Majaa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 maryd napisał(a):co u Drucika? Na razie jest jeszcze u mnie! Ale to z mojej winy Jeszcze nie dojechałam, zeby sprawdzić domek Druciu natomiasta ma sie świetnie. Bardzo ładnie przybrał na masie i sę trochę uspokoił ! Quote
BożenaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Fajnie że już coś się kręci z domkiem Quote
BożenaG Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Juz nas ręce bolą od trzymania zaciśniętych dłoni.Gdzie ten domek? Quote
Majaa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Domek teoretycznie jest dla Drucia, ale sprawa się "rypła" Domek jest u jednego z moich pracowników - kojec się kończy, a pies mieszkałby i w domu (jeśli by zaakceptował takie warunki), i w kojcu Dzisiaj był ów pracownik u mnie i całkiem rozsądnie stwierdził, że nie weźmie teraz psa, albowiem wczoraj dostał pisemną informację o skierowaniu na turnus rehabilitacyjny na prawie cały styczeń, a Jego córka w tym samym czasie ma przechodzić operację kręgosłupa. Chciałby się psem porządnie zająć, zwłaszcza przyzwyczajać go na początku. I trudno odmówić Mu rozsądku! Ustaliliśmy więc tak: Jeśli znajdziemy Drucikowi w tym czasie, tzn. do końca stycznia nowy dom, to mam go wydać, a On i tak weźmie od nas innego psa. Szczególnych wymagań nie ma, więc szukajmy domku dla Drutka, a kolejna bida nasza napewno będzie miała zapewniony domek! Dobry domek ! Bo wiem, jak był traktowany tam pies - znajda, który ze starości odszedł niedawno za TM Poza tym człowiek ten zajmował się już psami "naszymi", które u mnie an budowie były na DT Morusem, Stellą, teraz Braksem .... sprawdzone "ręce" Quote
maryd Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To chociaz tyle...Nie ma cos Drut szczescia co do domku:( Quote
BożenaG Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Oj drutek pora na ciebie czas do nowego domku Quote
Majaa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 klusek04 napisał(a):Czyli czekamy na rozwój wypadków. Może być nieprzewidywalny .... ale oby zakończył się sukcesem ! Quote
BożenaG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Oj potrzeba nam bardzo wiele sukcesów,związanych z adopcjami Quote
Majaa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 BożenaG napisał(a):Oj potrzeba nam bardzo wiele sukcesów,związanych z adopcjami Tylko skad potencjalne domki brać ! Po artykule w lokalnej prasie - zgłosiła się jedna osoba z potencjalnym nowym domkiem !!! Quote
Majaa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 klusek04 napisał(a):Czy coś wiadomo o domku? Domek dobry, zresztą znany nam, tylko wciąż niezdecydowany na konkretnego psiaka Quote
KamaG Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 to dobrze, że jest szansa dla jakiegoś psiaczka na poprawę losu! Quote
Majaa Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Drucik sylwestrową noc przetrwał bardzo dzielnie Kiedy przyjechaliśmy w odwiedziny do psiaków niedługo po północy, to śpiący był okrutnie :placz: Quote
Majaa Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Majaa napisał(a):Domek teoretycznie jest dla Drucia, ale sprawa się "rypła" Domek jest u jednego z moich pracowników - kojec się kończy, a pies mieszkałby i w domu (jeśli by zaakceptował takie warunki), i w kojcu Dzisiaj był ów pracownik u mnie i całkiem rozsądnie stwierdził, że nie weźmie teraz psa, albowiem wczoraj dostał pisemną informację o skierowaniu na turnus rehabilitacyjny na prawie cały styczeń, a Jego córka w tym samym czasie ma przechodzić operację kręgosłupa. Chciałby się psem porządnie zająć, zwłaszcza przyzwyczajać go na początku. I trudno odmówić Mu rozsądku! Ustaliliśmy więc tak: Jeśli znajdziemy Drucikowi w tym czasie, tzn. do końca stycznia nowy dom, to mam go wydać, a On i tak weźmie od nas innego psa. Szczególnych wymagań nie ma, więc szukajmy domku dla Drutka, a kolejna bida nasza napewno będzie miała zapewniony domek! Dobry domek ! Bo wiem, jak był traktowany tam pies - znajda, który ze starości odszedł niedawno za TM Poza tym człowiek ten zajmował się już psami "naszymi", które u mnie an budowie były na DT Morusem, Stellą, teraz Braksem .... sprawdzone "ręce" Tak wygląda sprawa Drutka Jak nie znajdziemy Mu innego domu do końca stycznia to go pewnie będzie miał, ale na to miejsce mógłaby wejść jakakolwiek inna nasza bida Quote
BożenaG Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No czekamy moze gdzies już czeka na Drucika inny domek? Quote
Recommended Posts