mm.templum Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ....................................... Quote
GoniaP Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='mm.templum']Więcej WIARY Gosiu, nie pisałem tych słów na wyrost! Wierzę, że bedzie dobrze i zdania nie zmienię!!! No wiem, wiem, martwię się bo były tylko 2, jednorazowe zapytania o chłopaka.... Quote
GoniaP Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Straszna cisza w tym wątku... Płakać się chce:-( Kto pokocha Cudaka? Quote
GoniaP Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jestem naprawdę piękny i grzeczny i bardzo kocham ludzi!!! Dziekuję za wyrwanie mnie z koszmaru. Ale proszę o dom, który mnie juz nigdy nie wyrzuci, bo bardzo nie chciałbym wrócić do schroniska. Tam było mi bardzo źle! Quote
GoniaP Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Co Wam sie nie podoba w Cudaku, że nikt tu nie zagląda???? Quote
GoniaP Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 :scream_3::scream_3::scream_3: Halooooooooooooooooo! jest tu kto???????? Quote
mm.templum Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='GoniaP']Co Wam sie nie podoba w Cudaku, że nikt tu nie zagląda???? [quote name='GoniaP']:scream_3::scream_3::scream_3: Halooooooooooooooooo! jest tu kto???????? Ktoś tu jednak zagląda i DOMU dla Cudaka szuka intensywnie! Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='mm.templum']Ktoś tu jednak zagląda i DOMU dla Cudaka szuka intensywnie! Ratujesz honor Dogomanii Marku!!! Cudaczek w górę!! Quote
anilla Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a czy cudaczek nie jest taki troszkę sznaucerkowaty???? Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 anilla napisał(a):a czy cudaczek nie jest taki troszkę sznaucerkowaty???? Troszeczkę;) Quote
malawaszka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 boszzz jaki piekny :loveu: :loveu: :loveu: jest sznaucerkowaty - bosko sznaucerkowaty i w dodatku czarno-srebrny :loveu: :loveu: :loveu: :lol: Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 czy ktoś orintuje się jak duży będzie Cudak ???? Jest dom dla dużego sznaucerowatego,młodego psa......być moze to jego szansa, ale czy on jeszcze urośnie ?? Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 eria napisał(a):czy ktoś orintuje się jak duży będzie Cudak ???? Jest dom dla dużego sznaucerowatego,młodego psa......być moze to jego szansa, ale czy on jeszcze urośnie ?? Cudak wiele już nie urośnie obawiam się....jest średniakiem... Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 napisałam do zainteresowanych,a nuż widelec się zakochają....nigdy nic nie wiadomo..... Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 eria napisał(a):napisałam do zainteresowanych,a nuż widelec się zakochają....nigdy nic nie wiadomo..... Dzięki Eria. A co to za ludzie? Domek sprawdzony? Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Sprawdzony, to dom, gdzie pies będzie mnóstwo czasu spędzać z właścicielami, będzie mieć długie spacery i wycieczki (pan interesuje się archeologią i jeździ po Polsce, szuka psa który będzie mu towarzyszył) Ma być młody , duży i raczej kudłaty, bo zimą też na brak spacerów nie będzie narzekać;) Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 eria napisał(a):Sprawdzony, to dom, gdzie pies będzie mnóstwo czasu spędzać z właścicielami, będzie mieć długie spacery i wycieczki (pan interesuje się archeologią i jeździ po Polsce, szuka psa który będzie mu towarzyszył) Ma być młody , duży i raczej kudłaty, bo zimą też na brak spacerów nie będzie narzekać;) Ojej, to Cudak by się świetnie nadawał... Mocno zaciskam kciuki, żeby się Pan zakochał... Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Pokazuj się na 1 stronie Cudaczku!!! Quote
GoniaP Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Jak się uporam ze wszystkim, to wstawię nowe zdjęcia Cudaka. Tymczasem, Cudaczku wskakuj na górę! Quote
GoniaP Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Czy znalazłby się ktoś, kto wystawiłby Cudaka na Allegro??? Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 aaahhh on jest naprawdę prześliczny :loveu: taki Sproket :loveu: Quote
Rymonka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witam bardzo serdecznie Wczystkich Dogomaniaków! To mój pierwszy wpis na dogo, proszę więc o wyrozumiałość w przypadku wszelkich "wpadek"... GoniuP! Śledzę losy Elviska od początku... piekny pies.. i także łaczę się z Wami w poszukiwaniu stałego domku dla niego! Zasługuje na wiele miłości i ciepła! Poszukamy Mu domku!! Quote
Recommended Posts