GoniaP Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cudaka poznałam w połowie stycznia tego roku... Gdy zatrzymywałam się przy jego boksie widziałam psa, który dusi się za kratami, i który używa wszelkich sposobów by z niego wyjść. Wystawiał łapki w błagalnym geście, robił piruety wokół swojej osi, rzucał się na kraty, lizał mi ręce, aż pewnego dnia wcisnął mordkę pomiędzy kraty tak mocno, że myślałam, że już po nim:shake: Robił tak jednak za każdym razem - cudak jeden:cool1: No i podbił moje serce, skutecznie wwiercił się w moje myśli, trafił do serca. Postanowiłam więc mu pomóc, a że nadarzyła się okazja, w ubiegłą niedzielę Cudak trafił do młodej Norweżki mieszkającej i studiującej w Polsce. Niestety po skończonym semestrze, Charlotte będzie musiała wrócić do domu, a tym samym Cudak straci znów pod łapami bezpieczny grunt. Cudak ma około 10 miesięcy, jest żywiołowy, bardzo przyjazny, uwielbia zabawy, tulenie. W domu zachowuje czystość, nie niszczy, potrafi zająć się sobą i swoimi zabawkami. Ze względu na swoje schroniskowe doświadczenia i nikomu nie znaną przeszłość, bardzo boi się porzucenia i trzyma się zawsze blisko swojej opiekunki. Sami zobaczcie jaki jest słodki. Aha, na imię ma teraz Elvis :evil_lol: Quote
GoniaP Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Pokaż się na 1 stronie Cudaczku!!! Quote
GoniaP Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Podnoszę Cię Cudaczku na dobranoc!!! Quote
mm.templum Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='GoniaP']Podnoszę Cię Cudaczku na dobranoc!!! Cudaczek-Elvis, jest slicznym pieskiem! Bedzie wdzieczny całe życie jesli ktoś mu da dom! Jedno jest pewne do schronu już nie wróci nigdy! Do góry piesku!!! Quote
GoniaP Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Cudaczek Elvis, żywe srebro z przyklejonym zawadiackim uśmiechem pilnie szuka domu !!! Quote
beka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jakby go trochę wystrzyc to by robił za sznaucerka:) Jest cudny Quote
GoniaP Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dziś Elvis poszybował na forum gazeta.pl. Należy tyko trzymać kciuki, że ktoś z Poznaniaków szuka takiego właśnie cudaka :loveu: Quote
GoniaP Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Już był 1 odzew w sprawie Elvisa... Zobaczymy co z tego wyniknie, a tymczasem Cudaczku, pokaż się światu! Quote
GoniaP Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Niestety, Pani się już więcej nie odezwała.... Elvis w górę! Quote
Legion23 Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 podnoszę... kupę... czy to jest najszczęśliwszy zwrot w temacie?... ;) Quote
GoniaP Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Legion23'] podnoszę... kupę... czy to jest najszczęśliwszy zwrot w temacie?... ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: potem zmienię!!! Tymczasem Elvis w górę! Quote
GoniaP Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 No przed chwilą tu pisałam :mad: Gdzie ten post??? Elvis w górę! Quote
GoniaP Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jak każdy pies, Cudak uwielbia śnieg ;) a taki jestem przystojny :loveu: Quote
MonikaP Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No, wreszcie znalazłam ten wątek :razz: . Elvis jest piękny, Elvis jest kudłaty, Elvis jest milusi i wesolutki! Elvis bardzo prosi o dom, w którym jakaś kochana rodzina będzie się z nim bawić na śniegu, zabierać go na przejażdżki rowerowe wiosną, jeździć z nim latem nad jezioro i chodzić na dłuuugie jesienne spacery! Quote
GoniaP Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A może podczas mojej nieobecności Ciotki pomyślą i wstawią aukcję Elvisową na Allegro??? Quote
MonikaP Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Podnoszę słodkiego, wesołego, młodziutkiego Elviska!!!! Quote
MonikaP Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czy ktoś zakocha się w Elvisie? Czy tylko Gonia zwróciła na niego uwagę? :placz: Quote
GoniaP Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 N ładnie...Do Elvisa nikt nie zagląda oprócz Moniki i mnie??? Taki piękny psiak! Ludzie, przetrzyjcie oczy i pomóżcie znaleźć mu nowy dom!!! Quote
escalade74 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hopsa do góry...Elvisku...Moja Najdroższa Aneczka i Ja szukamy już dla Ciebie domku...Może być z ogrodem?? Śliczny jestes!! Quote
GoniaP Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 escalade74 napisał(a):Hopsa do góry...Elvisku...Moja Najdroższa Aneczka i Ja szukamy już dla Ciebie domku...Może być z ogrodem?? Śliczny jestes!! DZIĘ-KU-JE-MY:lol: Domek z ogrodem spodoba się Elvisowi jak najbardziej:lol::lol: Quote
GoniaP Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nasz Cudak Elvis przechodzi szkolenie :) Coraz lepiej chodzi na smyczy, poznaje zasady współżycia z człowiekiem. Uwielbia spacery, ponad wszystko kocha wodę(wchodziw w każdą kałużę) Jest kochanym, przesłodkim psiakiem o pięknym uśmiechu i bystrym spojrzeniu. Patrzcie jaki slodziak :lol: Quote
GoniaP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Piekny, młody, wesoły Cudak szuka swojego miejsca na ziemi. Czy ktoś go dostrzeże?:placz: Quote
GoniaP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Cudaku, domu szuka sie na przodach!!! Quote
GoniaP Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='mm.templum'] Cudaczek-Elvis, jest slicznym pieskiem! Bedzie wdzieczny całe życie jesli ktoś mu da dom! Jedno jest pewne do schronu już nie wróci nigdy! Do góry piesku!!! NIKT się Cudakiem nie interesuje, więc Twoje stwierdzenie Marku jest mocno na wyrost.... Charlotte ma wielkie serce, ale przyjdzie czas kiedy będzie musiała wrócić do swojego kraju BEZ Cudaka:-( Quote
Recommended Posts