BożenaG Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Myślę ,ze on nie bardzo chciałby zmienić adres zamieszkania:evil_lol: Quote
Majaa Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='BożenaG']Myślę ,ze on nie bardzo chciałby zmienić adres zamieszkania:evil_lol:[/quote] Ja sie coraz poważniej nad tym zastanawiam .... bo Drucik jest cudowny! Tylko, że ja niestety mam bardzo mało czasu A i DT u mnie się zblokuje wówczas Quote
BożenaG Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To prawda tymczasy poblokowane a bezdomniaczków coraz więcej Quote
BożenaG Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Gdzie domek dla Drucika.Ale taki stały ,juz na zawsze Quote
Majaa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Dobre pytanie! Dzisiaj Druciu strasznie smętny jakiś jest ! Chociaż chyba wszyscy mamy dzisiaj "dzień śpiocha" Nawet moje kerraczki przepuściły koniowi ciagnącemu furmankę .... a to rzadkość w ich wydaniu Quote
maryd Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Halny wieje, moze dotarl pod Starachowice:) Quote
Majaa Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 maryd napisał(a):Halny wieje, moze dotarl pod Starachowice:) A niewykluczone :cool3: (halny to dzisiaj mieliśmy w naszym psim wydaniu - dopiero wróciłam, a miało być tak spokojnie ....) Quote
Majaa Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 BożenaG napisał(a):Noi co? noi nic? Drutek wciaz u Maji Niom właśnie "szczerzy się" przez okno do mnie :lol: Quote
maryd Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Drucik Poszczerz Sie Na Pierwszej, To Moze Domek Dostaniesz! Quote
klusek04 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Drucik to już chyba nie może się doczekać domku. Quote
BożenaG Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Jak tak dalej pójdzie to niedługo Drucik doczeka sie rocznicy z okazji zamieszkania w DT u Maji Quote
Majaa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Jeszcze nie! Minęło 11 miesięcy. Rok byłby 13 lutego, ale może nie będzie ..... Trzymać kciuki proszę i nie pytać. Jak będzie ok lub nie to napiszę ! Quote
ewelinka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 w takim razie trzymam mocno kciuki bez pytania :cool1: Quote
Majaa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Hehehe ! Dobrze, że nie pytaliście ... Drucik w nowym domu jest ...... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mnie się domek podobał i to bardzo! Rajmundowi zresztą też ! Wieś świętokrzyska, a tak jakby zupełnie nie świętokrzyska i nie wieś ! Jak na to z czym się spotykamy na codzień, to Ci ludzie są kompletnie oderwani od rzeczywistości świętokrzyskiej wsi i chwała Im za to ! Jestem zadowolona i mam nadzieję, że Drucio też ! Od razu ukochał wszystkich ..... Choć widzę kilka problemów .... (wiem, wiem - ja ciągle widzę "coś":cool3:) Druciu na dzień dobry "nie pokazał się", bo jednego z kotów pogonił i to ostro, choć dla zabawy, jak było widać, a nie z agresji Boję się, co zrobi, jak jutro zobaczy kury ... Ten wiecznie ciekawy świata i otoczenia pies może im krzywdę zrobić ... Jakoś tak wypadło, że nie mam jeszcze woliery dla ptaków i Drucio niekoniecznie wie, że kur nie wolno maltretować (a Pani kury swoje uwielbia ..) (O krowę się tak bardzo nie boję - widywał za płotem i jakoś, mimo ewidentnych prowokacji ze strony jednej z moich suk, to duże zwierzę "spływało po nim jak po maśle" ) Ale widać było, że ludzie są bardzo psiolubni i odpowiedzialni .... Mam nadzieję, ze wszystko będzie OK (Łezka mi płynie ukradkiem .... :-(, ale o tym csiii! Tak będzie lepiej... Kolejna bida znajdzie opiekę) Quote
Recommended Posts