Donvitow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Obiecanki .... Ale lepiej " lataj" jak ma co z tego dobrego wyniknąć:lol: . Quote
olenka_f Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gonia napisz coś prosimy :modla: :modla: :modla: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Jestem juz jestem, nie fuczcie na mnie :placz: Pani z Gliwic mowi, ze nic nie stoi na przeszkodzie zeby Dakar byl juz u niej w poniedzialek - wiec tak sie umowila. :multi: Dakarzątko jest bardzo grzeczne, podobno w ciagu tygodnia mial rzadko okazje zaplatywac laputki o smycz. Kciuki wskazane Drogie Ciotki. :kciuki: Quote
olenka_f Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: ale i tak wiem że będzie dobrze:multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Pani tez jest pozytywnej mysli, stwierdzila, ze tylko kataklizm moglby ją powstrzymać od wzięcia Dakasia :cool3: No i sądzi, ze Dakarek z czasem w ogole zapomni o plątaniu łapek w smycz! :multi: I Pani obiecala fotki Dakasia. Bede dzwonic tam w poniedzialek wieczorem i na 100% dam Wam informacje. Quote
Donvitow Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dakarku trzymam kciuki. za Ciebie. Będzie dobrze. Normalny człowiek dogada się z każdym psem. Odwrotnie trudniej. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Gonia jak wyglądają sprawy finansowe i hotelikowe Dakara.? Quote
g_o_n_i_a Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Za chwilke bede dzwonic i bede Was informowac Ciotki ;) Quote
la_pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Za chwilke bede dzwonic i bede Was informowac Ciotki ;) ciotka donvitow :roflt: a nowa Pani może się tu nam zaloguje ? :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 la_pegaza napisał(a):ciotka donvitow :roflt: a nowa Pani może się tu nam zaloguje ? :diabloti: Cichaj! :mad: Śmiac sie z goni będziesz? :placz: Zestresowaniej goni? :placz::placz: To nie bedzie wiadomosci :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 A tak powaznie mówiąc, to dla Waszych informacji Pani Ania ma wyłączoną komórkę i tyle sie dowiedziałam. Wczoraj podesłałam linki na Dogo, widocznie nie ma czasu. Quote
Donvitow Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Gonia, zabiegana, wyłączona komórka, Dogo " muli", trzeba iść do pracy:placz: Dobrze że ładna pogoda i sobota za dwa dni.:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Gonia miala egzaminy, wybaczcie :placz: Zaraz spróbuje cos sie dowiedziec. Quote
Donvitow Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A Gonia zdała ? bo chyba więcej na Dogo i Kundelku siedzi niż w książkach. Przepraszam za popędzanie :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 A Dakasiątko juz od poniedzialku w nowym domku :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Czy zdala to nie wie :p A faktem jest, ze zamiast w ksiazkach to siedzi na Dogo, ale cóz :p Dakasiątko okazal sie cudnym boksikiem. Po przyjeździe do nowego domku chodził krok w krok za Pańcią - nawet i do łazieńki. ;-) Dakar grzecznie zostaje w domku tzn. sam sobie gospodaruje czas. No i najlepsze, ze jak ma drzwi zamkniete to sobie sam otwiera klamke i np. tak zastala go Pancia pewnego dnia w swojej sypialni :evil_lol: Albo jak z pomieszczenia gospodarczego wyniósł torbę i zacząl ją rozpakowywać. :evil_lol: Wiec niektore pomieszczenia są zamknięte na kluczyk ;-). Pomimo tego, ze Dakar mial miec swoje poslanie na dole i tak śpi z Pańcią w sypialni na gorze. W poniedzialek wieczorem Pani zostawila go na poslaniu i pogasila swiatla. Dakar zaczal panikowac, bo nie mogl znaleźć w ciemnosci drogi do Panci. I tak juz jak Pancia wrocila po niego na dol tak zakradl sie do jej sypialni i hop na łózeczko. :loveu: Dakaś chodzi na spacerki, na razie nie sprawil zandych problemow z plataniem lapek. Quote
AgaiTheta Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 cudnie :loveu: Gonia a jak z rozliczeniem, trzeba rozliczyć się z p.Kamilą, kto tego pilnuje? Opłacone było do 11 kwietnia. Quote
Donvitow Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Super wieści. Dzięki za info. Dakarku bądź grzeczny. :multi: Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 cudownie :loveu: Dakar ma swój domek i łóżeczko :loveu: Pozdrowienia dla nowej Pani boksika ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Aga, nie mam pojęcia jak jest z tymi opłatami, sama nawet Pani Ania nic nie wie - ją bardziej Dakasia interesowala niz oplaty, nie dowiadywala sie co i jak. Mam nadzieje, ze niedlugo dostane zdjęcia Dakasia i pokażę Wam, jak poopcie grzeje na skórzanych fotelach i doglada za Pańcią. :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Bry wieczorek!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Normalnie padłam jak zobaczyłam te zdjęcia!! Dlatego pędem pokazuje Wam jedno na zachęte :loveu::loveu::loveu: Oczywiscie na fotce nasz Dakas :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 No dobrze, jeszcze jedno ;-) Dakas na foteliku/kanapie - stad ma oko na swoja Pańcie, gdy np. krzata sie po kuchni. Quote
Recommended Posts