniowym i poproszę o... audyt ;-) Rzeczywiście Tinka podobna do Gapuliny - tylko ma leciutkie białe znaczenia. I na początku zachowywała się identycznie na smyczy i po wyciągnięciu ręki - skulona i sikająca pod siebie :-( A jeszcze jak mi napiszecie, że potem na widok wracającego do domu człowieka wydawała z siebie dźwięki, jakby ją ze skóry obdzierano - to naprawdę się okaże, że siostry ;-) Gapiszon coraz bardziej zabawowy. I to chyba w dużej mierze dzięki Dumce, która albo śpi albo się bawi :smile: Gapcia się poddaje zabawowemu molestowaniu, a jak przy tym warczy - koń by się uśmiał! :smile: Dziś jedziemy spruć szew i się zaszczepimy na wirusówki. Do wesołego psiobusa zabieramy też Dumkę na szczepienie, Helenkę na ogląd, bo jej się jakaś gulka na brzusiu zrobiła i Lesia na strzyżenie. Nie ma co - będzie wesoło! :smile: Quote
mmd Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 U Was jak zwykle coś się dzieje :) Ściskam Gapciocha Ellig, ja też chcę worek karmy, może być chałwa waniliowa :evil_lol: Quote
Ellig Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='mmd']U Was jak zwykle coś się dzieje :) Ściskam Gapciocha Ellig, ja też chcę worek karmy, może być chałwa waniliowa :evil_lol:[/QUOTE] Ile kg????????????:diabloti: Quote
Ellig Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Nutusia, zdjecie Lesiowi pstrykneliscie przed matamorfozą?:cool3: Quote
Nutusia Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Coś tam pstryknęliśmy - jeszcze dziś spróbujemy ;) I Gapcioszek ma fajną fotkę jak śpi z Helenką na fotelu... Tylko jeszcze nie zgrałam z aparatu. Quote
Recommended Posts