Jump to content
Dogomania

Cudak-sznaucerowaty PON- po 4 miesiącach czekania znalazł prawdziwy DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 501
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mm.templum']Więcej WIARY Gosiu, nie pisałem tych słów na wyrost! Wierzę, że bedzie dobrze i zdania nie zmienię!!! No wiem, wiem, martwię się bo były tylko 2, jednorazowe zapytania o chłopaka....

Posted

Jestem naprawdę piękny i grzeczny i bardzo kocham ludzi!!! Dziekuję za wyrwanie mnie z koszmaru. Ale proszę o dom, który mnie juz nigdy nie wyrzuci, bo bardzo nie chciałbym wrócić do schroniska. Tam było mi bardzo źle!

Posted

[quote name='GoniaP']Co Wam sie nie podoba w Cudaku, że nikt tu nie zagląda????

[quote name='GoniaP']:scream_3::scream_3::scream_3: Halooooooooooooooooo! jest tu kto????????

Ktoś tu jednak zagląda i DOMU dla Cudaka szuka intensywnie!

Posted

czy ktoś orintuje się jak duży będzie Cudak ???? Jest dom dla dużego sznaucerowatego,młodego psa......być moze to jego szansa, ale czy on jeszcze urośnie ??

Posted

eria napisał(a):
czy ktoś orintuje się jak duży będzie Cudak ???? Jest dom dla dużego sznaucerowatego,młodego psa......być moze to jego szansa, ale czy on jeszcze urośnie ??
Cudak wiele już nie urośnie obawiam się....jest średniakiem...

Posted

Sprawdzony, to dom, gdzie pies będzie mnóstwo czasu spędzać z właścicielami, będzie mieć długie spacery i wycieczki (pan interesuje się archeologią i jeździ po Polsce, szuka psa który będzie mu towarzyszył) Ma być młody , duży i raczej kudłaty, bo zimą też na brak spacerów nie będzie narzekać;)

Posted

eria napisał(a):
Sprawdzony, to dom, gdzie pies będzie mnóstwo czasu spędzać z właścicielami, będzie mieć długie spacery i wycieczki (pan interesuje się archeologią i jeździ po Polsce, szuka psa który będzie mu towarzyszył) Ma być młody , duży i raczej kudłaty, bo zimą też na brak spacerów nie będzie narzekać;)
Ojej, to Cudak by się świetnie nadawał... Mocno zaciskam kciuki, żeby się Pan zakochał...

Posted

Witam bardzo serdecznie Wczystkich Dogomaniaków!
To mój pierwszy wpis na dogo, proszę więc o wyrozumiałość w przypadku wszelkich "wpadek"...

GoniuP! Śledzę losy Elviska od początku... piekny pies.. i także łaczę się z Wami w poszukiwaniu stałego domku dla niego!
Zasługuje na wiele miłości i ciepła!

Poszukamy Mu domku!!