Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faro napisał(a):
Czyżby ten transport był sprawą "nie do przeskoczenia" ????:shake: :shake: :shake:

A może płatny ? Paliwo biorę na siebie. Ja mam do Dakara daleko !.

Posted

Na forum Rzessów ma reprezentację. i schronisko super tylko po idiotycznych pyskówkach wszystko umilkło. Niech teraz Ci kretyni dołożą śię do transportu. Czekam na genialnych i mądrych.!!!!!!. co wiedzą wszystko.!!!!~!Proszę by ktoś na miejscu załatwiŁ transport ja się dokładam. Dakar musi pojechaći

Posted

Dziewczyny z Rzeszowa - gdyby udalo sie zalatwic jakis platny transport - dalibysmy rade. On od wczoraj moze sie uczyc dobrych manier. A czas ucieka ... Pomocy

Posted

hej, nie zapominajcie, że Dakar jest agresywny i na pewno nie jest tak prosto znaleźć kogoś, kto by się podjął tej misji, dziewczyny na pewno robią co mogą

Posted

Aganiok napisał(a):
hej, nie zapominajcie, że Dakar jest agresywny i na pewno nie jest tak prosto znaleźć kogoś, kto by się podjął tej misji, dziewczyny na pewno robią co mogą

Dlatego myślę o profesjonalnej furgonetce i odzieleniu Dakara od kierowcy. kłopotyw transporcie mogą mu zaszkodzić. A to napewno stres. Może schronisko, klinika, ośrodek szkoleniowy czy jakaś fundacja ma jakiś środek do przewozu takiego wywijasa.Myślę że czegoś takiego trzeba poszukać w waszych okolicach. Może ktoś ma pomysł czy zna taką furgonetkę i podeśle namiar.
Pozdrawiam