Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przepraszam za offa, ale pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Gnieźnie dla pieska z cieszyńskiego schroniska..To dla niego wielka szansa... Jeżeli ktoś może mi pomóc, to proszę o kontakt na pw, lub maila: [email protected]. Mój telefon -508-063-271

Posted

Górniś odszedł w nocy
taki był już długo chorutki ale tak dzielnie walczył każdego dnia z tymi swoimi słabościami, nawet jeszcze kolacyjkę zjadł, niestety jak wstaliśmy rano wypuszczać psinki na pierwsze siusiu Górniś już nie pokuśtykał na podwóreczko, jego światełko zgasło na zawsze :( :( :(

strasznie, strasznie mi smutno, tak bezgranicznie wdzięczny i pogodny psinka z niego był

Posted (edited)

Niestety jedyną wadą psów jest to , że za szybko odchodzą:(
Górnik dzięki kikou zaznał co to prawdziwy dom i miłość człowieka...
kikou kochała go i on o tym wiedział dlatego tak dzielnie walczył o każdy dzień.
Jest mi strasznie przykro i wyobrażam sobie co czuje kikou...
Dziekuję Ci kikou z całego serca za miłość jaką mu dałaś i za troskliwą opiekę...

Górnisiu , biegaj szczęśliwy za TM...
Będę pamiętać o Tobie...

kikou daje psiakom wiele miłości i serca.
Przebywa u niej schroniskowy kolega Górnisia , jego rówieśnik , starowinka Bingo/Bronisław , któremu niestety też brakuje ponad połowy deklaracji a i z racji wieku też wymaga stałego przyjmowania leków. Dzięki kikou tak jak Górniś ma szczęśliwą starość i dom. Dlatego cioteczki zwracam się do Was z gorącą prośbą o przemyślenie mozliwości przekazania Waszych deklaracji po Górnisiu na rzecz Binga...
Bingo vel Bronisław będzie wdzięczny całym psim sercem...
Szczęśliwa jesień życia , którą możemy dać takim staruszkom to strasznie dużo...
Część z Was napewno zna już Binga i jego wątek , a dla tych co nie znają zamieszczam poniżej ...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/203555-Bingo-wraca-z-adopcji!-znowu-w-dt-zbieramy-deklaracje-pomóż!

Pozostałą po Górnisiu kwotę 447,44 przekażę na rzecz Bronia , mam nadzieję , że nie macie nic przeciwko temu...

Edited by caryca26
Posted (edited)

Przykra wiadomość :(
Właśnie dziś wpłaciłam dla niego deklarację - proszę ją przenieść dla Binga.

Edited by koelka
uzupełnienie
Posted

Bardzo płaczę po Górnisiu:-(. Starutku Kochany, biegaj młody, zdrowy i szczęśliwy za TM.
Kikou-wielkie, wielkie dzięki za to, co dałaś Górnisiowi:loveu:
Oczywiście, przenoszę swoją deklarację na Bronka

Posted

Gorniczku

• :-(

Psy
    które wyszły na wieczny spacer
    cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw
    dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków
    piastunki naszych dzieci
    psy
    o tyle od nas mniej skomplikowane
    że rozumiały co to wierność
    która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem
    odmienianym przez losowe przypadki
    psy
    zazdrosne ale nie zawistne
    które umiały patrzeć prosto w oczy
    naszej samotności
    urodzeni komicy z pantoflem w pysku
    psy
    które nie przyjdą już na zawołanie

• Posted

bardzo, bardzo smutno bez tej psinki kochanej, chociaż tak było ciężko, tyle razy trzeba było pół mieszkania czyścic z górnisiowej kupki...ostatnio ciągle myć nóżki bo siusiał sobie po łapkach... takie mam ostatnie zdjęcie-sprzed tygodnia... :( :(
    (wstawię na dniach ostatnie jego rachunki bo w lipcu przysłałaś mi 152,- zł na leki)