matinestka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dakar szuka transportu!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
matinestka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 .........szuka transportu na samej górze!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dakar dalej w schronisku ................prosi o transport !!!! Quote
Faro Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Czyżby ten transport był sprawą "nie do przeskoczenia" ????:shake: :shake: :shake: Quote
Donvitow Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Faro napisał(a):Czyżby ten transport był sprawą "nie do przeskoczenia" ????:shake: :shake: :shake: A może płatny ? Paliwo biorę na siebie. Ja mam do Dakara daleko !. Quote
miśiaga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Halooooo czy nikt z Rzeszowa za zwrotem kosztów paliwa nie przewiezie Dakara do Częstochowy? Quote
Donvitow Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No dalej. Załatwcie w rzeszowie jakęś bagażówkę, albo w częstochowie. Rzeszów jest silny na forum. Dziewczyny ruszcie się. Ja zapłacę z Dakara. Quote
Aganiok Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 właśnie, może po prostu bagażówka? tylko to cholerka pewnie drogo wyjdzie.... Quote
Donvitow Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Na forum Rzessów ma reprezentację. i schronisko super tylko po idiotycznych pyskówkach wszystko umilkło. Niech teraz Ci kretyni dołożą śię do transportu. Czekam na genialnych i mądrych.!!!!!!. co wiedzą wszystko.!!!!~!Proszę by ktoś na miejscu załatwiŁ transport ja się dokładam. Dakar musi pojechaći Quote
Dharma Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dziewczyny z Rzeszowa - gdyby udalo sie zalatwic jakis platny transport - dalibysmy rade. On od wczoraj moze sie uczyc dobrych manier. A czas ucieka ... Pomocy Quote
Aganiok Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hej, nie zapominajcie, że Dakar jest agresywny i na pewno nie jest tak prosto znaleźć kogoś, kto by się podjął tej misji, dziewczyny na pewno robią co mogą Quote
caroolcia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jasne jasne...tylko z niecierpliwoscią czekamy na "juz dobre" wieści Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Hop, transport nadal potrzebny! Ja, gdybym miala tylko możliwość z chęcią podjęłabym się transportu Dakara. :( Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 I ja gdybym miała prawko to z chęcią zawiozłabym go do czestochowy :( Samochód mamy z dużym bagaznikiem na kropke :( Quote
Donvitow Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To kreyńsko zabrzmi. Wuysyłajcie Dakara. aJa zapłecę Quote
Dharma Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :mad:Transport potrzebny, ktos na pewno moze pomoc :placz: :placz: :placz: Quote
Donvitow Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Aganiok napisał(a):hej, nie zapominajcie, że Dakar jest agresywny i na pewno nie jest tak prosto znaleźć kogoś, kto by się podjął tej misji, dziewczyny na pewno robią co mogą Dlatego myślę o profesjonalnej furgonetce i odzieleniu Dakara od kierowcy. kłopotyw transporcie mogą mu zaszkodzić. A to napewno stres. Może schronisko, klinika, ośrodek szkoleniowy czy jakaś fundacja ma jakiś środek do przewozu takiego wywijasa.Myślę że czegoś takiego trzeba poszukać w waszych okolicach. Może ktoś ma pomysł czy zna taką furgonetkę i podeśle namiar. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts