Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dakar wychodzi z boksu :

Grzecznie biegnie do bramki wybiegu :

Biega za piłka i ja przynosi:

Robi siad i czeka na nagrode:

No gdzie ta piłke ???

Łapie nagrodę:

Pozuje do zdjęcia:

Daj , no daj prosze...

Posted

[quote name='Donvitow']Jakie wieści. ?
Jeżeli chodzi o transport, to Dakar jedzie w czwartek do Częsochowy z Panią z Gliwic. Jeszcze tylko trzeba wszystko zapiąć na ostatni guzik, bo zgode Pani Halinki na transport przez Panią z Gliwic mamy. ;)

Piękny, piękny! :angel:

Posted

Dodaję nowe zdjęcia Dakarka z wczoraj

"... patrzcie jaki jestem gibki..."

"... buzi, buzi :eviltong: ..."

"...choć opowiem Ci historię o nieszczęśliwym Dakarku, który wreszcie trafił na dobrych ludzi..."

Posted

[quote name='Donvitow']My Go znamy z postów i fotek. A pani Halina ma z Nim kontakt codziennie. Nie kizialiście boksera poznanego 3 min. temu. ;) :diabloti:

Poza tym p.Halina ma bardzo duże doświadczenie w pracy z różnymi psami i wie na co może sobie pozwolić przy Dakarze a na co jest jeszcze za wcześnie:cool3:
Choć Aganiok rozumiem twoje obawy, ale głównym prowodyrem złych zachowań Dakara jest "smycz" gdy jej nie ma to pies zachowuje się zupełnie inaczej.

Posted

Fajnie że zadzwonisz i napiszesz. Ale trzeba znależc jakiegoś reportera na miejscu.A najlepiej Fotoreportera i to pracowitego. No może za wiele wymagam. Dobry i leń.:diabloti:

Posted

Zobaczymy jakie wrażenia są Pani po podróży. :-) Wiem, ze do 20:00 nie bedzie nikogo w ośrodku także Dakaś jest z Panią nadal i może za chwilkę zadzwonię.